Temu-Çin Alışveriş Sitesi
-
Son siparişte 6 tane kalitesiz ürün vardı destekle iletişime geçtim iade için adamlar ürün kalsın para iadesi yapalım dediler 10 dk içinde para iadesi karta yansıdı. Şu müşteri memnuniyetini yıllardır 1 tane Türk firma yapmadı ya yazıklar olsun.
-
FCN bunu yazdıFCN bunu yazdıIn TransitPackage arrived at airportJuly 24, 2024, 5:02 amHow Your Package Is Shippedhala bir kıpırdanma yok
en ufak değişiklik yok hala. sizde durumlar ne ?
15 Temmuz'da verdigim siparis 2 gun once elime ulasti. Urunler yazildigi gibiydi, guzeller.
-
improper bunu yazdı
30 Euro limitine vergi hariç mi dahil mi?
Vergi + kargo haric, sadece urun bedeli.
Yalniz suna dikkat etmekte fayda var; urunu siparis ettiginde indirimli olarak 25 euro'ya aldin ama urun gumruge geldiginde aldigin urun sistemde 35 euro olarak gorunuyordur. Gumruk memuru o gun tersinden kalktiysa gecmis olsun.
-
telekom bunu yazdıimproper bunu yazdı
Yalniz suna dikkat etmekte fayda var; urunu siparis ettiginde indirimli olarak 25 euro'ya aldin ama urun gumruge geldiginde aldigin urun sistemde 35 euro olarak gorunuyordur. Gumruk memuru o gun tersinden kalktiysa gecmis olsun.
gümrüğe geldiğinde senin satın aldığının faturasıyla geliyor o anda sistemde ne yazdığının ne önemi var
-
salihgs bunu yazdıtelekom bunu yazdıimproper bunu yazdı
gümrüğe geldiğinde senin satın aldığının faturasıyla geliyor o anda sistemde ne yazdığının ne önemi var
Eskiden oyleydi, 500 dolarlik urun almadan once saticiya fiyati 50 dolar gosterir misin diyordum onaylarsa siparisi veriyordum. Tabi bunu yapan tek ben degildim, bir yerden sonra gumrukculer buna uyandi. Ikitelli gumruge cok gitmisligim var, suphelendikleri durumlarda gumruk memuru orada uygulamayi actirip urunun fiyatini gostermeni isteyebiliyor. Bir seferinde adamin biri yabanci dilde bir kitap siparis etmisti, ters bir elemana denk gelmisti, gumruk memuru kitabin uygun olup olmadigina dair bir belge almasi gerektigini soyleyip adama yokus yapmisti.
-
telekom bunu yazdısalihgs bunu yazdıtelekom bunu yazdıimproper bunu yazdı
Eskiden oyleydi, 500 dolarlik urun almadan once saticiya fiyati 50 dolar gosterir misin diyordum onaylarsa siparisi veriyordum. Tabi bunu yapan tek ben degildim, bir yerden sonra gumrukculer buna uyandi. Ikitelli gumruge cok gitmisligim var, suphelendikleri durumlarda gumruk memuru orada uygulamayi actirip urunun fiyatini gostermeni isteyebiliyor. Bir seferinde adamin biri yabanci dilde bir kitap siparis etmisti, ters bir elemana denk gelmisti, gumruk memuru kitabin uygun olup olmadigina dair bir belge almasi gerektigini soyleyip adama yokus yapmisti.
evet ama bu söylediğin temuda olmaz çünkü o anki fiyat neyse ona göre vergini de senden tahsil ediyor. O söylediğin mesela alibabadan alırsın china post ems ile göndertirirsin ve seni dediğin gibi ikitelliye çağırırlar pttnin gğmrüklü alanına. Vay be ne anılarım var benim de. Bir seferinde gittim memur vermedi müşavir tut dedi. Sonra düşündüm bu adam yarın gelmez başka memur gelir şansımı bir de yarın denerim dedim. ertesi gün yeniden kayıt açtırdım sanki dün siktiretmemişler gibi. Diğer memur geldi vergisini öde al müşavir gerekmez dedi
-
şimdi sipariş versek 60lık vergi ve 30 euro kriteri var mı ki.
-
murdery bunu yazdı
var hemen düzenlemişler hani 21 ağustosta başlayacakti bu
-
Adamlar aynı ürünleri fahiş fiyata satıyor bir de vergi ödemiyor devlet de uygun fiyatlıya dolaylı ambargo koyuyor.. Zengine bu kadar çalışan başka hükümet olmuş mudur acaba..
-
yNsr bunu yazdımurdery bunu yazdı
var hemen düzenlemişler hani 21 ağustosta başlayacakti bu
Zaten 21'ine kadar anca gumruge girer, sorun yasamamak dogru davranmislar. Gmuruge geldigi zaman onemli.