1 İnek 2000 Kişiyi Öldürdü :(
-
zeki mürende bizi görücek mi peki ?
-
2000 kişiyi kaldıran bi gemi bi inekle batmaz heralde :D posta gazetesinin yalanıdır :D posta iişte nolcak :D
-
bu olay dogru 1-2 yil once tv de ve gazetelerde gormustum.ama 2 yilda haber kulaktan kulaga gele gele 2000 kisi olmus hahah.japon denizi uzerinde kucuk bir ahsap balikci teknesinin uzerine dusmus ve gemi batmisti.2-3 denizcide salih guvenlik ekipleri tarafindan denizden kurtarilmisti :)
-
İnanırım..Bi zamanlar okuduğumda karnım ağrıyana kadar güldüğüm bi haber vardı, Türkiye'de bir yerde okey masasının üzerine damdan inek düşmüştü,yaralananlar falan vardı :D
-
o inek deil de beni şu öss inekleri öldürcek valla :S
-
arkdaşlar ben posta gazetesinde okumuştum 1 yıl önce daha yeni aklıma gedi yazdım bende banda saçma geliyo oma gazete yalan söylemez herhalde inek uçaktan yoldu gemisinin üstüne düşmüş gemyi batırmış
-
Şaka olmasını ısterdım ama doğru olabileceğine inanıyorum. Bılıyorsunuzdur kı yukseklıkten bırakılan cısımler agırlıgının yukseklık bakımından oranına gore daha da agılasır.Yanı bılmemne kac fit'den dusen bır ınek f16 etkisi yaratabilir.Şaşmamak gerek...
-
inek 5-6 km den mi düşerki alla alla yani şu var ucak kaç km yükseğe çıkıyorsa hespalamak lazım ağır inek aşşağıya inene kadar çok ağır etki yapar.alıkçı teknesini hayli hayli indirir :) arabaya düşse iş biter.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
inek 5-6 km den mi düşerki alla alla yani şu var ucak kaç km yükseğe çıkıyorsa hespalamak lazım ağır inek aşşağıya inene kadar çok ağır etki yapar.alıkçı teknesini hayli hayli indirir :) arabaya düşse iş biter.
-----------------------------
2500 kişi üzerinde olan balıkçı teknesi eet. demir yığının üzerine düşüen bi inek allah aşkına ne kadar basınç uygulayabilirki yada gemiyi ortadan 2 ye bölücek hali yok hayrat bişi güle güle öldüm valla haa :P -
Bi kere hikayede mantık hatası var:japonlar ölmez:)