Temu-Çin Alışveriş Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    efsaneburak bunu yazdı
    Balboa bunu yazdı
    amg bunu yazdı
    Balboa bunu yazdı

Ürünler 3 temmuzda gümrüğe girdi bugün 11 temmuz hala ses yok neden acaba bu kadar uzayan var mı ?

aynı durumdayım hocam 4 temmuzdan beri gümrükte bekliyor

Bilgin var mı hocam bir sorun mu çıktı acaba, aynı anda sipariş verdiğim 3 kişinin hepsinin ürünleri geldi bir benim gelmedi 

Eğer sepetinizdeki kalem sayısı fazla ile sürebilir hocam, 27 kalem ürün olan sepetim yaklaşık 7. günün sonunda gümrükten çıktı. Gümrüğün pazar günleri çalıştığını düşünmüyorum birde tatil arkasına geldi işler yavaş ilerlemiş olabilir kanaatindeyim 

Ben de 14 parça ürün sipariş verdim. 24 haziran sipariş tarihi. 1 temmuz gümrük giriş. 5 ve 7 temmuzda gümrükleme sürecinde diye güncelleme düştü hala bekliyorum. Benden 1-2 gün önce sipariş veren arkadaşın kargosu eline ulaştı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı
    efsaneburak bunu yazdı
    Balboa bunu yazdı
    amg bunu yazdı
    Balboa bunu yazdı

Ürünler 3 temmuzda gümrüğe girdi bugün 11 temmuz hala ses yok neden acaba bu kadar uzayan var mı ?

aynı durumdayım hocam 4 temmuzdan beri gümrükte bekliyor

Bilgin var mı hocam bir sorun mu çıktı acaba, aynı anda sipariş verdiğim 3 kişinin hepsinin ürünleri geldi bir benim gelmedi 

Eğer sepetinizdeki kalem sayısı fazla ile sürebilir hocam, 27 kalem ürün olan sepetim yaklaşık 7. günün sonunda gümrükten çıktı. Gümrüğün pazar günleri çalıştığını düşünmüyorum birde tatil arkasına geldi işler yavaş ilerlemiş olabilir kanaatindeyim 

Ben de 14 parça ürün sipariş verdim. 24 haziran sipariş tarihi. 1 temmuz gümrük giriş. 5 ve 7 temmuzda gümrükleme sürecinde diye güncelleme düştü hala bekliyorum. Benden 1-2 gün önce sipariş veren arkadaşın kargosu eline ulaştı.

Ürün dün gümrükten çıkıp hepsijet'e verilmiş bugün teslim edilecek WWE olanlar 10 gün sürüyormuş gümrükte öyle okudum bir yerde yada burada 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Sanki ürünleri trentyoldan almisim gibi gumruk falan yazmiyor bende.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

İlk resimden itibaren aşağıdan yukarıya doğru takip edebilirsiniz 

livane tarafından 13/Tem/24 15:34 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Minimum tutarı 1.000 TL yapmışlar. Gerçi Temu gibi bir site azalarak bitmek zorunda. Çünkü şuan milletin ayağı alışsın diye zararına satıyorlar. Sene bitmeden Aliexpress gibi olur fiyatlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşlar gümrük olayı biraz şans süre olarak yani

amazon yurtdışı ssd aldım siparişten tam 1 hafta sonra ürün elimdeydi

arkadaşa yine amazon yurtdışı tablet kılıfı aldık 45 gün sürdü

PanxeR tarafından 14/Tem/24 01:22 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Gümrük aşırı uzun sürüyor 1 hafta - 10 gün civarı paket havalimanına ulaştıktan sonra gümrükte bekliyor. Onun dışında benim de 5 parça ıvır zıvır alışverişim geldi.

Nerde o eski TBT...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Temu için üyelik referans indirim kodu bi şeyleri var mı? İlk kes sipariş geçeceğim 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

Temu için üyelik referans indirim kodu bi şeyleri var mı? İlk kes sipariş geçeceğim 

Kuponlar kaldırıldı fakat bir yöntem buldum.

Benim referansla uygulamayı indirebilirsin.Temiz bir cihaza indirirsen iyi olur.

https://temu.to/m/urys78uardn

Sonrasında uygulamada arama bölümüne acq788688 kodunu yazıp arama yap.Uygulamayı bir kez kapatıp açtıkdan sonra dpp3976 yaz, 6 kupon sayfası geliyor hesabına tanımlanıyor.
    Bende 1 günlük tanımlandı.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

13 temmuzda teslim edilmediği için 65 tl bakiye yüklediler ürünler hepsijete verilmiş dün salı günü gelir. haziran sonu gibi almıştım ortalama 20 günü geçti biraz yavaş. gümrükte çok bekledi 5-6 parça ufak şeyler var mutfak ürünü.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 27299 Toplam Mesaj: 184
e-ticaret çin alibaba