Wc Vs Netdevilz
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------olm gösteriş değil
Adamlar grafikde,donanımda,web programlamada her gün kimsenin bilmediği setleri paylasıyor eğitimler veriyorlar.Ben tbtde bu alanda acılan konularda derin teknik destek verenleri görmüyorum şahsen.
-----------------------------kimsenin bilmediğini nerden çıkarıyorsun hocam? kimin ne bildiğini nerden biliyorsun? illa ben bildiklerimi dışarı vurmak zorundamıyım destek vermek zorundamıyım mesela? özelden benim yaptığım yardımları biliyormusun mesela da böyle bir yorum yapabiliyorsun?
-
Andrei veled misin ne boksun kaç kere dicem siteyi kapatıp arkadaşa devrettim seo yapması için diye? siteyle bir bağlantım kalmadı domaini verdim diye? Beyin kılcal damarların tıkalıysa bu benim suçum değil :) + verdiğin cevaplar yaşını profiline bakmaya gerek kalmadan belli ediyor.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
u235 bunu yazdı:
-----------------------------olm gösteriş değil
Adamlar grafikde,donanımda,web programlamada her gün kimsenin bilmediği setleri paylasıyor eğitimler veriyorlar.Ben tbtde bu alanda acılan konularda derin teknik destek verenleri görmüyorum şahsen.
-----------------------------kimsenin bilmediğini nerden çıkarıyorsun hocam? kimin ne bildiğini nerden biliyorsun? illa ben bildiklerimi dışarı vurmak zorundamıyım destek vermek zorundamıyım mesela? özelden benim yaptığım yardımları biliyormusun mesela da böyle bir yorum yapabiliyorsun?
-----------------------------aynen dostum. Biz öyle "EMEĞE SAYGI BİR TEŞEKKÜR BİLE YOKMU" veya "sana yardım edicem ama şu konuya VBDream e teşekkürler yazıp profilime yorum yap" tarzı takılmıyoruz tarık. Eski konulara bak tagextle ir2 nin tartışmalarına terminoloji dışı kelime yok, oturmuş izliyor herkes sadece, pmden yardım istediğinde dönüş yapmayacak adamda yoktur zaten. CW nin olayı işte anasayfada "SİK BÖREK EXPLOİT", "BİLGİSAYAR KAPATICI" tarzı kalitede şeyler paylaşılıyor medya hareketlerindende anladığın gibi adamların işi göz boyamak, ha zamanında sağlam birkaç iş yaptılar doğruya doğru ama şu an eski taşak yok çünkü sadece ergen alımı var oraya, üye alımı yok. Cosmic oğlunun adını ob_flush koyacak kadar içli dışlıdır PHP ile, mesela.
-
Andrei idrak edemediğin nokta şu ben hacklenmedim o site hacklendi + o olay olduğunda domainlede hostlada bir bağlantım yoktu ve site teknoloji sitesiydi.
-
Andrei bunu yazdı:
@CodeInside
kimseyle alacak verecek kavgam yok cok sükür, sen önce kendi sitenin kalıntılarını topla, hatırlıyorum da ate$ fena sikmisti seni. aramızda tartısıyoruz atlama bence sen ortaya
-----------------------------code ile site 'yi sattıktan 5 ay sonra olmuş bi olay ne domainin ne sunucunun bizimle yakından uzaktan alakası yoktu .
komiksin .
-
netdevilz açıkca wc ye girmiş işini halletmiş ellerini yıkamış çıkmış :D
wc senelerden beridir yaptıgı lamerliği sürdürüyor şaşırmadım buna zatenandreinin konudaki her mesajına katılıyorum.
u235 tbtde belki döküman olarak bi paylaşım oranı çok fazla değil ama açılan teknik konuların cevapsız kaldıgı çok nadirdir. konular cevapsız kalsa bile kimin neyle ugrastıgı bilindiginden pmle herkes birbirine yardım edebiliyor.wc kapısının önünde oturup kücük 50 kuruş büyük 1 lira diyen arkadaş burası tbt. Nerde ne konustuguna önce dikkat ediceksin.laf larını yazmadan bikere daha düşünceksin. tartışıosanda adam gibi tartışcaksın yoksa ...
kefil olurkende tanımadıgımız adamlara kefil olunca sonu böyle olabiliyor :|
netdevilzi da tebrik ediyorum iyi iş .. -
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------@Eredanne
hay skicem bu adamın kefili benim arada ben bari gitmeyin.
hay mk senin..
Moruk yarın bir iftar yapam ya :D
Bu arada bi muhabbet olmuştu heykelin orda. Sen diyodun "lan adamın teki heykelin yerini sormuş, ben de 3 yaşındaki çocuk gösterir dedim" dedin. Sonra "la inşallah aramızdan biri değildir ahauhauauha" demiştin. O bendim. Orada sesimi çıkarmadım. Senin amk ben :D
-
mk netdevilz in yaptığını foruma konu açarak mı yapıldığını sanıyosunuz. beyin damarlarınızı sizin. sql inj ile üyelerin şifrelerini almışlardır. yada admin yetkisi olan birinin şifresini alıp konu başlıklarını editlemişlerdir. zaten sql inj ile wc yi sikerttiklerini yazmışlar. size hack dersi veremem ama. sql inj demek sitedeki açığı kullanarak admin veya üyelerin şifrelerini almak demektir. adamlar inci sözlük gibi üyelik açıp konu açmamışlar salak salak konuşmayın. adamların sitesi yok neyi hackliyosun sen. ayt anonnews sitesine haber açtı diye hackledik anon u diye dolandılar. bunlarda aynı zekada adamlar. he bunlarda para var kesin kendileri register etmiştir. :D
-
diamonique bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------@Eredanne
hay skicem bu adamın kefili benim arada ben bari gitmeyin.
hay mk senin..
Moruk yarın bir iftar yapam ya :D
Bu arada bi muhabbet olmuştu heykelin orda. Sen diyodun "lan adamın teki heykelin yerini sormuş, ben de 3 yaşındaki çocuk gösterir dedim" dedin. Sonra "la inşallah aramızdan biri değildir ahauhauauha" demiştin. O bendim. Orada sesimi çıkarmadım. Senin amk ben :D
----------------------------gece gece iyi güldüm hoca :D:D
-
koim ikisinede