Yeni TC Kimlik Kartları Çıktı
-
Kartal nerde ben nerdeyim. Boşverin son ana kadar bekleyin. O zaman parada almazlar.
-
Aq salakları ne biçim sistem yapmışlar. Doğru girdiğin halde 3 kere yanlış dedi , tc yi banladılar. İlçe de seçerken sıkıntı , hadi biz anlıyoruz o bölge de dağıtım olmadığını anlmayan napıcak? İnsan altına uyarı yazar.
-
Şimdi veriyorlar mı vermiyorlar mı ?
-
leadertay bunu yazdı
Şimdi veriyorlar mı vermiyorlar mı ?
gösteriyorlar ama elletmiyorlar .
-
henüz randevu alan olmadı mı??
eve geçince deneyeyim ben de
-
unbalanced bunu yazdı
İki adım gecebiliyorum, il-ilçe adımında ili seciyorum fakat ilçeyi secemediğimden devam edemiyorum.. (Adana İçin)
-
Pisibaliqi bunu yazdı
Din hanesi bence insan haklarına aykırı. He ölüm durumunda yapılacak muameleyi aileden sorgulayıp yapabilirler diye düşünüyorum.
Tr geneli dağıtılmaya başlamış mı ? ben bir iki pilot bölgede dağıtılacak diye duydum. Senelerdir yılan hikayesine dönmüştü artık tamamlasınlarda şu kalaslardan kurtulalım.
ailesi yoksa çukura atar kireç dökeriz üzerine :)
-
gereği de yok acelesi de yok ,,,tipik Türk mantığıyla son gün almayı da düşüNMüyorum nasılsa tarihi uzatırlar,,,durup durup icad çıkarıyorlar...
-
şimdi denedim de mesela ankara için boş ver var ve randevu alınabiliyor..
ankarada oturmadığım için işime gelmiyor :) bu genel müdürlük denilen yerde sanırım tüm tarihler boş :)
yavaş yavaş açılıyor sistem anladığım kadarıyla.
-
aLcoL bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
İki adım gecebiliyorum, il-ilçe adımında ili seciyorum fakat ilçeyi secemediğimden devam edemiyorum.. (Adana İçin)
Çünkü Adana'da yok. O yüzden pasif ve seçtirmiyor. İstanbul'da sadece kartalda var. Ankarada da varmış. Kontrol et gör.