folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Geliştirme Hakkında Bir Soru

Vücut Geliştirme Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

O kadar cok hatali bilgi var ki sayamadim..

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

+ tagde de var :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    21li bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    21li bunu yazdı

sakın ola steroide bulaşma.. anabolik steroid kasları balon gibi şişirsede kas ve kemik arasında yer alan tendonları güçlendirmez.. bu da her daim sakatlanma riski doğurur + steroid kasları maksimum seviyelerinin üzerine çıkardığı için kalp bir süre kan dağıtmakta güçlü yaşar ve olası kalp krizi durumları yaşanır.. bunun sayısız örneği vardır.. vücut geliştirme yapacaksan güzel supplementler var.. whey protein + bcaa + kreatin bu 3 ü sana oldukca yardımcı olur..

doğru değil, hardbody yapacak kişinin kalbin büyümesine razı olması lazım protein tozları kalbi büyütmez growt hormon ve steroidse (testosteron türevleri) kalbi büyütür, kalp dışında kasın bağlandığı tendonları da genişletir özellikle dianabol türevleri bunun içindir yalnız tendonları güçlendiren bu anabolik steroid kalp kapakçıklarının sertleşmesine de sebep olur, 55 yaşında kalp nakli beklemeyi kim ister veya kapakçık ameliyatı olmayı :) bu işe girerken bunları düşünmek lazım.

dostum alıntı yaptığın açıklamamı bi daha okur musun? ben protein tozları kalp büyütürmü demişim? + adam hard body yapmaktan bahsetmemiş.. + growt hormonu zaten uyku esnasında salgılanır + bunun için steroid almaya ne hacet? growt hormonu iyi salgılansın istiyorsan 8 saat deliksiz ve kaliteli uyku uyuyacaksın.. steroid sadece normalin üstünden testoyu vücuda verdiği için kas aşırı hızlı büyür.. haaa uyku esnasında kaslar beslenmeye devam etsin büyüme sürsün diyorsan casein protein alacaksın.. haaa tendon ile ilgili kısımda yanlış düşünüyor olabilirim fakat bu işin ehli olarak bilinenlerden biri olan savaş cebeci bile steroid tendonları güçlendirmez diyor..

Senin bahsettiğin growth hormonu kaç ıu salgılayacak vücut... Yağsız kas kütlesini artıran somatropindir, 6 aylık somatropin kürleri uygulanır yağsız kas hacmini artırmak için. Body yapacağım diye girenlerin 4 yolu vardır.

1 yol günde 5 6 öğün proteinli beslenir protein tozu alırsın, protein tozu alanlar doğal değildir diyenler vardır bu yalan. aldığın protein tozu peynir altı suyundan imal edilir ve yediğin kartonla beslenen antibiyotikli tavuktan iyidir. bu doğal bir beslenmedir.

steroidler 3 gruptur 1. testosteron türevleri, 2. growth hormone türevleri somatropin, 3. proteini doğrudan tutan steroidler (primabolan gibi)

2 yol uzun vadede body yapacaklar bu yoldan gider ve prof bu işi yapanlar da bu yoldan gider, giriş 6 ay temiz gidilir, 6. ayın sonunda hafif bir kür testosteron uygulanır genelde testosterone enanthate türevleri, daha sonraki dönemde hacim artışı için primobolana başvurulur ve tendonlar yetersiz kaldığı için dianabol türevlerine girilir karanlık bir yoldur ancak vücut muazzam büyür.

3 yol prof bir uzman eşliğinde vücuda growth hormon verilir bu kürler minimum 6 haftalık kürdür uyku düzeni beslenme düzeni idman düzeni gerektirir jay cutler growth kürü uygular. buzdolabında defalarca görüntülenmiştir.

4 kombine denetimsiz düzensiz kürler bu parası olup da allah ne verdiyse diye yüklenenler içindir genelde ortadoğu ülkelerinde bu eğilim vardır, adam her şeyi yer steroidi basar üstüne gh kürünü kafasına göre uygulamaya çalışır neticede orantısız hayvani bir vücudu olur fakat 40 lı yaşların başında vücut iflası çeker.

Çok sayıda bodyci arkadaşım var bunların büyük kısmı pro ve yurtdışı, bir kısmı da tr de. mesela tamamen doğal ve güzel bir kadın limiti vereyim.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010256370606&fref=ts 

pek çok kadın çirkin durur fakat bu hanım kızımız güzel duruyor, kendisi aynı zamanda arkadaşımdır da.

Savaş Cebeci'ye gelirsek kendisi doğaldır evet, ama senin söylediğin kendisi ile çelişiyor çünkü doğal bir adam steroid yemiş bir vücudu bilemez. Güvenlikçi, koruma, polis, prof sporcu 150 den fazla steroid kullanan arkadaşım var bunlar yarı yarıya kimyager olmuş artık. British Dragon almaya Taylanda gidenden tut, Norditropin için finlandiyaya kaçak girene kadar gördüm, bunlardan daha mı iyi bilecek Savaş Cebeci. Kolu 65 santim olan adam gördün mü sen? Almanyada ölen bodyciler üzerinde yapılan araştırmalar steroidlerin tendonları ciddi şekilde kuvvetlendirdiğini özellikle dianabol türevi adı ne olursa olsun tendonları güçlendirmektedir.

Böyle saçma sapan mesaj gelince yazasım gelmiyor. Savaş Cebeci takılın siz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

...

my4 tarafından 28/Oca/16 00:16 tarihinde düzenlenmiştir

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enja
    enja's avatar
    Erkek

ben ağırlık halter hareketlerinin yanında kum torbası yumrukluyorum günde 30dk falan. babamla paraya kıyıp 800 liraya almıştık. insan vücudunun sertleştiğini hissediyor.

ya biz bir uzaylının proje ödevi isek?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

www.gencvefit.com

Bu elemalar nasıl sizce?

Adamlar ciddi cidi anlatıyor.

Not late for nothing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

p90x i araştır hatta Türk siteside var reklam olmasın diye vermiyorum 

Hacim kazanmak için zayıflamak için evde yapılan bi spor sadece barfiks barı ve dambıl gerekiyor

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Konu başlığını görür görmez dedim aha uzmanlarımız yine yalan yanlış bilgi verecek. :D 

@RETRET hocam ben arnıld gibi değil de bred pitt fight club gibi vücut yapmak istiyorum ne yapmam lazım :(

Cesnist tarafından 28/Oca/16 10:29 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Abu bir kadin bunu kendine neden yapar yav :(

AMpul tarafından 28/Oca/16 10:33 tarihinde düzenlenmiştir

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Bu Frank Madrano gibi adamlar çok çok çok uç örnekler.

Konuyu açan arkadaşın böyle olmak istediğini sanmıyorum.

Peki herhangi bir kimyasal madde kullanmadan vücut geliştirilemiyor mu?