Yorumsuz (Pkk)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2007
    Erkek

    tüm konuyu okudum Kiretsah denilen orospu evladını anası doğurmamış kesin sıçmıştır.  çünkü böyle bir dalyarak sadece götden çıkar....!


    Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek

    kretsah ve türevlerine söylüyorum!  

    1.güney doğunun tamamında, her ilinde ve neredeyse bütün bu illerin ilçelerinde çok samimi dostlarım var! bazı türk askerlerinin doğuda çok önceleri köyleri basıp, boşalttıklarından bahsetmişin! sen ilk önce o olayları türk askerinin mi?yoksa o zamanki gayri milli hükümetin gözyumduğu ÇEKİC kuvvetin ve ingiliz, fransız ajanların ve dış destekli grupların mı yaptını ,ncelersen? araştırısan çok büyük bi cahilllikten kurtulursun! O zamanki, devletin başını ele geçiren hukumetleri bi incele! oku! araştır! ve gayrı milli hükümetlerin zamanında doğu ve güney doğuya hizmet götürülmüş mü? halkın refahı için bi gayret gösterilmiş mi? bi araştır? hem bu aynı zamanda AKPnın %46,7 lik oyu nasıl aldını açıklar herkeze!

    2. konu çok karmaşık ve çocuksu duygularla yazı yazma! duygularına hakim olmayanlar herzaman yıkılırlar!


    bilenle bilmeyen bir olur mu?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alwin
    alwin's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2007
    Erkek
    YENI HÜKÜMETİN SOY AĞACI

    Aşağıda okuyacağınız isimler
    Türkiye ve Türk  Milleti adına karar alan insanlardır. 
     Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan:

    Rize'nin Güneysu Beldesi'ne gittiğinde hemşerileri başbakanı POTAMYA'YA HOSGELDIN' pankartıyla karşıladı. Medya bu pankart üzerinde hiç durmadı.  Potamya ne demekti? Güneysu beldesinin Rumca ismi Potamya'dır. Bu beldenin ahalisinin bir  kısmı sonradan Müslüman olmuş Rum'dur. Hala beldenin Rumca adini  kullandıklarına göre Türklüğü içlerine tam sindirememişler demektir. Tayyip Erdoğan bu pankarttan rahatsız olmadı. İhtimal ki kendisi de Rum  kökenlidir.

    Yine geçen sene Tayyip Erdoğan Gürcistan Devlet Başkanı'yla görüşmesinde kendisinin de Gürcü olduğunu söyledi. Bu bağlamda Gürcü olma ihtimali de  yüksek. Kısacası Tayyip Erdoğan Türk kökenli değildir. Zaten Türklük şuuru da  taşımamaktadır. Zorunlu olmadıkça Türk sözünü kullanmaz. Türklüğü ve Türk milliyetçiliğini ayrımcılık olarak değerlendirdiğini çok kere  vurgulamıştır. Başbakan olduğundan beri ağzından bir kez bile "Türk  milleti" sözü çıkmamıştır. Hep Türkiye halkı der. Çok çarpıcı bir not  olarak eklersek 7 mart 2002'de AKP Genel Merkezinde Tayyip Erdoğan "Kürdistandan gelen haberler bizi mutlu ediyor" demiştir.

    Araya Mustafa Kemal'in bir sözünü eklemekte fayda var..

    "Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki asli cevheri  çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalınmasın."
     
     Türkiye Cumhuriyeti TBMM Başkanı Bülent Arınç
    Manisa doğumlu, Manisa milletvekili olduğu için ve Türkçe'yi de güzel kullanmasından ötürü halk tarafından Manisalı bir Türk olduğu anılmaktadır. Halbuki Bülent Arınç'ın kökeni Tunceli'ye dayanmaktadır. Yıllar önce Manisa'ya göç etmiş bir Kürt ailesinin torunudur.
     
     Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı ve Cumhurbaşkanı adayıAbdullah Gül
    Kayseri doğumlu ve Kayseri milletvekili olan Abdullah Gül, baba tarafından çok eskiden Kayseri'ye yerleşen Siirt kökenli bir ailenin oğludur. Baba tarafından Arap ana tarafından sonradan Müslüman olmuş Ermeni kökenlidir.
     
