TBT Token
-
hojucuk bunu yazdı
taso bitti coine baslamis pezeveng .P kapis yapacam forumda nereden aliyoz link salin..
Abi öyle direk link yok..metamask falan kurucan edicen.
Bu da official deximiz..ha dex nedir bildin mi ? Bende tam bilmiyorum :P ogreniyoz işte seyh sagolsun bizi ilim irfan sahibi etmek için elinden geleni yapıyor :D
-
Hanımın mesailerinden kazandığı 1.000TL var canını dişine takmış.
Dedim coin al vs.
Bunu kurup alsam, sonra boşanmama sebep olmaz değil mi?:D
-
EricNorthman bunu yazdı
Hanımın mesailerinden kazandığı 1.000TL var canını dişine takmış.
Dedim coin al vs.
Bunu kurup alsam, sonra boşanmama sebep olmaz değil mi?:D
Alıp unutmalık durumda şuan. Yabancı yatırımcı gelene kadar hanımla papaz olma hocam. Bence orta ve uzun vadede ancak kıpraşma olur. Şuan açgözlü hemen satçı çok
-
Tokat parası.
-
ağalar ilkin metamask cüzdanımızı tbt sisteme kayıt ettirdikden sonra token gelmeyeceğmiydi? sık giremeyince ipin ucu kactı püh ortadatoken yok
-
dcpromo bunu yazdı
ağalar ilkin metamask cüzdanımızı tbt sisteme kayıt ettirdikden sonra token gelmeyeceğmiydi? sık giremeyince ipin ucu kactı püh ortadatoken yok
Daha dağıtım yapılmadı kanka. Bekliyoz bizde
-
garga bunu yazdıdcpromo bunu yazdı
Şu yanıtı bekliyordum kaç gündür. Kimse bir şey demiyor. Gelen giden yok.
-
trump bunu yazdıgarga bunu yazdıdcpromo bunu yazdı
Şu yanıtı bekliyordum kaç gündür. Kimse bir şey demiyor. Gelen giden yok.
LAN GEVŞEK YORUMUNU ONAYLADIM
-
https://twitter.com/Dragon__ejd/status/1787751502141858173 Buradaki ankete katılabilir misiniz?
-
Baturay bunu yazdı
https://twitter.com/Dragon__ejd/status/1787751502141858173 Buradaki ankete katılabilir misiniz?
Katıldık. Hayırlı olsun.