Tavsiye Dizi : Narcos - İMDB : 9.3
-
-
breaking bad izledikten sonra 1 günde 1 sezon bitirmeyeceğim diyordum, 1.bölümü izledim kendimi bir anda 9.bölümde buldum vay amk fena sarıyor kesinlikle tavsiye ederim. hayvan gibi şii yapmış adamlar.
-
saybirs bunu yazdı
breaking bad izledikten sonra 1 günde 1 sezon bitirmeyeceğim diyordum, 1.bölümü izledim kendimi bir anda 9.bölümde buldum vay amk fena sarıyor kesinlikle tavsiye ederim. hayvan gibi şii yapmış adamlar.
1- Breakig Bad
2- Narcos
3- Mr. Robot
Bu üçü dışında hepsi hikaye. Narcos ile Mr. Robot ilk sezonunda daha ama BB gibi efsane olacaklar buraya yazıyorum.
DadasAdam tarafından 12/Eki/15 20:28 tarihinde düzenlenmiştir -
çizgi ;)
-
ne zamandır izleyecem izleyemiyorum, forumda başlığı yukarlarda görünce heh akşam evde şunu bi izliyim diyorum sonra uyuya kalıyorum :(
-
insan bildiği bir hikayenin tv dizisini izleyince ne gibi bir etki yaratıyorki
görünüşe göre yabancılarda seneryoları tüketmiş bunlara sarmış verimsizlik böyle birşey işte
-
paplo escobar'ın hikayesini ilgili kişiler zaten yakinen biliyorlar. Bazı sahnelerinde sıksada oldukça güzel bir dizi. abartılı cümlelerin gerek olmadığı kanaatindeyim.
-
ben de yazmadım yazmadım ama, bence o kadar da süper bişi değil ya.
birinci sezonu bitirdim. devamını seyretsem de olur, seyretmesem de gibi bir moddayım. keyifli hoş ama "wauw başyapıt" diyemem.
böyle herkesin beğendiğine bok atıp kendini farklı sanan adamın ego tatmini gibi görülmesin mesajım.
breaking bad, prison break, dexter, sherlock holmes, game of thrones, fringe gibi yine herkes tarafından beğenilen diziler bitirdim, hepsini de çok sevdim, o diziler narcos'dan daha keyifli ve bağımlılık yapıcı gelmişti bana.
-
adamlar nası malzeme üretiyo ya ormanda fena mk pablo hiç uyusturucu kullanmazmıs üstüne üstlük
blow filmini izleyin escobar geçiyo dizideki amerikaya mal sokan gay de blow daki adam işte
-
https://www.facebook.com/serinsesler/videos/1002968556434231/
ahahahah ulan yaaa D: