0,6 Uçlu Kalem
-
eet başlıktanda anlaşılabilineceği gibi 0,6 uçlu kalem arıyorum, 2 haftadır takıntıdan beter hale geldi amk, izmirdeki kırtasiyelerin %90ını ne gittim kendim sordum yada sordurttum, heryerde 0,6 tombo uç var ama 0,6 hiçbir kalem yok!!! Lütfen Allah rızası için biri bana ben bulurum desim nekadar para isterse vercem şerefsizim yeter amk 2 haftadır gezmediğim yer gitmediğim toptancı kalmadı. Yeterki bulun b itnae 0,6 kalem bana ya kırtasie tanıdığı filan olan varsa, en olmadı yer tarif edin(izmir içi) gidip alııyım izmirdışındaysa bulursanız gönderiyim parasını yollayın valla çıldırcam ya koskoca izmirde bi tane 0,6 kalem yok!!! :@
-
benim eskiden vardı cok deli kalem haa :D ama kac senedir gormuyom.uretmiyolar heralde işin zor yani...
hoca bulursan nerden alıdıgını banada soyle..
-
Hoca nerelere baktın ızmırde :p
İzmir kırtasıyemı ne var kemeraltına dogru orası baya buyuk bı yer oraya sor derım sormadıysan
-
kipaya bakın kipaya :D
Not : O.6 kalem bulursan O.5 uçta kullanabilirsin pek fark etmiyor bulursan banada süle janjanlı olur
-
napçan 0.6 yı? o.7 kullan ya da 0.5. Bukadar aramaya değermi 0.1lik fark :D
-
ankarada istanbulda bütün büyük kırtasiye ve ozalitcilerde 0.1 den 3.0 a kadar her cşitini bulabilirsin fabercastellin üretiikleri var tombonun ürettikleri war
tavsiyemn üniversite cevresindeki kırtasiyelere git genellikle güzel sanatlar kullanır çünkü derecelenmiş kalemleri...
-
bizim burda kitapsanda olacaktı galiba,0.3 de 0.6 da wardı hatırladıgıma göre
bugun yarın gidicem bakayım gidince,
-
utkuts bunu yazdı:
-----------------------------
napçan 0.6 yı? o.7 kullan ya da 0.5. Bukadar aramaya değermi 0.1lik fark :D
-----------------------------ya asıl nedeni herkez 0,5 veya 0,7 kullanıyo ve zırt pırt uc istiyo şerefsiz tosbağalar, bende sinir oluyom, 0,6 olunca kimse istiyemicek :D ama bu 2 hafta aradıktan sonra takıntı haline geldi, cimri olduğumu düşünmeyin, uc istesinler 10 kutu alıyım sorun olmazda tek tek istedilermi sinir oluyom :D
-
şimdi gitsem bizim bi tanıdık kırtasiyei var (adam öyle böyle değil tırlarla getirtir malı) 0.1 den artık en sonu neys bunun 09 mudur hepsini bulurum.
Sen güçlünün dediği gibi üni çevrelerine bak bide mimarlık okuyan tanıdıkların varsa onlardan sor onlar bulurlar.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------ankarada istanbulda bütün büyük kırtasiye ve ozalitcilerde 0.1 den 3.0 a kadar her cşitini bulabilirsin fabercastellin üretiikleri var tombonun ürettikleri war
tavsiyemn üniversite cevresindeki kırtasiyelere git genellikle güzel sanatlar kullanır çünkü derecelenmiş kalemleri...
-----------------------------
ya hocam sorma 0,35 0,4 0,5 0,7 0,9 1,0 ve buna benzer bi dolu kalınlıkta kalem buldum 0,6 yok hiçbiryerde :D:D:D ne lanet bi kalemmiş anlamadım aq
-
adam sinir hastası olmuş 0.6 da 0.6