Temu-Çin Alışveriş Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

Son siparişte 6 tane kalitesiz ürün vardı destekle iletişime geçtim iade için adamlar ürün kalsın para iadesi yapalım dediler 10 dk içinde para iadesi karta yansıdı. Şu müşteri memnuniyetini yıllardır 1 tane Türk firma yapmadı ya yazıklar olsun. 

ZzZzZzZ...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı
    FCN bunu yazdı
    In Transit
    Package arrived at airport

July 24, 2024, 5:02 am
    How Your Package Is Shipped

hala bir kıpırdanma yok

en ufak değişiklik yok hala. sizde durumlar ne ?  

15 Temmuz'da verdigim siparis 2 gun once elime ulasti. Urunler yazildigi gibiydi, guzeller.

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    improper bunu yazdı

30 Euro limitine vergi hariç mi dahil mi?

Vergi + kargo haric, sadece urun bedeli.

Yalniz suna dikkat etmekte fayda var; urunu siparis ettiginde indirimli olarak 25 euro'ya aldin ama urun gumruge geldiginde aldigin urun sistemde 35 euro olarak gorunuyordur. Gumruk memuru o gun tersinden kalktiysa gecmis olsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    improper bunu yazdı

Yalniz suna dikkat etmekte fayda var; urunu siparis ettiginde indirimli olarak 25 euro'ya aldin ama urun gumruge geldiginde aldigin urun sistemde 35 euro olarak gorunuyordur. Gumruk memuru o gun tersinden kalktiysa gecmis olsun.

gümrüğe geldiğinde senin satın aldığının faturasıyla geliyor o anda sistemde ne yazdığının ne önemi var 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı
    telekom bunu yazdı
    improper bunu yazdı

gümrüğe geldiğinde senin satın aldığının faturasıyla geliyor o anda sistemde ne yazdığının ne önemi var 

Eskiden oyleydi, 500 dolarlik urun almadan once saticiya fiyati 50 dolar gosterir misin diyordum onaylarsa siparisi veriyordum. Tabi bunu yapan tek ben degildim, bir yerden sonra gumrukculer buna uyandi. Ikitelli gumruge cok gitmisligim var, suphelendikleri durumlarda gumruk memuru orada uygulamayi actirip urunun fiyatini gostermeni isteyebiliyor. Bir seferinde adamin biri yabanci dilde bir kitap siparis etmisti, ters bir elemana denk gelmisti, gumruk memuru kitabin uygun olup olmadigina dair bir belge almasi gerektigini soyleyip adama yokus yapmisti.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    salihgs bunu yazdı
    telekom bunu yazdı
    improper bunu yazdı

Eskiden oyleydi, 500 dolarlik urun almadan once saticiya fiyati 50 dolar gosterir misin diyordum onaylarsa siparisi veriyordum. Tabi bunu yapan tek ben degildim, bir yerden sonra gumrukculer buna uyandi. Ikitelli gumruge cok gitmisligim var, suphelendikleri durumlarda gumruk memuru orada uygulamayi actirip urunun fiyatini gostermeni isteyebiliyor. Bir seferinde adamin biri yabanci dilde bir kitap siparis etmisti, ters bir elemana denk gelmisti, gumruk memuru kitabin uygun olup olmadigina dair bir belge almasi gerektigini soyleyip adama yokus yapmisti.

evet ama bu söylediğin temuda olmaz çünkü o anki fiyat neyse ona göre vergini de senden tahsil ediyor. O söylediğin mesela alibabadan alırsın china post ems ile göndertirirsin ve seni dediğin gibi ikitelliye çağırırlar pttnin gğmrüklü alanına. Vay be ne anılarım var benim de. Bir seferinde gittim memur vermedi müşavir tut dedi. Sonra düşündüm bu adam yarın gelmez başka memur gelir şansımı bir de yarın denerim dedim. ertesi gün yeniden kayıt açtırdım sanki dün siktiretmemişler gibi. Diğer memur geldi vergisini öde al müşavir gerekmez dedi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

şimdi sipariş versek 60lık vergi ve 30 euro kriteri var mı ki.

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı

var hemen düzenlemişler hani 21 ağustosta başlayacakti bu 

In every job there is a no
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Adamlar aynı ürünleri fahiş fiyata satıyor bir de vergi ödemiyor devlet de uygun fiyatlıya dolaylı ambargo koyuyor.. Zengine bu kadar çalışan başka hükümet olmuş mudur acaba..

Kendine İyi Bak ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    yNsr bunu yazdı
    murdery bunu yazdı

var hemen düzenlemişler hani 21 ağustosta başlayacakti bu 

Zaten 21'ine kadar anca gumruge girer, sorun yasamamak dogru davranmislar. Gmuruge geldigi zaman onemli.

Toplam Hit: 24885 Toplam Mesaj: 184
e-ticaret çin alibaba