Temu-Çin Alışveriş Sitesi
-
efsaneburak bunu yazdıBalboa bunu yazdıamg bunu yazdıBalboa bunu yazdı
Ürünler 3 temmuzda gümrüğe girdi bugün 11 temmuz hala ses yok neden acaba bu kadar uzayan var mı ?
aynı durumdayım hocam 4 temmuzdan beri gümrükte bekliyor
Bilgin var mı hocam bir sorun mu çıktı acaba, aynı anda sipariş verdiğim 3 kişinin hepsinin ürünleri geldi bir benim gelmedi
Eğer sepetinizdeki kalem sayısı fazla ile sürebilir hocam, 27 kalem ürün olan sepetim yaklaşık 7. günün sonunda gümrükten çıktı. Gümrüğün pazar günleri çalıştığını düşünmüyorum birde tatil arkasına geldi işler yavaş ilerlemiş olabilir kanaatindeyim
Ben de 14 parça ürün sipariş verdim. 24 haziran sipariş tarihi. 1 temmuz gümrük giriş. 5 ve 7 temmuzda gümrükleme sürecinde diye güncelleme düştü hala bekliyorum. Benden 1-2 gün önce sipariş veren arkadaşın kargosu eline ulaştı.
-
DarkSkull bunu yazdıefsaneburak bunu yazdıBalboa bunu yazdıamg bunu yazdıBalboa bunu yazdı
Ürünler 3 temmuzda gümrüğe girdi bugün 11 temmuz hala ses yok neden acaba bu kadar uzayan var mı ?
aynı durumdayım hocam 4 temmuzdan beri gümrükte bekliyor
Bilgin var mı hocam bir sorun mu çıktı acaba, aynı anda sipariş verdiğim 3 kişinin hepsinin ürünleri geldi bir benim gelmedi
Eğer sepetinizdeki kalem sayısı fazla ile sürebilir hocam, 27 kalem ürün olan sepetim yaklaşık 7. günün sonunda gümrükten çıktı. Gümrüğün pazar günleri çalıştığını düşünmüyorum birde tatil arkasına geldi işler yavaş ilerlemiş olabilir kanaatindeyim
Ben de 14 parça ürün sipariş verdim. 24 haziran sipariş tarihi. 1 temmuz gümrük giriş. 5 ve 7 temmuzda gümrükleme sürecinde diye güncelleme düştü hala bekliyorum. Benden 1-2 gün önce sipariş veren arkadaşın kargosu eline ulaştı.
Ürün dün gümrükten çıkıp hepsijet'e verilmiş bugün teslim edilecek WWE olanlar 10 gün sürüyormuş gümrükte öyle okudum bir yerde yada burada
-
-
İlk resimden itibaren aşağıdan yukarıya doğru takip edebilirsiniz

livane tarafından 13/Tem/24 15:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Minimum tutarı 1.000 TL yapmışlar. Gerçi Temu gibi bir site azalarak bitmek zorunda. Çünkü şuan milletin ayağı alışsın diye zararına satıyorlar. Sene bitmeden Aliexpress gibi olur fiyatlar.
-
arkadaşlar gümrük olayı biraz şans süre olarak yani
amazon yurtdışı ssd aldım siparişten tam 1 hafta sonra ürün elimdeydi
arkadaşa yine amazon yurtdışı tablet kılıfı aldık 45 gün sürdü
PanxeR tarafından 14/Tem/24 01:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Gümrük aşırı uzun sürüyor 1 hafta - 10 gün civarı paket havalimanına ulaştıktan sonra gümrükte bekliyor. Onun dışında benim de 5 parça ıvır zıvır alışverişim geldi.
-
Temu için üyelik referans indirim kodu bi şeyleri var mı? İlk kes sipariş geçeceğim
-
Mutubilir bunu yazdı
Temu için üyelik referans indirim kodu bi şeyleri var mı? İlk kes sipariş geçeceğim
Kuponlar kaldırıldı fakat bir yöntem buldum.
Benim referansla uygulamayı indirebilirsin.Temiz bir cihaza indirirsen iyi olur.
Sonrasında uygulamada arama bölümüne acq788688 kodunu yazıp arama yap.Uygulamayı bir kez kapatıp açtıkdan sonra dpp3976 yaz, 6 kupon sayfası geliyor hesabına tanımlanıyor.
Bende 1 günlük tanımlandı.
-
13 temmuzda teslim edilmediği için 65 tl bakiye yüklediler ürünler hepsijete verilmiş dün salı günü gelir. haziran sonu gibi almıştım ortalama 20 günü geçti biraz yavaş. gümrükte çok bekledi 5-6 parça ufak şeyler var mutfak ürünü.