0,6 Uçlu Kalem
-
adam piskopat amk, neden arıyon die sormanız hata
-
aha hoca sen dedin benim canım cekti gittim aldım valla tombonun ürettiği ama bu kalem güzel de yazıyormus ayrıca
istanbulda akçay kırtasiyelerinde bulursunuz isteyen alabilir yani =)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------yalan söylüyor bu puşt ben biliyorum derdini
0,7 0,5 0,9 hepsini denedi şimdi 0,6 deniyecek acaba rahat alabiliyor mu içine diye :|
-----------------------------Puahaha :D :D :D böyle başa böyle tıraş :P
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------aha hoca sen dedin benim canım cekti gittim aldım valla tombonun ürettiği
-----------------------------
abi benim mi içim fesat yaa bakar mısın lafa bununda canı çekmiş :|
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------Akdeniz caddesi Akdeniz işhanı altında SİSTEM kırtasiyeye git. Orda WAr.
Akdeniz caddedesi nerde die sorarsan Efes otelinin karşı tarafında ticaret lisesinin yanında.
kırtasiye senin heralde hoca.amma tarif etmişin :D
-
ataihizi_kahin hocam ben sana alır yollarım bulamazsan sen bana msn den adres ver bayramdan sonra elinde bil 2 tane alırım oke....
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------azrail_baba bunu yazdı:
http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=766577002
-----------------------------uçlu kalem diorem hacı :D
hocam Ankarada ki kırtasiyelere bakayım istersen.. alıp yollayayım sana ne kalemmiş amk ya.. takma kafanı bu kadar.. yollarız ayıp edion :D -
Allah aşkına adresini ver sana söz göndercem rotring ve faber den en iyisini 0.5 yada 0.7 kullansan sanırım saçındaki kepek sorunu da çözülür.harbiyim valla.
-
bitanede bana yollayın aq burdada yok aq :D
irtibat : profilimde yazıo :d
-
ya atsikim tolgam hayatın yalan senin aq :D
sinir hastasısın amua koyim kabul et :) bulucam sana olum cidden ne dedim sana aq? :D