Wc Vs Netdevilz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

zero-h ne la :) boyle sallama bir siteden neden mirror almislarki ? sayber weriyorun .org domaini hic index yemedi zone-h kaydi neden almamislar ki. jawnax tan bu yana bu embesil guruba kinim vardı. bu atagı yapan kisilerin nasıl veya ne sekilde yada nereye bastıklarının zerre kadar onemi yok aga anasayfada imzaları varmı var o zaman gecmis olsun :)

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

Ya ben daha güzel bir soru sorayım netdevilz kimdir nedir :) adamların internet sitesi yoksa nerde örgütlenirler ne yer ne içerler :) google amcaya sordum çıkmadı birşey

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek

zeratul bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya ben daha güzel bir soru sorayım netdevilz kimdir nedir :) adamların internet sitesi yoksa nerde örgütlenirler ne yer ne içerler :) google amcaya sordum çıkmadı birşey

eski bir ekip hothackers diye de geçer 2005 de yayını kestiler sanırım toplanmak için domain şart değil çok fazla karanlık ağlar var bunları ip scan ile bazen ortaya çıkarabilirsin =)

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

FurkanmiX bunu yazdı:

zero-h ne la :) boyle sallama bir siteden neden mirror almislarki ? sayber weriyorun .org domaini hic index yemedi zone-h kaydi neden almamislar ki. jawnax tan bu yana bu embesil guruba kinim vardı. bu atagı yapan kisilerin nasıl veya ne sekilde yada nereye bastıklarının zerre kadar onemi yok aga anasayfada imzaları varmı var o zaman gecmis olsun :)

yen mi?

Date Notifier H M R Domain OS View
    2010/10/05 NetDevilz H M     bilgininadresi.org Linux mirror
    2010/10/01 NetDevilz H M     gokhansanli.com Linux mirror
    2010/10/01 NetDevilz H M     cyber-warrior.eu Linux mirror
    2010/10/01 NetDevilz H       cyber-warriors.org Linux mirror

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

cyber-warriors.org  warriors.org ne ? warrior ile warriors arasında farki anlatayım istersen ? ben sayber-weriyor.org dan bahsediyorum :) bilader

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

_CD_ bunu yazdı:

zeratul bunu yazdı:

eski bir ekip hothackers diye de geçer 2005 de yayını kestiler sanırım toplanmak için domain şart değil çok fazla karanlık ağlar var bunları ip scan ile bazen ortaya çıkarabilirsin =)

yani paylaşımı ve üye alımını falan bırakmış durumdalar sadece saldırı olarak aktifler?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek

saldırı olarakta şu günlerde pek aktif değiller bildiğim kadarıyla 

paylaşımı kendi içlerinde yapıyor olabilirler ama sistemleri olmadığı için üye alımı yok

edit: zoneye dikkatli baktımda cyberi hackledikleri gözükmüyor 

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

On küsur senedir türk hack alemini takip ediyorum :)

şu kavgalar bitmedi gitti yahu :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KinSize
    KinSize's avatar
    Erkek

FurkanmiX bunu yazdı:

cyber-warriors.org  warriors.org ne ? warrior ile warriors arasında farki anlatayım istersen ? ben sayber-weriyor.org dan bahsediyorum :) bilader

O mirroru alan kişi ile saldırıyı yapan kişilerin aynı kişiler olmabileceğini düşündün mü hiç?SQL injection update olduğu için almamış olabilirler?Başka birşey deniyodurlar anasayfaya çakmak için o anda makinayı kapamışlardır falan filan.

wc

kader sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sende üstüne tekila ve tuz iste..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

:) aynen 2001 den beri kavgalar devam ediyor. Wc işi güçü Ceh kitaplarından ceviri yapmak :) Döküman yazmayan yöneticilere tepik :) Sürekli XSS ile uğraşıyor elemanlar master yapıyorlar :)

Emekli
Toplam Hit: 18662 Toplam Mesaj: 55