Wc Vs Netdevilz
-
-
edit: gelişmelere göre yeni yorum girilecektir.
-
netdevilz.us netdevilze mi ait :|
-
oha simdide böyle birsey var :/
http://netdevilz.us/
Eğilin KöpeklerHack öyle olmaz böyle olur...
-
netdevilz'in sitesi yok ki amk.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
yahu sacmalamayın. NetDevilz domain kullanmaz hicbir sekilde.
cw kim amk ? NetDevilz siker paralarını da vermez.
-----------------------------süper yorum o_O
-
andrei geldi dağılın :D
-
Domain Name: NETDEVILZ.US Domain ID: D30933106-US Sponsoring Registrar: DIRECTI INTERNET SOLUTIONS PVT. LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM Registrar URL (registration services): www.publicdomainregistry.com Domain Status: clientTransferProhibited Registrant ID: DI_13232156 Registrant Name: Yasin Berber Registrant Organization: netdevilz.us Registrant Address1: yok Registrant City: yok Registrant State/Province: AK Registrant Postal Code: 07600 Registrant Country: Turkey Registrant Country Code: TR Registrant Phone Number: +376.0541244593 Registrant Facsimile Number: +376.0541244593 Registrant Email: info@hayathost.net Registrant Application Purpose: P1 Registrant Nexus Category: C11 Administrative Contact ID: DI_13232156 Administrative Contact Name: Yasin Berber Administrative Contact Organization: netdevilz.us Administrative Contact Address1: yok Administrative Contact City: yok Administrative Contact State/Province: AK Administrative Contact Postal Code: 07600 Administrative Contact Country: Turkey Administrative Contact Country Code: TR Administrative Contact Phone Number: +376.0541244593 Administrative Contact Facsimile Number: +376.0541244593 Administrative Contact Email: info@hayathost.net Administrative Application Purpose: P1 Administrative Nexus Category: C11 Billing Contact ID: DI_13232156 Billing Contact Name: Yasin Berber Billing Contact Organization: netdevilz.us Billing Contact Address1: yok Billing Contact City: yok Billing Contact State/Province: AK Billing Contact Postal Code: 07600 Billing Contact Country: Turkey Billing Contact Country Code: TR Billing Contact Phone Number: +376.0541244593 Billing Contact Facsimile Number: +376.0541244593 Billing Contact Email: info@hayathost.net Billing Application Purpose: P1 Billing Nexus Category: C11 Technical Contact ID: DI_13232156 Technical Contact Name: Yasin Berber Technical Contact Organization: netdevilz.us Technical Contact Address1: yok Technical Contact City: yok Technical Contact State/Province: AK Technical Contact Postal Code: 07600 Technical Contact Country: Turkey Technical Contact Country Code: TR Technical Contact Phone Number: +376.0541244593 Technical Contact Facsimile Number: +376.0541244593 Technical Contact Email: info@hayathost.net Technical Application Purpose: P1 Technical Nexus Category: C11 Name Server: NS1.HAYATHOST.NET Name Server: NS2.HAYATHOST.NET Created by Registrar: DIRECTI INTERNET SOLUTIONS PVT. LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM Last Updated by Registrar: DIRECTI INTERNET SOLUTIONS PVT. LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM Domain Registration Date: Fri Nov 19 20:30:48 GMT 2010 Domain Expiration Date: Fri Nov 18 23:59:59 GMT 2011 Domain Last Updated Date: Fri Nov 19 20:30:48 GMT 2010
-
gece gece birazda olsa gülümsedik =)
-
hacked by bilmem ne diye konu açılınca hacklenmiş mi oluyor? Zoneye baktım, cwde index yok. Sadece konu açılmış hacked diye.
-
Andrei bunu yazdı:
Eredanne bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
yahu sacmalamayın. NetDevilz domain kullanmaz hicbir sekilde.
cw kim amk ? NetDevilz siker paralarını da vermez.
-----------------------------Ee adam anasını sikmiş sitenin daha ne mal mal savunuyorsun netdevilzi?
Adam orda hack böyle olur alayınızın amına korum demiş.
Netdevilzde anca gitmiş orda 2-3 hack yaptığını sanmış resmen.
Cw siker.
-----------------------------alksdhakd tamam kardesim sensin, sen haklısın, büyük heykır.
o anasını sikti dedigin site kimin biliyor musun ? NetDevilz'daki elemanları sahsi olarak tanıyorum coguyla muhabbetim var, 2-3 tane bebeye hacklenecek adam degil onlar. kaldı ki NetDevilz anasını sikmis cwnin, onlar kim ki 5 dakika sonra yanıt verecek ? bsg.
burası TAHRİBAT. wc savunması yapma bana burda.
edit : lan gece gece sinirlerimi tepeme cıkardın, ben de ciddiye alıp cevap veriyorum sana salaklık bende.
sen kumda kale yaparken ZeberuS'la h4ckinger aklının almayacagı yerlerde fink atıyordu sen bana neyi kanıtlamaya calısıyorsun amk ? tanımadıgın adamlar hakkında yorum yapma, biz de yapmıyoruz ama Tahribat'ın cogu aktif kullanıcısı cwnin ne tür embesillerden olustugunu iyi biliyor. sen cok yanlıs bi siteye gelmissin.
dur tahmin edeyim, senin örnek aldıgın heykır da iskorpiçx'dir, dogru mu ?
beyler domainin NetDevilz'la HİCBİR BAGLANTISI YOKTUR. TAMAMEN CW'NİN LAMERLİGİ.
-----------------------------Hocam biraz sakin ol.. Nerdeyse Müridin evine gidip dövecek kadar sinirlendin..