Vücut Geliştirme Hakkında Bir Soru
-
SkynetX bunu yazdı
Bu Frank Madrano gibi adamlar çok çok çok uç örnekler.
Konuyu açan arkadaşın böyle olmak istediğini sanmıyorum.
Peki herhangi bir kimyasal madde kullanmadan vücut geliştirilemiyor mu?
İyi bir diyet ve çalışma ile olur. Genetiğinde estetik yapıya musaittir 1-2 senede gayet fit vücudun olur. Otter mode FTW
-
AMpul bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Abu bir kadin bunu kendine neden yapar yav :(
yağsız dönem resimlerini geç, orada kapalı sezon resimleri var onlara gel görürsün ne kadar ahu olduğunu.
klasik bir türk kızı için oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.
RETRET tarafından 28/Oca/16 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Cesnist bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
O kadar cok hatali bilgi var ki sayamadim..
Konu başlığını görür görmez dedim aha uzmanlarımız yine yalan yanlış bilgi verecek. :D
@RETRET hocam ben arnıld gibi değil de bred pitt fight club gibi vücut yapmak istiyorum ne yapmam lazım :(
sen bred pitt in vücudunu 2 3 yılda yapılabilecek tırt bir vücut mu sanıyorsun. 2 3 yıl çalışıp posterlerdeki adamlar gibi olacağınızı sanıyorsunuz, hollywood yıldızları kaç sene body çalışıyor bir araştırın isterseniz.
-
RETRET bunu yazdıCesnist bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Konu başlığını görür görmez dedim aha uzmanlarımız yine yalan yanlış bilgi verecek. :D
@RETRET hocam ben arnıld gibi değil de bred pitt fight club gibi vücut yapmak istiyorum ne yapmam lazım :(
sen bred pitt in vücudunu 2 3 yılda yapılabilecek tırt bir vücut mu sanıyorsun. 2 3 yıl çalışıp posterlerdeki adamlar gibi olacağınızı sanıyorsunuz, hollywood yıldızları kaç sene body çalışıyor bir araştırın isterseniz.
Bende onu diyorum zaten :I
-
Cesnist bunu yazdıRETRET bunu yazdıCesnist bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Bir de steroid alınca şişecez sanıyorlar, al ve spor yapma bakalım şişebilecek misin :) karaciğerin 3 kat hızlı iflas eder, boksör arkadaş denedi 2 ay yatırdık kendisini gatada.
-
RETRET bunu yazdıCesnist bunu yazdıRETRET bunu yazdıCesnist bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Bir de steroid alınca şişecez sanıyorlar, al ve spor yapma bakalım şişebilecek misin :) karaciğerin 3 kat hızlı iflas eder, boksör arkadaş denedi 2 ay yatırdık kendisini gatada.
Aşırı DNP alıp kendini sobaya çeviren biri vardı resmini bulursam atarım, adamın sağ quadriceps tamamen yanmış kesip almışlardı =)
-
RETRET bunu yazdı
Bunlar iyiymis hakkaten abi, ama testesteron almalari igrenclestiriyor kadinlari, killaniyorlar klitleri buyuyor vs.
-
Vücut olarak güzel ona sözüm yok ama bir kız olarak iğrenç duruyor :( özellikle şu fotoya bakamıyorum böööggg
-
AMpul bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Bunlar iyiymis hakkaten abi, ama testesteron almalari igrenclestiriyor kadinlari, killaniyorlar klitleri buyuyor vs.
https://www.facebook.com/arvebrink/?hc_location=ufi
-
Cesnist bunu yazdıAMpul bunu yazdıRETRET bunu yazdı
https://www.facebook.com/arvebrink/?hc_location=ufi
aynı kişi