TBT Token

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Hannibal_King bunu yazdı

TBT tokenı veya kewl borsasını eleştirebilirsin elbette. Ama bunu yaparken teknik açıdan doğru şeyler söylemek lazım.

Mesela benim aklıma gelen eleştirilebilecek konular şunlar;

*) Base, BSC, Solana gibi yüksek hacimli ağlar varken, tokenın Chiliz ağında çıkartılması

*) Sosyal medyanın etkin biçimde kullanılmaması

*) Forumda yeterli duyurunun ve bilgilendirmenin yapılmaması

*) Kewl exchange'ın swap ekranı geliştirilebilir (token adresini yazıyorum token gelmiyor. Bunun gibi ufak efek eksiklikler var.)

*) Alım satımdan önce sayfayı yenilemem gerekiyor kewl da, aksi durumda html inputunda girdiğim değer okunmuyor sanırım(tam emin olamadım.)

başından beri bunu söylüyoruz, ancak arkadaşlar bu işin telegramda döndüğünden falan bahsediyorlar, ilginç...

Meme token olayı tamamen telegram ve twitter üzerinden dönüyor. Bu tartışmasız bir gerçek. Ben telegram premium için 1000 TL ödedim. Çünkü meme token gruplarındaki elemanların çoğu amerikada yaşıyor. Elemanların aksanını anlamıyorum. Hızlı konuşuyorlar. Adam ses kaydı atıyor, telegram premium onu anında yazıya çeviriyor. 

Telegram düşündüğünüzden 3-5 kat daha önemli.

hocam burada mesele neyin nerede döndüğü değil. forum adına bir token çıkartılıyor ancak forumda hiçbir bilgilendirme yapılmıyor, takıldığımız nokta bu.

yoksa ben de biliyorum telegramda neler olduğunu, birçok airdrop paylaşıyorum telegram ile ilgili ama meselemiz bu değil.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

İş biraz olumsuza gidiyor

Hicbir paylasim, bilgi, plan proje önverisi yok

Saygıyla sorulan sorular da cevaplanmıyor lol

Ersan ı da cagirdim konuya. Platformla ilgili bazi olumsuz yazilar , sorular , isnatlar var keza ekşide de var

Gel bir bak gör , aciklaman gerekenler var ise gerekenleri yap gibi gibi

İlgilenmiyorum, umrumda da değil açıkçası dedi o kadar...

Ne denilebilir bilemiyorum? Nereye gidiş?

Güncellik ve planlardaki aktiflikle ilgili duyurular yapılmalı. 

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProTogi
    ProTogi's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Ersan ı da cagirdim konuya. Platformla ilgili bazi olumsuz yazilar , sorular , isnatlar var keza ekşide de var

Yani bu durumdan anlaşılan alan aldığıyla kaldı. (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Hocam zoru seçtim açıkçası eforumu fiyatı çok değiştirmeyecek paylaşımlar yerine bir projeye vermeye çalışıyorum.

Sorulan soruları defalarca cevaplıyorum aslında da insanlar bana fiyat yukarı çıkacakmı gibi soruyor. fiyatı piyasa belirliyor demekten dilimde tüy bitti :)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

Hocam zoru seçtim açıkçası eforumu fiyatı çok değiştirmeyecek paylaşımlar yerine bir projeye vermeye çalışıyorum.

Sorulan soruları defalarca cevaplıyorum aslında da insanlar bana fiyat yukarı çıkacakmı gibi soruyor. fiyatı piyasa belirliyor demekten dilimde tüy bitti :)

Şeyhim derdimiz fiyat değil, üreme organlarımız sağolsun token bu iner de çıkar da.. Forumdan çıkmış, forum adı kullanılmış bir tokenin forum içinde yeterince tanıtılmaması bilgilendirmemesi.. Yukarıda da yazdım zaten, canınızı yerim.. 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

arkadaşlar tbt  chz ile alınan bir ürün malesef piyasa düşüşte chz de düştü göz ardı etmeyin alım imkanı varsa chz almaya bakın düşükten tbt ister alın ister almayın ama elinizde düşük maliyetli chz herzaman olsun

bu kewl ve diğer web3  borsalar bizim bildiğimiz paribu btc binance gibi çalısmıyor gördüğünüz üzere karşılıklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren istediğin fiyattan satıp alabileceğin(teklif.stop.limit.alarm) bir mekanizma yok.

