Wc Vs Netdevilz
-
zero-h ne la :) boyle sallama bir siteden neden mirror almislarki ? sayber weriyorun .org domaini hic index yemedi zone-h kaydi neden almamislar ki. jawnax tan bu yana bu embesil guruba kinim vardı. bu atagı yapan kisilerin nasıl veya ne sekilde yada nereye bastıklarının zerre kadar onemi yok aga anasayfada imzaları varmı var o zaman gecmis olsun :)
-
Ya ben daha güzel bir soru sorayım netdevilz kimdir nedir :) adamların internet sitesi yoksa nerde örgütlenirler ne yer ne içerler :) google amcaya sordum çıkmadı birşey
-
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------
Ya ben daha güzel bir soru sorayım netdevilz kimdir nedir :) adamların internet sitesi yoksa nerde örgütlenirler ne yer ne içerler :) google amcaya sordum çıkmadı birşey
-----------------------------eski bir ekip hothackers diye de geçer 2005 de yayını kestiler sanırım toplanmak için domain şart değil çok fazla karanlık ağlar var bunları ip scan ile bazen ortaya çıkarabilirsin =)
-
FurkanmiX bunu yazdı:
zero-h ne la :) boyle sallama bir siteden neden mirror almislarki ? sayber weriyorun .org domaini hic index yemedi zone-h kaydi neden almamislar ki. jawnax tan bu yana bu embesil guruba kinim vardı. bu atagı yapan kisilerin nasıl veya ne sekilde yada nereye bastıklarının zerre kadar onemi yok aga anasayfada imzaları varmı var o zaman gecmis olsun :)
-----------------------------yen mi?
Date Notifier H M R 
Domain OS View 2010/10/05 NetDevilz H M bilgininadresi.org Linux mirror 2010/10/01 NetDevilz H M gokhansanli.com Linux mirror 2010/10/01 NetDevilz H M cyber-warrior.eu Linux mirror 2010/10/01 NetDevilz H cyber-warriors.org Linux mirror -
cyber-warriors.org warriors.org ne ? warrior ile warriors arasında farki anlatayım istersen ? ben sayber-weriyor.org dan bahsediyorum :) bilader
-
_CD_ bunu yazdı:
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------eski bir ekip hothackers diye de geçer 2005 de yayını kestiler sanırım toplanmak için domain şart değil çok fazla karanlık ağlar var bunları ip scan ile bazen ortaya çıkarabilirsin =)
-----------------------------yani paylaşımı ve üye alımını falan bırakmış durumdalar sadece saldırı olarak aktifler?
-
saldırı olarakta şu günlerde pek aktif değiller bildiğim kadarıyla
paylaşımı kendi içlerinde yapıyor olabilirler ama sistemleri olmadığı için üye alımı yok
edit: zoneye dikkatli baktımda cyberi hackledikleri gözükmüyor
-
On küsur senedir türk hack alemini takip ediyorum :)
şu kavgalar bitmedi gitti yahu :)
-
FurkanmiX bunu yazdı:
cyber-warriors.org warriors.org ne ? warrior ile warriors arasında farki anlatayım istersen ? ben sayber-weriyor.org dan bahsediyorum :) bilader
-----------------------------O mirroru alan kişi ile saldırıyı yapan kişilerin aynı kişiler olmabileceğini düşündün mü hiç?SQL injection update olduğu için almamış olabilirler?Başka birşey deniyodurlar anasayfaya çakmak için o anda makinayı kapamışlardır falan filan.

-
:) aynen 2001 den beri kavgalar devam ediyor. Wc işi güçü Ceh kitaplarından ceviri yapmak :) Döküman yazmayan yöneticilere tepik :) Sürekli XSS ile uğraşıyor elemanlar master yapıyorlar :)