Yedek Subay Mı ? Kısa Dönem Er Mi ?
-
mesleğin nedir bilmiyorum.
askerde geçirdiğin zaman senin mesleğine yansıyacaksa bir an önce bitirmen gerekiyorsa kısa dönem.
Yok ben boşta geziyorum, henüz bir baltaya sap olamadım diyorsun yedek subay olman daha karlı hiç yoktan ayda 3.000 tl maaş alırsın sermaye yaparsın. :) -
Uzun zamandır düşündüğüm bir konuydu benimde kenarda dursun şöyle fikir almış olurum
-
asteğmenlik candır. olabliyorsan tabi :)
Ben asteğmen olarak yaptım. bi araba araba parası çıkıyor hacı. Neden olmasın? Haftasonu tatil ailenin yanına git gel uçakla otobüsle trenle vs. sıkıntı olmaz. Er olup mavi kimlik sahibi her türlü adamla muhatap olmaktan iyidir.
-
Hacılar hepinize teşekkür ediyorum cidden benim açımdan da diğer gitmeyi düşünen müridler açısından da çok faydalı birkonu oldu.
rene hocam biraz sert girmişsin olaya :) işe yaramak istediğim için uzun gitmek istiyorum zaten ama haksızda değilsin hani...
candemirhalil hocam bilgilendirici yazın için cidden saol demekki herkes güle oynaya yapmıyormuş astekliği bu da bilinmiş oldu sayende
Uzun yapan arkadaşların fikirlerini ve yaşadıklarını yazmasını istiyorum ben az çok karar verdim kafamda ama bu konu birçok kişi acısından belirleyici olacaktır ileride.
-
aöf de yarım dönem kaldı, ne için ? Tabiki kısa dönem..
-
askerligi para kapisi olarak goruyorsan neden harp akademisine gitmedin?
git kisa donem yap
-
blackhammer bunu yazdı
askerligi para kapisi olarak goruyorsan neden harp akademisine gitmedin?
git kisa donem yap
EDİT: gerek yok o yazdıklarıma....
R3D tarafından 10/Nis/13 00:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Sonuçlar açıklandı bende bilgilendireyim müridleri dedim hemde bilgi almak istiyorum
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
MAMAK ANKARA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Kr. Hvcl. K.lığı 3'üncü Kr. Hvcl. A. K.lığı
GAZİEMİR İZMİR
DİKKAT En geç 12 Nisan 2013 günü mesai bitimine kadar MEBS Okl. ve EM K.lığı (MAMAK/ANKARA) NA KATILINIZyerim ve branşım falan bunlar müridler yerim nasıl bi yorumlayın gözünüzü seveyim :)
-
ben sınava orda girdim 1 nisanda yer güzel askerler rahattı sigara neyim rahat içiyolardı binaların önünde
bana uzun çıktı topçu oldum :D
-
Şimdiden hayırlı teskereler tertip yanıma düşte az rahat edeyim yaw :)senin yer nere bu arada ?