Tahribat Bursa Buluşması
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
ist bursa arasi neyle kaç saat :P ?
sen gelecem de ben sana uzay mekiği ayarliyim anam :D -
Rak_BenAdam bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------edit: emrow kaç yaşındasın olm sen :) aramızda iki adet 90 doğumlu mürid var, raat ol küçük kalmazsın :)
biri beni mi çağırdı :D haftasonları 1:20 den itibaren sizinim :P
cuma olmaz mübarek gün :P
cumartesi düşünülebilir, sen turan la aynı sınıftasın onu da tutup getir :D ben ayazla ömer abiyi çaarırım, daha elemanlar vardı bursadan, polecat vardı hatırladıım kadarıyla, hem bizim karşıt görüşten kendisi, tartışır kavga ederiz :P
neyse çok konuştum; ben gelirim, herkezi bekleriz..
-----------------------------artık bende bursadayım ama bende küçüğüm siz 90'a küçük diyosanız :/ :)
-----------------------------kendi kac yasındaymıs cold-m4 ün xD la olm cold git ders calıs xD
-
arkadaşlar konuyu okuyacak kadar vaktim yok onun için ösür dilerim ama pasar günü olursa bende gelirim bu sıralar nete giremiyorum biri bana ulasırsa cok sevinirim çağrı atsın ben ararım buluşma ayarlalanınca banada haber verin olur mu
535 932 16 40
555 762 21 57 ayAZ_ -
Ben Bursalıyım ama Uşak'ta ikamet ediyorum üni muhabbetine. Buralardan geçecek arkadaş varsa beni alıp götürse Bursa'ya olur mu? 42 lira yol parası bi de dönüşü var !!!
İstanbul-Bursa 3 saat ama karşıdan geçeceksen +45 dakka diyebilirsin buna.
-
bulutbey yokmu bursada
-
hp32 bunu yazdı:
bulutbey yokmu bursada
-----------------------------Var :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------hp32 bunu yazdı:
bulutbey yokmu bursada
-----------------------------Var :)
sende gidiomusun bursaya? Kocaeli'nde araba yanmasın? :) -
Cumartesi ise geliriz.
-
siz tarihi belirleyin. ben büyük ihtimal gelirim :D
gaycalibur sen kesin geliyon zaten :D
-
bende belki gelebilirim cumartesi olrsa.. Bulutbeyi ben alırm gelirken siteden üyeliği SİLİNDİĞİ için cvp yazamıyo sanırım :(
İbosoft'uda kafalırız :D