Wc Vs Netdevilz
-
Kazananın madalyası benden.Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 02:35'da bannedolacaz tarafından düzenlendi.
-
çocukluğumdan beri şu ülkenin illegal net aleminde zilyon tane defacer heykır lamer kişi grup vs. gördüm tanıdım tanıştım samimi oldum. bildiğim tek şey var babuş. cw vve onun klonları kadar lamerlıkta çığır açabilen hiç bir akım görmedim. ayrıca fetonun bilişim memurları olduklarıda her şekilde açık açık ortada. ama Allah var yukarda lamerlıkta bugüne kadar piyasada klonu en çok dolaşan grup cwdir. tariqatın bi klonu benzeri yoktur mesela. ya da cehennem'in ya da redhackers'ın ya da netdevilzin bi klonu benzeri yoktu. ama cwnin yüzbaşılı binbaşılı sikbaşılı elli tane klonu var piyasada. velhasıl canımı sıktı bu muahbbet amk cwdir bu ortadoğu ve balkanların en hızlı domain regleyicileri burdan çıkar bunu 3-5 yıllık net geçmişi olan fetoya sempatisi olmayan herkes bilir. uzatmaya da gerek yoktur.
-
anticemaatçi biri olarak jawnexten sonra cw'yi madara eden 2. grup olan netdevilz'i en içten dileklerimle kutluyorum.
-
CWnin gucu nedir ki 5 dakikada site hekleyecek?
CWden biri netdevilz.us u almis daha sonra ise cw ye vermis. CWde index atiyor, hack oyle olmaz boyle olur diye :|
Ula netdevilz sql injection ile daliyor yoneticilerin cookieleri alip giris yapiyor meta atiyor deface ediliyor hack oyle olmaz boyle olur diyolar.
Netdevilz.us un gecmisine bakin indexten baska hicbisey yok. Script falan yok ki CW gelsin caksin.5 dakikalik hekir modelindeler simdi :D Iskorpitxden bile hizlilar lan :D
-
tamer şahin'i de hacklemiş :)
-
bu domain zevk için alınmıştır netdevilz - cyber-warrior ile alakası yoktur .
son durum budur, yazan var mı bakmadım :D
-
arkadaşlar cw dekilerin kendi aldıkları alan adlarını hackledikleri olaydan beri onları ciddiye almıyorum diğer arkadaşlar nedüşünür bilemem
-
NetDevilz in yaptıkları ortada, Adamlar harbi NetDeviz!
-
1 - ) Netdevilz Wc yi sikti attı Üste para aldı.
2 - ) Tahribat Wc yi sikti attı Üste para aldı.
3 - ) Sikilmis orospunun ne davası var. Wc sikildi her zman oldugu gibi.
-