Temu-Çin Alışveriş Sitesi
-
EscDewil bunu yazdıamg bunu yazdıeXeLanS bunu yazdı
Burasıda patladı
https://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/gumruk-vergisi-ile-bile-ucuzdu-cinli-temu-dan-alisverise-onlem-geliyor-gerekli-kararlari-yakinda-resmi-gazete-den-goreceksiniz/487305/
Evet az önce resmi gazetede yayımlandı. Vergi %30 dan %60 a çıkarıldı.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/08/20240806-13.pdfDünya üzerinde TC vatandaşı olmak ve Türkiyede yaşamak dışında daha yorucu bir şey olamaz. O kadar sıkı denetimin altında bir kaçış yolu buluyoruz. O yoluda kapayacağız diye uğraşan bir hükümetle karşı karşıyayız. Ülke üzerinde bir sürü sorun varken bakanlığın uğraştığı şeye bak. Eski oranları bilmiyorum ama eu üzerinden gelen ürünlerde %30, diğer ülkelerden gelenlere %60 ibaresi var.
ben yurt dışında yaşıyorum, türkiyedeki hiçbir hizmeti parasız kullanamıyorum. buraya kadar tamam. sonuçta vergi vermiyorum. pasaport çıkartırken dünya kadar para veriyorum ve pasaport bi boka yaramıyor. bu amk askerliğine ne diye 150 bin tl ödemek durumundayım? sırf türk doğduğum için devlete para veriyorum. vatandaşlıktan çıkabilsem çıkarım. vatandaşını bu kadar sken ülke yok
-
FCN bunu yazdıIn TransitPackage arrived at airportJuly 24, 2024, 5:02 amHow Your Package Is Shippedhala bir kıpırdanma yok
en ufak değişiklik yok hala. sizde durumlar ne ?
-
Webci58 bunu yazdı
Güncel durum bu
Böyle bi güncelleme oldu
-
2k sınırı düşürülmüş. Yüzde 60 vergiyi getirmişler. 700lğk sepet var 400 vergi çıkarıyor. Bu nedir aga
-
seyhzade bunu yazdı
2k sınırı düşürülmüş. Yüzde 60 vergiyi getirmişler. 700lğk sepet var 400 vergi çıkarıyor. Bu nedir aga
Muz cumhuriyeti
-
Tek bir ürün hasarlı geldi sipariş verdiklerim arasında. Görseli paylaştığım gibi Kredi Hesabıma yansıtıldı.
ürünlerin Kalitesi Görseldeki gibi ehh işte. 24 günde Teslim edildi. -
Temu sizin neyinize, ne diye zevk alacağınız şeyleri yapıyorsunuz ? Böyle bir lüksünüz yok! Ufak tefek zevk aldığınız başka şeyler de varsa söyleyin, onu da cimere yazayım. Onlara da çomak sokulsun.
-
30 Euro limitine vergi hariç mi dahil mi?
-
Siz Çin'den ucuza mal bulup mu getiriyorsunuz ? Cehennemde yanacaksiniz kâfirler, vatan hayinleri !!!
-
Benim de 31'inde TR'ye geldi. 2 gün önceydi herhalde 21'inde ulaşanların gümrükten geçmeye başlamıştı. 10 güne kadar geçer diye düşünüyorum. Temuda biriken ref kredileri ile sipariş vermiştim Allah'tan çok da beklememişim. Elimde patlayacaktı.