tbt havuzuna para girdikçe fiyat artıyor çıktıkçada düşüyor yani bir kişi alıcak ondan önce alan kara geçicek ilk bahsettiğim mevzu chz nin düşmesi tbt yir direk etkiler unutmayın

bende bu borsa tipini tbt ile tanıdım 3,40 chz düşmesini beklerken dragon güncelleme filan olucaktı tarih gecti dragon filan hikaye cıktı şuan chz 2,60 sevyelerinde 2 tl ye düşşün chz alim diyorum tbt maliyet düşürmek için

malesefki tahribattaki tüm kişiler yatırım yapamadı metamask borsa chz ondan al ona ver adımlar çok bu süreç tbt token ilk mesajında adım adım resimli videolu olması gereken ana mevzu burdaki herkes elini kolunu sallayıp en azından 1000tl alsabilseydi bugün bunları konuşmuyor olacaktık

ama enseyi karartmayın boğa geldiğinde chz uçtuğunda tbt de koşucak ozaman bu alamayanlar almayı öğrenmemekte ısrar edenler fırsatı kaçırmış olucak 

son olarak boğa bir bilemedin 2 aya zinciri kırar düşükten chz yada başka coinleri takiplemeyi ihmal etmeyin özellikle eth tabanlı coinler eft onaylandıgı an uçar.

şeyhim tbt token için illaki elinden geleni yapıyordur inancımız tam beklemedeyiz sonuna kadar ya herro ya merro tbt aldık diye batıcaksam batım sıkıntı yok kendi adıma .

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ariela
    ariela's avatar
    Dişi

Çok anlamam ama destek olmak isterim anlatan olursa. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    ariela bunu yazdı

Çok anlamam ama destek olmak isterim anlatan olursa. :)

Aha bunu diyorum işte. Biz kendimiz bilmiyoruz ki dışarıya anlatalım.. :))) 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    taekwondo bunu yazdı

arkadaşlar tbt  chz ile alınan bir ürün malesef piyasa düşüşte chz de düştü göz ardı etmeyin alım imkanı varsa chz almaya bakın düşükten tbt ister alın ister almayın ama elinizde düşük maliyetli chz herzaman olsun

bu kewl ve diğer web3  borsalar bizim bildiğimiz paribu btc binance gibi çalısmıyor gördüğünüz üzere karşılıklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren istediğin fiyattan satıp alabileceğin(teklif.stop.limit.alarm) bir mekanizma yok.

tbt havuzuna para girdikçe fiyat artıyor çıktıkçada düşüyor yani bir kişi alıcak ondan önce alan kara geçicek ilk bahsettiğim mevzu chz nin düşmesi tbt yir direk etkiler unutmayın

bende bu borsa tipini tbt ile tanıdım 3,40 chz düşmesini beklerken dragon güncelleme filan olucaktı tarih gecti dragon filan hikaye cıktı şuan chz 2,60 sevyelerinde 2 tl ye düşşün chz alim diyorum tbt maliyet düşürmek için

malesefki tahribattaki tüm kişiler yatırım yapamadı metamask borsa chz ondan al ona ver adımlar çok bu süreç tbt token ilk mesajında adım adım resimli videolu olması gereken ana mevzu burdaki herkes elini kolunu sallayıp en azından 1000tl alsabilseydi bugün bunları konuşmuyor olacaktık

ama enseyi karartmayın boğa geldiğinde chz uçtuğunda tbt de koşucak ozaman bu alamayanlar almayı öğrenmemekte ısrar edenler fırsatı kaçırmış olucak 

son olarak boğa bir bilemedin 2 aya zinciri kırar düşükten chz yada başka coinleri takiplemeyi ihmal etmeyin özellikle eth tabanlı coinler eft onaylandıgı an uçar.

şeyhim tbt token için illaki elinden geleni yapıyordur inancımız tam beklemedeyiz sonuna kadar ya herro ya merro tbt aldık diye batıcaksam batım sıkıntı yok kendi adıma .

Hocam farkettin mi bilmiyorum, mesele fiyat değil. Daha önce de defalarca belirttiğim ve birkaç arkadaşın da anlattığı gibi forumun konunun dışında kalmasından dolayı çoğu kişi destek olamadı. Bu iş komünite ile yürür. Bak imaro diye bi coin çıkarsı herif milyon dolarlık hacim döndürüyor, ancak sürekli paylaşımlarda bulunup insanları bilgilendiriyor. O adamın da bi forumu olsaydı muhakkak orayı dibine kadar kullanırdı. "Bu işler telegramda dönüyor yeaa" diyip sallamazdı.

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ariela
    ariela's avatar
    Dişi

Tahribat.com tokeni çıkıyor tahribat.com un haberi yok. :) Tek faydası ben kayıt oldum üyelikler açık diye. :)

Toplam Hit: 61935 Toplam Mesaj: 419
tbt web3 defi tbt token ethereum blockchain