     Türkiye Cumhuriyeti (Eski) İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu
    Diyarbakır doğumlu olan Abdülkadir Aksu Kürt'tür. Göreve geldiğinden sonra Emniyet teşkilatındaki Fetullahçı Kürt kadrolaşma inanılmaz artmıştır. Yurtsever Türkler (Necip Hablemitoglu, Muammer Aksoy, Uğur Mumcu) hep onun döneminde katledildi. Emniyette Kürtçü ve Doğu'cu kadrolaşmayı sağladı. İstanbul'daki Kürt kökenli PKK'ya yardım sağlayan mafyayı temizleyen polisleri açığa aldı veya pasif görevlere sürdü.
     
     Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik
    Van'lı olan Hüseyin Çelik Kürt-Arap melezidir. Kürtçe şarkılarla eğitim-öğretim sezonu açılışı yapılması ilk kez Hüseyin Çelik'in bakanlığı döneminde görülmüştür. Türkiye sadece Türklere mi ait iddiasını ortaya attı. MEB de görülen en büyük irticai kadrolaşmayı başlattı.
     
     Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Dengir Fırat
    Hükümette en kilit kişi olarak gösterilen Başbakan Yardımcısı Dengir
    Fırat 1925 yılında idam edilen Kürt isyancı Şeyh Sait'in torunudur.
    Mersin milletvekili olan Fırat, Mersin'deki Kürt nüfus hareketini yönlendiren kişilerin başındadır. Dengir Fırat, 2 Ağustos 2002 Cuma
    günü  Meclis'te, sinir oynatan ses tonuyla, Abdullah Öcalan'ı kast ederek  "Asamadınız! Asamazsınız! Asamayacaksınız!" diye bağırmıştır.
     
     Türkiye Cumhuriyeti Bayındırlık ve Iskân Bakanı Zeki Ergezen
    Kürt kökenli olan Zeki Ergezen, bir de ayrıca Nakşibendi tarikatının
    Tillo koluna mensuptur.
     
     Baki Ilkın, Arap Kökenli, Dışişleri bakanlığında Kıbrıs masası başkanıydı simdi Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Temsilcisi, Denktaş'ın tasfiye edilmesi operasyonunun bas aktörü, 12 Eylül Kenan Evren Diktatörlüğü döneminde sağcı veya solcu idam edilen gençleri Güvenlik Konseyine sunan kişi. Türklüğü ve Milliyetçiliği zararlı, hastalıklı ve kontrol altında tutulması gereken bir akim olarak  tarif ediyor. Dev sol mensubu 12 Eylül'de yaşı büyütülerek asılan 16 yaşındaki sol görüşlü Erdal Eren'in yaşını büyütme işlemlerinde rol alan kişi.
     Namık Tan Dışişleri bakanlığı sözcüsü

    Dışişleri Bakanlığındaki Kürtçü grubun başı, Mardin doğumlu, Dışişleri
    Bakanlığında hizmete Özel yazdığı bir Kürt raporunda Kürtlere daha
    fazla kültürel haklar verilmesini talep etti. AKP içindeki Kürt gurubun en yakın ismi. Dışişleri Bakanlığındaki Kürt guruplar ile Meclisteki Kürtçü milletvekilleri arasındaki ilişkiyi koordine ediyor. 30 Ağustos onların (askerleri kastederek) 29 Ekim bizim bayramımız diyerek askerlere olan nefretini belirtiyor. PKK'nın finanse  ettiği lokantalarda ödediği hesabin Türk askerine ve Türk milletine kursun olarak geri döndüğü kişi.
     Uğur Ziyal, Dışişleri bakanlığı eski müsteşarı, Dışişleri içinde AKP ye en yakın isim, Kürt kökenli, Dışişlerindeki Kürtçü kadrolaşmanın planlamacılarından, Talabani ve Barzani'nin aşiret lideri olduğu dönemlerde onlara Dışişleri bakanlığı makam aracı tahsis eden kişi. PKK'ya yakın olmasada modern Kürt Milliyetçiliğini destekliyor. Cüneyt Zapsu ve Dengir Fırat'a en yakın isimlerden.
     Danışman Cüneyt Zapsu  Bu danışman Güneydoğu'nun en büyük Kürt aşiretinin üyesi. Dedesi ilk Kürtçe tiyatro eseri yazan bir edebiyatçı.  Ehl-i Sünnet dergisinin sahibi. Türkçe-Kürtçe yayınlanan "Jin" dergisinin  önde gelen isimlerinden.  Danışmanın halası, faili meçhul bir cinayete  kurban giden Kürt hareketinin önde gelen isimlerinden Musa Anter' in esi.  Danışmanın eniştesi Musa Anter öldürüldüğünde Abdullah Öcalan başsağlığı  mesajı yayınlamıştı. Öldürülen Musa Anter' in bir yeğeni milletvekili de yine faili meçhul bir cinayete kurban gitmişti. Danışman yakın akrabaları gibi Doğu ve Güneydoğu'da gezmiyor. O'nun bir ayağı hep Amerika'da TÜSIAD üyesi bu danışman, Başbakan Erdoğan' in özellikle yurt dışındaki bütün resmi-özel görüşmelerinde bulunuyor. Bu danışmanın Erdoğan'ın "aklinin yarısı" olduğu iddia ediliyor. Karadenizli fındık üreticilerinin baş belalısı.  
     Danışman. Bu danışman aslen Diyarbakırlı. Kürt olduğunu açıkça
    vurguluyor. Bir dönem radikal İslamcıydı. Yoksuldu; üniversitede
    yurtta  kalıyordu; simdi lüks otellerden çıkmıyor, 100 bin dolarlık
    jiplere  biniyor.
     
