TBT Token
-
Cistak bunu yazdı
Kurgularken 50k usd değil, milyonlar kurgulamıştır.
Tam tersi bence. Canlı yayını izleseydin holy'nin bir şeyler kurgulamadığını çok rahat anlardın. Şimdi baktım launchpad'e toplam 80k ya yakın satış olmuş eğer yanlış bakmadıysam. Eminim bu kadar olacağını düşünmemiştir. Daha azını bekliyordur.
Varsayalım milyon dolar kazanmak istedi. Bu da dünyanın en normal şeyi olurdu. 20 yılı aşkın süredir hizmet veren bir forum var. Para kazanılmaması garip olur zaten. Bazı insanların kıskançlık duygusunu anlamıyorum.
-
amele_2 bunu yazdı
@cistak , @mkby siz almayın olm o zaman. Sizin bildiğinizi bilmiyoz mu amk biz. Şüpheniz varsa gidin başka projelere bakın. bitcoin diye bişey çıkmış, geleceğin parası diyolarmis.
Bunlar troll abi ne ciddiye alıyon. Mkby mkybyi hedef almış mesela.
Diğer konuya gelirsek, ben bir api vs ile bir proje oluşturulmasına okeyim. Şuan izliyorum az öğreneyim öyle birkaç deneme yapacağım. Ödeme sistemi yerine tbt token olacak mesela
-
amele_2 bunu yazdı
@cistak , @mkby siz almayın olm o zaman. Sizin bildiğinizi bilmiyoz mu amk biz. Şüpheniz varsa gidin başka projelere bakın. bitcoin diye bişey çıkmış, geleceğin parası diyolarmis.
"Bu para neye derman olacak" derken yine aynı kapıya çıkmıştın. Kıvırma.
-
Tartışmayı bırakın. Herkese yetecek kadar bele$ airdrop var.
mkby tarafından 08/May/24 16:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Cistak bunu yazdıamele_2 bunu yazdı
Para değil, token neye derman olacak diye soruyorum. Çünkü bir ekosistem oluşsun istiyorum. Binlerce faydasız tokenden biri olup unutulsun istemiyorum. Nasıl 19 senedir bu forumda isem bu token bizlerle beraber varlığını korusun ve hatta üstüne dünyada kabul görsün istiyorum.
Ha sen götünden anlamakta israrciysan kivirmakla kalmam anladığın yere de duhul olurum.
Şimdi siktir git dükkanın önünü kapatma.
-
amele_2 bunu yazdıCistak bunu yazdıamele_2 bunu yazdı
Para değil, token neye derman olacak diye soruyorum. Çünkü bir ekosistem oluşsun istiyorum. Binlerce faydasız tokenden biri olup unutulsun istemiyorum. Nasıl 19 senedir bu forumda isem bu token bizlerle beraber varlığını korusun ve hatta üstüne dünyada kabul görsün istiyorum.
Ha sen götünden anlamakta israrciysan kivirmakla kalmam anladığın yere de duhul olurum.
Vışşş kavga çıktı. Sakin beyler. Herkese yetecek kadar bele$ airdrop var.
mkby tarafından 08/May/24 16:37 tarihinde düzenlenmiştir -
amele_2 bunu yazdıCistak bunu yazdıamele_2 bunu yazdı
Yav he he. Sen istedin diye Etherium, Bitcoin mertebesine gelir. 1 milyar dolarlık günlük hacme ulaşır. Norveç para birimi olarak TBT token'a geçer.
Cistak tarafından 08/May/24 16:43 tarihinde düzenlenmiştir -
bu yeni çıkacak bir coin mi binancede göremedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
ahmetcoin bunu yazdı
bu yeni çıkacak bir coin mi binancede göremedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Bu para Binance görmüşse köşeyi dönmüş demektir.
trump tarafından 08/May/24 16:51 tarihinde düzenlenmiştir -
ahmetcoin bunu yazdı
Ne yaptın hacı dayı. Para Binance'e çıkmışsa dünyayı sallıyor demektir. Eti ne butu ne TBT token'in.