Tecavüzcüye Hadım Cezası Geliyor.
-
avrupada idam cezası yok nereye uygulanıyor
-
tecavüzcüleri arkaya doğru bağlayıp, beyaz bir eşeşkle başbaşa bırakacaksınız :)
-
ulan bu sistemi nasıl değiştiricem hiç bilmiyorum ama güzel hayallerim var :D
herneyse konuya dönecek olursak, bunun kaynağını kesmek lazım hacılar. olayın en güzel yanı o olur. suç oranı düşük bir memleket istiyorum çok mu şey bu aq yaa. kimse de bunu düşünmüyor gibi cezaları destekliyor. ha burdan vay efendim tecavüzü destekliyo falan gibi şeyler söylemeyin. tabiki hepsi gebersin aq sapıkları. ancak her daim suç oranı düşük bir ülke hayal edelim. gerçi bu ekonomik sınıflarla zor ama. bir finlandiya ekolü neden olmasın :)
ayrıca çocuk tacizcileri bilmem nelerinde ölmesi güzel olabilir. salınan hüseyin üzmezleri de gördük gerçi biz.
-
tecavüzcülere yapılabilecek en iyi ceza:) fakat her önüne geleni ergenekoncu diye içeri atanların olduğu bir ülkede baya masum insanın canı yanacaktır..
hapla öldürmek derken işlevi öldürmekten bahsediyon demi?
-
Kesip elinde dolaşttırmak daha mantıklı . Millete ibreti alem olsun mk.
ömür boyu penissiz dolaşssınlar amk. akılları başlarına gelsin şerefsizlerin.
-
Suç: Vücut bütünlüğüne saldırı
Suçu işleyene verilecek ceza: Suçlunun vücut bütünlüğüne dokunulması
Bu açıdan bakıldığında baya komik duruyor :)
Hem de adam öldürenlerin,örgüt kuranların ardı ardına Tahliye edildiği yerde! -
Önce apoyu bi hadım etsinlerde sonra sivil halkı düşünsünler...
-
lan nişandan dönenler, boşananlar falan eşlerinin üstüne iftira atar ki hadım olsun diye :D tehlikeli.
-
Cezalar bence hala az.Caydırıcılığı yüksek ama biraz daha fazla olabilir.
Adam arabayla birini öldürse 3-5 senede yırtacak , devlete silah çekse dağa çıksa krallar gibi devletyimiz karşılayacak kırmız halı serecek , çok dengesizlikler var.İşlerine gelen şeyleri çatır çatır yapıyorlar.
-
İlaca gerek yok. Kesecen, götüne sokacan.
Edit: Bunların hiçbirine gerek yok hapishanede kesiyolar zaten :))