folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yedek Subay Mı ? Kısa Dönem Er Mi ?

Yedek Subay Mı ? Kısa Dönem Er Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

mesleğin nedir bilmiyorum.

askerde geçirdiğin zaman senin mesleğine yansıyacaksa bir an önce bitirmen gerekiyorsa kısa dönem.

Yok ben boşta geziyorum, henüz bir baltaya sap olamadım diyorsun yedek subay olman daha karlı hiç yoktan ayda 3.000 tl maaş alırsın sermaye yaparsın. :)

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huniman
    huniman's avatar
    Erkek

Uzun zamandır düşündüğüm bir konuydu benimde kenarda dursun şöyle fikir almış olurum

derdini anlatamayan adam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

asteğmenlik candır. olabliyorsan tabi :)

Ben asteğmen olarak yaptım. bi araba araba parası çıkıyor hacı. Neden olmasın? Haftasonu tatil ailenin yanına git gel uçakla otobüsle trenle vs. sıkıntı olmaz. Er olup mavi kimlik sahibi her türlü adamla muhatap olmaktan iyidir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Hacılar hepinize teşekkür ediyorum cidden benim açımdan da diğer gitmeyi düşünen müridler açısından da çok faydalı birkonu oldu.

rene hocam biraz sert girmişsin olaya :) işe yaramak istediğim için uzun gitmek istiyorum zaten ama haksızda değilsin hani...

candemirhalil hocam bilgilendirici yazın için cidden saol demekki herkes güle oynaya yapmıyormuş astekliği bu da bilinmiş oldu sayende 

Uzun yapan arkadaşların fikirlerini ve yaşadıklarını yazmasını istiyorum ben az çok karar verdim kafamda ama bu konu birçok kişi acısından belirleyici olacaktır ileride.

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

aöf de yarım dönem kaldı, ne için ?  Tabiki kısa dönem.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

askerligi para kapisi olarak goruyorsan neden harp akademisine gitmedin?

git kisa donem yap

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

askerligi para kapisi olarak goruyorsan neden harp akademisine gitmedin?

git kisa donem yap

EDİT: gerek yok o yazdıklarıma....

R3D tarafından 10/Nis/13 00:14 tarihinde düzenlenmiştir

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Sonuçlar açıklandı bende bilgilendireyim müridleri dedim hemde bilgi almak istiyorum 

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Kr. Hvcl. K.lığı 3'üncü Kr. Hvcl. A. K.lığı
    GAZİEMİR İZMİR
    DİKKAT En geç 12 Nisan 2013 günü mesai bitimine kadar MEBS Okl. ve EM K.lığı (MAMAK/ANKARA) NA KATILINIZ

yerim ve branşım falan bunlar müridler yerim nasıl bi yorumlayın gözünüzü seveyim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

ben sınava orda girdim 1 nisanda yer güzel askerler rahattı sigara neyim rahat içiyolardı binaların önünde

bana uzun çıktı topçu oldum :D

ulan bir susar mısın?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Şimdiden hayırlı teskereler tertip yanıma düşte az rahat edeyim yaw :)senin yer nere bu arada ?

Toplam Hit: 10292 Toplam Mesaj: 59