Yedek Subay Mı ? Kısa Dönem Er Mi ?
-
hocam sana iki örnek vereyim;
Birinci arkadasım kiliste karakol komutanı olarak yaptı sıkıntı yaşadı orda catısma falan yok ama sorumlulugum cok fazlaydı dedi.
ikincisi istanbulda yaptı tuzlada 8-5 çalıştı genelde oda rahattı.nereye düşeceğin belli olmuyorki astek olup dağda üst bölgesinde nöbet tutanda var memur hayatı yaşayanda.
ayrıca dediğim gibi ihtiyaca göre alındığı için kesin astek olursun veya olmazsın diyede bişey yok
-
10'a yakın arkadaşımı askere yolladım 10'uda diyor ki okumadan gelmeyin mına koyım gelin 6 ay yapın gidin diyorlar.
Bencede kısa dönem yap hoca kasma
-
yedek subaylığı tavsiye ederim askerden gelmek istemessin
-
SeRDaR bunu yazdı
yedek subaylığı tavsiye ederim askerden gelmek istemessin
O kadar rahat olacağını düşünmüyorum hocam ama yinede gönlüm uzun dönem yapmaktan yana...
Ama özellikle uzun dönem yapmış ve gelmiş kişilerin yorumları önemli benim için ama tahribatta pek uzun yapan yok sanırım ?
-
JuMaN bunu yazdı
Yedek subay daha iyi olur 15 ay askerlik yaparsın her ayda 2,500 TL maaş alırsın ama yine de karar senin.
ne 15 ayı la ?sen askere gitmedin herhal 12 ay :D
+ kısa dönem on numara....
NetBABA tarafından 05/Mar/13 19:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Askerliğin her türlüsünün iyisi iyi kötüsü de çok kötüdür, o yüzden ortalamaya vurursak en kısa sürede canını kurtarman en mantıklısı oluyor, ama tabii bunu seçme şansın yok.
-
Kisa donem olup olmamak neye bagli?
Uzun cikarsa bana corroyu kokten yerim, is beni bekliyor cunku.
-
break bunu yazdı
Kisa donem olup olmamak neye bagli?
Uzun cikarsa bana corroyu kokten yerim, is beni bekliyor cunku.
Sınava 3. gün girip soruları yanlış yapmak mış öyle diyorlar ama mühendissen nisanda çok uzun alıyorlarmış öyle duydum.
Evet asteğmen olarak yapan müridler bi siz yazmadınız yazın nasıldı nasıl geçti merak ediyorum valla :)
-
abi uzun yap, bak rahatına :)
al paranı.
kimseye kulak asma..
-
HolyOne bunu yazdı
Tabiki kısa dönem.
bu arada sınava 3. gün girersen büyük ihtimalle kısa dönem çıkıyor bana demişlerdi inanmadım. ben ve kuzenim öyle yaptık ikimize de kısa dönem çıktı.
Sakın uzun döneme heves etme. Para veriyorlarsa öbüründe de çalışırsan kazanırsın.
Bugün askere yeniden gidiyor olsam seçim şansım olsa uzun dönemde verdikleri parayı üstüne verir yine kısa dönem seçerim. Hatta öyle bir şansım olsa o paranın 5 katı için krediye de girip kısayı da yapmam=)
Bunu denerim :) Kaybedecek birşey yok.