Temu-Çin Alışveriş Sitesi
-
eraycnar bunu yazdı
Bende bi ayakkabı aldım deneme atışı bakalim beğenirsem yazacam tekrar buraya.
Ben aldım bugün geldi tam uydu ayağıma ayakkabı numarası eu olarak alırsanız tam uyumlu oluyor.
-
Ürünler 3 temmuzda gümrüğe girdi bugün 11 temmuz hala ses yok neden acaba bu kadar uzayan var mı ?
-
Balboa bunu yazdı
Ürünler 3 temmuzda gümrüğe girdi bugün 11 temmuz hala ses yok neden acaba bu kadar uzayan var mı ?
aynı durumdayım hocam 4 temmuzdan beri gümrükte bekliyor
-
amg bunu yazdıBalboa bunu yazdı
Bilgin var mı hocam bir sorun mu çıktı acaba, aynı anda sipariş verdiğim 3 kişinin hepsinin ürünleri geldi bir benim gelmedi
-
Zeytun-i bunu yazdı
Ben de geçenlerde indirdim Aliexpreste vergi muhabbeti geldikten sonra kullanmayı bıraktım bunda da vergi muhabbeti var mı?
Ödeme kısmına geçince vergi ekliyor
-
Sipariş 24 Haziran
Gümrük Girişi 1 Temmuz
Gümrük kontrolü 10 Temmuz
Bugün kargoda.
-
Zeytun-i bunu yazdı
Ben de geçenlerde indirdim Aliexpreste vergi muhabbeti geldikten sonra kullanmayı bıraktım bunda da vergi muhabbeti var mı?
var tabi. sepetin sonunda ekleniyor %20-22 gibi birşey sanırım.
-
Temu yetkilisi ayağınıza geldi sayın mürid(e)ler, uzun süredir alışveriş yapıyorum. Hatta arkadaşım aracılığıyla Temu muhabbetini Türkiye'de alevlendiren kişiyim desem yalan olmaz. Twitter'da Hepsiburada ile ilgili 3.5m erişime ulaşan gönderiyi paylaşan arkadaşımdı. Temu muhabbetini ona anlatıp üye olmasını ve link paylaşmasını sağladım.Hatrı sayılır para kazandı referanslı paylaşım sayesinde :D
Neyse konumuza dönecek olursak, genel anlamda ürünleri güzel. Temu bir pazaryeri, o yüzden aldığınız her ürün üst düzey kalitede olacak diye kaide yok ne yazık ki. Mesela ben 15 parça ürün aldım ve tek pakette yolladılar, ürünlerin arasında bataryalı blender vardı ve bozuk çıktı. Direkt iade yaptılar cihazı da geri istemediler, muhtemelen tamir edip kullanacağım. USB Hub aldım, 450 TL fiyata alınabilecek en iyi Hub diyebilirim. Kasası metal hem ağır hem de kaliteli hissiyatı var. 130 Liraya el feneri aldım o da gayet iyi performans gösteriyor. Bir de 450 liraya araç içi kamera satın aldım, ufak bir deneme yaptım ama henüz kurulumunu yapıp hafıza kartı takmadım. Bu arada yurt dışında yaşadığım için bu fiyatlar ucuz ne yazık ki. Temu Türkiye'de USB Hub yaklaşık 600-700, araç içi kamera 800 TL, el feneri de 300 TL'ye satılıyor.
Sanırım Türkiye için 480 TL alışveriş sınırı 800 TL olmuş, daha fazla artmadan ve maliye vs uyanıp işlere el atmadan alabildiğinizi alın derim
Ürünlerin kalitelerini merak edenler için (Daha fazlası için hesabımı takip edebilirsiniz :D)
https://x.com/JpnTr26/status/1811301874370515284
https://x.com/JpnTr26/status/1808019186947707153
-
Balboa bunu yazdıamg bunu yazdıBalboa bunu yazdı
Bilgin var mı hocam bir sorun mu çıktı acaba, aynı anda sipariş verdiğim 3 kişinin hepsinin ürünleri geldi bir benim gelmedi
Eğer sepetinizdeki kalem sayısı fazla ile sürebilir hocam, 27 kalem ürün olan sepetim yaklaşık 7. günün sonunda gümrükten çıktı. Gümrüğün pazar günleri çalıştığını düşünmüyorum birde tatil arkasına geldi işler yavaş ilerlemiş olabilir kanaatindeyim
-
2 temmuzda 7 kalem sipariş verdim bugün dağıtımda yalnız kargo takipte sadece uçaktan indi yazıyor gümrükle alakalı bir bilgi yok.