folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1 İnek 2000 Kişiyi Öldürdü :(

1 İnek 2000 Kişiyi Öldürdü :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    zeki mürende bizi görücek mi peki ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    2000 kişiyi kaldıran bi gemi bi inekle batmaz heralde :D posta gazetesinin yalanıdır :D  posta iişte nolcak :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    bu olay dogru 1-2 yil once tv de ve gazetelerde gormustum.ama 2 yilda haber kulaktan kulaga gele gele 2000 kisi olmus hahah.japon denizi uzerinde kucuk bir ahsap balikci teknesinin uzerine dusmus ve gemi batmisti.2-3 denizcide salih guvenlik ekipleri tarafindan denizden kurtarilmisti :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

İnanırım..Bi zamanlar okuduğumda karnım ağrıyana kadar güldüğüm bi haber vardı, Türkiye'de bir yerde okey masasının üzerine damdan inek düşmüştü,yaralananlar falan vardı :D

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    o inek deil de beni şu öss inekleri öldürcek valla :S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

arkdaşlar ben posta gazetesinde okumuştum 1 yıl önce daha yeni aklıma gedi yazdım bende banda saçma geliyo oma gazete yalan söylemez herhalde inek uçaktan yoldu gemisinin üstüne düşmüş gemyi batırmış

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirhot
    sirhot's avatar
    Erkek
    Şaka olmasını ısterdım ama doğru olabileceğine inanıyorum. Bılıyorsunuzdur kı yukseklıkten bırakılan cısımler agırlıgının yukseklık bakımından oranına gore daha da agılasır.Yanı bılmemne kac fit'den dusen bır ınek f16 etkisi yaratabilir.Şaşmamak gerek...

#darkedition.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    inek 5-6 km den mi düşerki alla alla yani şu var ucak kaç km yükseğe çıkıyorsa hespalamak lazım ağır inek aşşağıya inene kadar çok ağır etki yapar.alıkçı teknesini hayli hayli indirir :) arabaya düşse iş biter.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    inek 5-6 km den mi düşerki alla alla yani şu var ucak kaç km yükseğe çıkıyorsa hespalamak lazım ağır inek aşşağıya inene kadar çok ağır etki yapar.alıkçı teknesini hayli hayli indirir :) arabaya düşse iş biter.
    -----------------------------
    2500 kişi üzerinde olan balıkçı teknesi eet. demir yığının üzerine düşüen bi inek allah aşkına ne kadar basınç uygulayabilirki yada gemiyi ortadan 2 ye bölücek hali yok hayrat bişi güle güle öldüm valla haa :P

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Bi kere hikayede mantık hatası var:japonlar ölmez:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 5094 Toplam Mesaj: 37