1 İnek 2000 Kişiyi Öldürdü :(
-
geçtiğimiz yıllarda amerikadan kalkan bir kargo uçagı yakıt ikmali için indigi hava limanında bagaj kapaklarının açık unutulması bagajda bulunan ineklerin düşmesine sebep oldu düşen ineklerin 1 i japonya yakınlarındaki yolcu gemisinin batmasına neden oldu gemide bulanan 2500 kişiden 2000i öldü ( posta gazetesinde okumuştum arkdaşlar )
GLaDio: xtlan'in aciklamasi: bu olay dogru 1-2 yil once tv de ve gazetelerde gormustum.ama 2 yilda haber kulaktan kulaga gele gele 2000 kisi olmus hahah.japon denizi uzerinde kucuk bir ahsap balikci teknesinin uzerine dusmus ve gemi batmisti.2-3 denizcide salih guvenlik ekipleri tarafindan denizden kurtarilmisti :)
buraya kopyaladim ki 3ncu sayfaya bakmayanlar gorsun.
-
Şaka HerhaL?
-
oha amk şaka mı harbi ?
-
vay amıssına koyam lan :D oha yani düşünsene denizdesin ohh rahat dalgada yok garanti diosun taaak bi ineq inio a$$a xD
-
dogrumu bu la kaynak ver sana warmı elinde :)
-
laa inek koca gemiyi nasıl batırmıs .aq. ayrıca ne bokuma inekleri kargo ucagına bindirmisler ...gotursunler kamyonetle : )) simdi birileri kesin denizin üstünden kamyonet mi gecer dicek :)
-
vay inek vay kaynağa bi bakın posta arşivine neyim
-
saka herhal..
-
inek ölmüş mü hoca :)
-
denizin üstünden kamyonet mi geçer:):) bence yalandır hayvan gökden düşcek gemiyi batırcak amk
-
oha:S geminin üstüne uçak düşse okadar kişi ölmezdi heralde sallamasyona benzio
Toplam Hit: 5075 Toplam Mesaj: 37