     
     Danışman. Babası Güneydoğu'da bir şehrin Belediye Başkanıydı. O ise
    Beyaz Saray'ın yeminli müşaviriydi. Arap kökenli. Nerden nereye...
     ABD vatandaşı olduğu biliniyor. Ama simdi o hem danışman hem
    milletvekili.  Barzani 2 sene önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde
    kendisine bağlı 75  milletvekili olduğunu açıklamıştı. Kimse bu
    milletvekilleri kimlerdir diye araştırmadı. Kaynadı gitti bu açıklama.
      
     
        BAĞIMSIZLIK BENİM KARAKTERİMDİR

    "Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki asli cevheri  çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalınmasın." 
    Bu memleketi sahipleniyor ve kaybetmek istemiyorsan FORWARD yap.
    Yapmazsan sana bir şey olmaz 7 gün içinde ölmezsin veya başına bir şey
     gelmez fakat ileride çocuğun için aynı şeyi söz veremeyiz.
         

    SEKO
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alwin
    alwin's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2007
    Erkek
    YENI HÜKÜMETİN SOY AĞACI

    Aşağıda okuyacağınız isimler
    Türkiye ve Türk  Milleti adına karar alan insanlardır. 
     Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan:

    Rize'nin Güneysu Beldesi'ne gittiğinde hemşerileri başbakanı POTAMYA'YA HOSGELDIN' pankartıyla karşıladı. Medya bu pankart üzerinde hiç durmadı.  Potamya ne demekti? Güneysu beldesinin Rumca ismi Potamya'dır. Bu beldenin ahalisinin bir  kısmı sonradan Müslüman olmuş Rum'dur. Hala beldenin Rumca adini  kullandıklarına göre Türklüğü içlerine tam sindirememişler demektir. Tayyip Erdoğan bu pankarttan rahatsız olmadı. İhtimal ki kendisi de Rum  kökenlidir.

    Yine geçen sene Tayyip Erdoğan Gürcistan Devlet Başkanı'yla görüşmesinde kendisinin de Gürcü olduğunu söyledi. Bu bağlamda Gürcü olma ihtimali de  yüksek. Kısacası Tayyip Erdoğan Türk kökenli değildir. Zaten Türklük şuuru da  taşımamaktadır. Zorunlu olmadıkça Türk sözünü kullanmaz. Türklüğü ve Türk milliyetçiliğini ayrımcılık olarak değerlendirdiğini çok kere  vurgulamıştır. Başbakan olduğundan beri ağzından bir kez bile "Türk  milleti" sözü çıkmamıştır. Hep Türkiye halkı der. Çok çarpıcı bir not  olarak eklersek 7 mart 2002'de AKP Genel Merkezinde Tayyip Erdoğan "Kürdistandan gelen haberler bizi mutlu ediyor" demiştir.

    Araya Mustafa Kemal'in bir sözünü eklemekte fayda var..

    "Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki asli cevheri  çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalınmasın."
     
     Türkiye Cumhuriyeti TBMM Başkanı Bülent Arınç
    Manisa doğumlu, Manisa milletvekili olduğu için ve Türkçe'yi de güzel kullanmasından ötürü halk tarafından Manisalı bir Türk olduğu anılmaktadır. Halbuki Bülent Arınç'ın kökeni Tunceli'ye dayanmaktadır. Yıllar önce Manisa'ya göç etmiş bir Kürt ailesinin torunudur.
     
     Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı ve Cumhurbaşkanı adayıAbdullah Gül
    Kayseri doğumlu ve Kayseri milletvekili olan Abdullah Gül, baba tarafından çok eskiden Kayseri'ye yerleşen Siirt kökenli bir ailenin oğludur. Baba tarafından Arap ana tarafından sonradan Müslüman olmuş Ermeni kökenlidir.
     
     Türkiye Cumhuriyeti (Eski) İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu
    Diyarbakır doğumlu olan Abdülkadir Aksu Kürt'tür. Göreve geldiğinden sonra Emniyet teşkilatındaki Fetullahçı Kürt kadrolaşma inanılmaz artmıştır. Yurtsever Türkler (Necip Hablemitoglu, Muammer Aksoy, Uğur Mumcu) hep onun döneminde katledildi. Emniyette Kürtçü ve Doğu'cu kadrolaşmayı sağladı. İstanbul'daki Kürt kökenli PKK'ya yardım sağlayan mafyayı temizleyen polisleri açığa aldı veya pasif görevlere sürdü.
     
     Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik
    Van'lı olan Hüseyin Çelik Kürt-Arap melezidir. Kürtçe şarkılarla eğitim-öğretim sezonu açılışı yapılması ilk kez Hüseyin Çelik'in bakanlığı döneminde görülmüştür. Türkiye sadece Türklere mi ait iddiasını ortaya attı. MEB de görülen en büyük irticai kadrolaşmayı başlattı.
     
     Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Dengir Fırat
    Hükümette en kilit kişi olarak gösterilen Başbakan Yardımcısı Dengir
    Fırat 1925 yılında idam edilen Kürt isyancı Şeyh Sait'in torunudur.
    Mersin milletvekili olan Fırat, Mersin'deki Kürt nüfus hareketini yönlendiren kişilerin başındadır. Dengir Fırat, 2 Ağustos 2002 Cuma
    günü  Meclis'te, sinir oynatan ses tonuyla, Abdullah Öcalan'ı kast ederek  "Asamadınız! Asamazsınız! Asamayacaksınız!" diye bağırmıştır.
     
     Türkiye Cumhuriyeti Bayındırlık ve Iskân Bakanı Zeki Ergezen
    Kürt kökenli olan Zeki Ergezen, bir de ayrıca Nakşibendi tarikatının
    Tillo koluna mensuptur.
     
     Baki Ilkın, Arap Kökenli, Dışişleri bakanlığında Kıbrıs masası başkanıydı simdi Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Temsilcisi, Denktaş'ın tasfiye edilmesi operasyonunun bas aktörü, 12 Eylül Kenan Evren Diktatörlüğü döneminde sağcı veya solcu idam edilen gençleri Güvenlik Konseyine sunan kişi. Türklüğü ve Milliyetçiliği zararlı, hastalıklı ve kontrol altında tutulması gereken bir akim olarak  tarif ediyor. Dev sol mensubu 12 Eylül'de yaşı büyütülerek asılan 16 yaşındaki sol görüşlü Erdal Eren'in yaşını büyütme işlemlerinde rol alan kişi.
     Namık Tan Dışişleri bakanlığı sözcüsü

