0,6 Uçlu Kalem
-
dur bakim len bende merak ettim simdi nasil bir sey mis yarın bende bakacağım kırtasiyeleri falan =)
-
yalan söylüyor bu puşt ben biliyorum derdini
0,7 0,5 0,9 hepsini denedi şimdi 0,6 deniyecek acaba rahat alabiliyor mu içine diye :|
-
Bi el atıp üretsek şu kalemi bari. Acaba demir bi 0.5 bulsak sonra ısıtsak 0.6 olur mu ki. Ya da napsak ki garibim yataklara düşecek.
-
walla hacılar 6 gormedimde 0,35 gordum ha onuda nasılmı gordum kalem alamaya gitmişitim ben 1,0 kalem aldım baktım 0,35de vardı elime aldım kalemi ucu elime batı asılınan sen 1,0 al imse kullanmıyor uc vermektenden kuturulurusun
-
Tahta Kalem KuLLan ..)))) eskıden uclu kalem mı varmış.)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------yalan söylüyor bu puşt ben biliyorum derdini
0,7 0,5 0,9 hepsini denedi şimdi 0,6 deniyecek acaba rahat alabiliyor mu içine diye :|
-----------------------------
hehehe hoca aksam aksam ne diim, helal -
ulan ii takmis adam 06 ya al irenc biseyde benden o zaman baba 06 uclu kalemden ankarada uretilio sadece:D
-
Akdeniz caddesi Akdeniz işhanı altında SİSTEM kırtasiyeye git. Orda WAr.
Akdeniz caddedesi nerde die sorarsan Efes otelinin karşı tarafında ticaret lisesinin yanında.
-
Haci en kralı 0.5 uçlu kalem geometri sorularını 0.5 kalemle çözmeyi denersen adeta kalemin kendiliğinden soruyu çözdüğünü hissedeceksin :D
-
okulda bizde 0.6 kullanırdık
Millet 0.5 - 0.7 kullanırdı habire uç isterdi bizde uç vermemek için 0.6 almıştık :D
a.q sonra millet bizden gördü herkeşte 0.6 vardı :P