    Dışişleri Bakanlığındaki Kürtçü grubun başı, Mardin doğumlu, Dışişleri
    Bakanlığında hizmete Özel yazdığı bir Kürt raporunda Kürtlere daha
    fazla kültürel haklar verilmesini talep etti. AKP içindeki Kürt gurubun en yakın ismi. Dışişleri Bakanlığındaki Kürt guruplar ile Meclisteki Kürtçü milletvekilleri arasındaki ilişkiyi koordine ediyor. 30 Ağustos onların (askerleri kastederek) 29 Ekim bizim bayramımız diyerek askerlere olan nefretini belirtiyor. PKK'nın finanse  ettiği lokantalarda ödediği hesabin Türk askerine ve Türk milletine kursun olarak geri döndüğü kişi.
     Uğur Ziyal, Dışişleri bakanlığı eski müsteşarı, Dışişleri içinde AKP ye en yakın isim, Kürt kökenli, Dışişlerindeki Kürtçü kadrolaşmanın planlamacılarından, Talabani ve Barzani'nin aşiret lideri olduğu dönemlerde onlara Dışişleri bakanlığı makam aracı tahsis eden kişi. PKK'ya yakın olmasada modern Kürt Milliyetçiliğini destekliyor. Cüneyt Zapsu ve Dengir Fırat'a en yakın isimlerden.
     Danışman Cüneyt Zapsu  Bu danışman Güneydoğu'nun en büyük Kürt aşiretinin üyesi. Dedesi ilk Kürtçe tiyatro eseri yazan bir edebiyatçı.  Ehl-i Sünnet dergisinin sahibi. Türkçe-Kürtçe yayınlanan "Jin" dergisinin  önde gelen isimlerinden.  Danışmanın halası, faili meçhul bir cinayete  kurban giden Kürt hareketinin önde gelen isimlerinden Musa Anter' in esi.  Danışmanın eniştesi Musa Anter öldürüldüğünde Abdullah Öcalan başsağlığı  mesajı yayınlamıştı. Öldürülen Musa Anter' in bir yeğeni milletvekili de yine faili meçhul bir cinayete kurban gitmişti. Danışman yakın akrabaları gibi Doğu ve Güneydoğu'da gezmiyor. O'nun bir ayağı hep Amerika'da TÜSIAD üyesi bu danışman, Başbakan Erdoğan' in özellikle yurt dışındaki bütün resmi-özel görüşmelerinde bulunuyor. Bu danışmanın Erdoğan'ın "aklinin yarısı" olduğu iddia ediliyor. Karadenizli fındık üreticilerinin baş belalısı.  
     Danışman. Bu danışman aslen Diyarbakırlı. Kürt olduğunu açıkça
    vurguluyor. Bir dönem radikal İslamcıydı. Yoksuldu; üniversitede
    yurtta  kalıyordu; simdi lüks otellerden çıkmıyor, 100 bin dolarlık
    jiplere  biniyor.
     
     
     Danışman. Babası Güneydoğu'da bir şehrin Belediye Başkanıydı. O ise
    Beyaz Saray'ın yeminli müşaviriydi. Arap kökenli. Nerden nereye...
     ABD vatandaşı olduğu biliniyor. Ama simdi o hem danışman hem
    milletvekili.  Barzani 2 sene önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde
    kendisine bağlı 75  milletvekili olduğunu açıklamıştı. Kimse bu
    milletvekilleri kimlerdir diye araştırmadı. Kaynadı gitti bu açıklama.
      
     
        BAĞIMSIZLIK BENİM KARAKTERİMDİR

    "Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki asli cevheri  çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalınmasın." 
    Bu memleketi sahipleniyor ve kaybetmek istemiyorsan FORWARD yap.
    Yapmazsan sana bir şey olmaz 7 gün içinde ölmezsin veya başına bir şey
     gelmez fakat ileride çocuğun için aynı şeyi söz veremeyiz.
         

    SEKO
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2007
    Erkek
    B0LDPiL0T bunu yazdı:
    -----------------------------

    bu orospu evlatlarının leşlerini görünce içim ferahlıyor.

    bu piçlerin nekadar destekçisi varsa, nekadar sempatizanı varsa, ne kadar yardım edeni varsa alayının damarında gezen kanı sikeyim. 

    ermeni yada yunan döllerinden hiçbir farkı yok bu piçlerin. 

    Bir şehit anasının ve yetim kalan bir yavrunun gözünden akacak bir damla yaş için;

    bu piçlerin bu orospu evlatlarının kim olduğu iyice teşhis edip  akrabalarına kadar benzip döküp yakacaksın...


    -----------------------------

     

    eğer ki o leşleri görünce için ferahlıyorsa sana tek diyeceğim ALLAH SENİ ISLAH ETSİN. öldüğümde karşında beni bulacaksın sana bunların hesabını ALLAH tarafından sorduracam.Hakkımı İsteyecem senden bunu unutma . . Eğer ba$ka içi ferhlayan varsa onlardan'da isteyecem, eğer ki ban yesem bile girip bakacam buraya illa yazmak olmuor her şey, görürsem gene öbür tarafda görüşürüz insan olan anlar dediğimi.


    İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer1984
    omer1984's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2007
    Erkek

    bak biz onlara marş bile yazdık....

    http://www.youtube.com/watch?v=eeTR_1Tqpm0  


    lisan-ı münasip....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Mayıs/2007
    Erkek
    KevinS bunu yazdı:
    -----------------------------
    B0LDPiL0T bunu yazdı:
    -----------------------------

    bu orospu evlatlarının leşlerini görünce içim ferahlıyor.

    bu piçlerin nekadar destekçisi varsa, nekadar sempatizanı varsa, ne kadar yardım edeni varsa alayının damarında gezen kanı sikeyim.

    ermeni yada yunan döllerinden hiçbir farkı yok bu piçlerin.

    Bir şehit anasının ve yetim kalan bir yavrunun gözünden akacak bir damla yaş için;

    bu piçlerin bu orospu evlatlarının kim olduğu iyice teşhis edip akrabalarına kadar benzip döküp yakacaksın...


    -----------------------------

     

    eğer ki o leşleri görünce için ferahlıyorsa sana tek diyeceğim ALLAH SENİ ISLAH ETSİN. öldüğümde karşında beni bulacaksın sana bunların hesabını ALLAH tarafından sorduracam.Hakkımı İsteyecem senden bunu unutma . . Eğer ba$ka içi ferhlayan varsa onlardan'da isteyecem, eğer ki ban yesem bile girip bakacam buraya illa yazmak olmuor her şey, görürsem gene öbür tarafda görüşürüz insan olan anlar dediğimi.


    -----------------------------

    mevzubahis cesetler pkklı itlere aitse arkadasın dedigi içimi ferahlatıyo lafı az bile bana buyuk bir zevk veriyo gurur duyuyorum mumkun olsa evimin hertarafını bu itlerin cesetlerinin resmiyle donatıcam her gun kalktıgım bu itlerin kopmus kellelerini o beton kafalarında fırlayan kucucuk beytinleri görmek bana buyuk bir haz veririr anlatamam her yerden herksden biraz resim topluyom album yapıcam ansiklopedi gibi ve bu resimleride arkadaslarıma esime dostuma herkese buyuk bir zevkle göstericem Allah banada nasip etsin ki bende bunlardan bir kacının kellesini tırnak makasıyla kesip saatlarce acı cekip ölmelerini izliyim o kafalarını postallarımla dagıtıyım iç organlarını ölmeden vucutlarından cıkartıp ellerimle tek tek parcalıyım TÜRKE KEFEN BİCENİN ÖLÜMÜ KORKUNC OLUR eger konu bu itlerse yedi ceddini gözumu kırpmadan dogrararım canlı canlı yakararım sen de siktir git ummetine mal mal konusma,onlar yuce türk ulusunun butunlugune saldıran piçler soysuz köpekler

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2006
    Erkek
    Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:
    -----------------------------
    KevinS bunu yazdı:
    -----------------------------
    B0LDPiL0T bunu yazdı:
    -----------------------------

    bu orospu evlatlarının leşlerini görünce içim ferahlıyor.

    bu piçlerin nekadar destekçisi varsa, nekadar sempatizanı varsa, ne kadar yardım edeni varsa alayının damarında gezen kanı sikeyim.

    ermeni yada yunan döllerinden hiçbir farkı yok bu piçlerin.

    Bir şehit anasının ve yetim kalan bir yavrunun gözünden akacak bir damla yaş için;

    bu piçlerin bu orospu evlatlarının kim olduğu iyice teşhis edip akrabalarına kadar benzip döküp yakacaksın...


    -----------------------------

     

    eğer ki o leşleri görünce için ferahlıyorsa sana tek diyeceğim ALLAH SENİ ISLAH ETSİN. öldüğümde karşında beni bulacaksın sana bunların hesabını ALLAH tarafından sorduracam.Hakkımı İsteyecem senden bunu unutma . . Eğer ba$ka içi ferhlayan varsa onlardan'da isteyecem, eğer ki ban yesem bile girip bakacam buraya illa yazmak olmuor her şey, görürsem gene öbür tarafda görüşürüz insan olan anlar dediğimi.


    -----------------------------

    mevzubahis cesetler pkklı itlere aitse arkadasın dedigi içimi ferahlatıyo lafı az bile bana buyuk bir zevk veriyo gurur duyuyorum mumkun olsa evimin hertarafını bu itlerin cesetlerinin resmiyle donatıcam her gun kalktıgım bu itlerin kopmus kellelerini o beton kafalarında fırlayan kucucuk beytinleri görmek bana buyuk bir haz veririr anlatamam her yerden herksden biraz resim topluyom album yapıcam ansiklopedi gibi ve bu resimleride arkadaslarıma esime dostuma herkese buyuk bir zevkle göstericem Allah banada nasip etsin ki bende bunlardan bir kacının kellesini tırnak makasıyla kesip saatlarce acı cekip ölmelerini izliyim o kafalarını postallarımla dagıtıyım iç organlarını ölmeden vucutlarından cıkartıp ellerimle tek tek parcalıyım TÜRKE KEFEN BİCENİN AKİBETİ SERT OLUR eger konu bu itlerse yedi ceddini gözumu kırpmadan dogrararım canlı canlı yakararım sen de siktir git ummetine mal mal konusma onlar yuce türk ulusunun butunlugune saldıran piçler soysuz köpekler


    -----------------------------
    Ieizhtzeihtzner;  tamamen katılıyorum sana kardeşim..

    Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2005
    Erkek

    bir konu açtık tüm sepatizmanların zoruna gitti bayagıda varmıs yani neyse kardeş o leşlerle bir akrabalığın veya dostluğunmu varda öbür dünyada hesap soracaksın


    Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2007
    Erkek
    Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:
    -----------------------------
    KevinS bunu yazdı:
    -----------------------------
    B0LDPiL0T bunu yazdı:
    -----------------------------

    bu orospu evlatlarının leşlerini görünce içim ferahlıyor.

    bu piçlerin nekadar destekçisi varsa, nekadar sempatizanı varsa, ne kadar yardım edeni varsa alayının damarında gezen kanı sikeyim.

    ermeni yada yunan döllerinden hiçbir farkı yok bu piçlerin.

    Bir şehit anasının ve yetim kalan bir yavrunun gözünden akacak bir damla yaş için;

    bu piçlerin bu orospu evlatlarının kim olduğu iyice teşhis edip akrabalarına kadar benzip döküp yakacaksın...


    -----------------------------

     

    eğer ki o leşleri görünce için ferahlıyorsa sana tek diyeceğim ALLAH SENİ ISLAH ETSİN. öldüğümde karşında beni bulacaksın sana bunların hesabını ALLAH tarafından sorduracam.Hakkımı İsteyecem senden bunu unutma . . Eğer ba$ka içi ferhlayan varsa onlardan'da isteyecem, eğer ki ban yesem bile girip bakacam buraya illa yazmak olmuor her şey, görürsem gene öbür tarafda görüşürüz insan olan anlar dediğimi.


    -----------------------------

    mevzubahis cesetler pkklı itlere aitse arkadasın dedigi içimi ferahlatıyo lafı az bile bana buyuk bir zevk veriyo gurur duyuyorum mumkun olsa evimin hertarafını bu itlerin cesetlerinin resmiyle donatıcam her gun kalktıgım bu itlerin kopmus kellelerini o beton kafalarında fırlayan kucucuk beytinleri görmek bana buyuk bir haz veririr anlatamam her yerden herksden biraz resim topluyom album yapıcam ansiklopedi gibi ve bu resimleride arkadaslarıma esime dostuma herkese buyuk bir zevkle göstericem Allah banada nasip etsin ki bende bunlardan bir kacının kellesini tırnak makasıyla kesip saatlarce acı cekip ölmelerini izliyim o kafalarını postallarımla dagıtıyım iç organlarını ölmeden vucutlarından cıkartıp ellerimle tek tek parcalıyım TÜRKE KEFEN BİCENİN ÖLÜMÜ KORKUNC OLUR eger konu bu itlerse yedi ceddini gözumu kırpmadan dogrararım canlı canlı yakararım sen de siktir git ummetine mal mal konusma,onlar yuce türk ulusunun butunlugune saldıran piçler soysuz köpekler


    -----------------------------

    Sen öLümü hak ediyorsun, sen şerefsiz adi bir insanın tekisin, siz türkler demiyormuydunuz bizim kimseye zararımız oLmaz diye, doqru bizde size zarar veriyoruz ama şunu unutma ki , her iki tarafda haklı olsaydı savaşlar bu kadar uzun sürmezdi ama senin gibi adiler yüzünden işde türkleri barbar türkler diye aniyorlar, sen nasıl düşüüyorsan onlara böle yapacam die, tez zamanda ya senin yada dostunun başina bir kürt ayı şeyleri yapsın, beni kızdırdın offffffffffffff


    İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
Toplam Hit: 14646 Toplam Mesaj: 141