1 Mayıs 2009

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öldüresiye dövenin değil ölenlerin anısına taksim alanlarına çıkacakların bayramını kutlarım .

1 Mayıs Neden taksimde isteniyor sorusunada,

zatı muhterem kardeşimiz EmirReiS abimizin bi video payla$ımıyla noktasını yapalım.

http://www.facebook.com/profile.php?id=1121705624&ref=profile#/video/video.php?v=87902579576&oid=50960887102&ref=nf

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

finansbank bile tatil işlem yapmıyoz demişler neden işci bayramı çünkü taksimde kutlanmansın diyen zihniyeti özellikle sayın vali güleri kınıyorum.. taksime küçük diyo yaws arkadaş senin dediğin alanın 5 katı taksim işcilerin güvenliğini sağlayamayız de de anlayalım bizde.. gerçi doğru daha geçen gün herif ortalığı ne hale soktu sizin sorumluğunuzdaki memurların 7si yaralı biri ölü..vatandaşı geçtim kendi güvenliğinizide sağlayamıyosunuz.. şu güzel ülke de ne kadar çok beceriksiz var.. bununda nedeni  belediye gibi heryere insanların sülalelerini sokması kızdım ve saptı biraz yazı..

evet taksimde kutlansın borç harç bende gideceyim.. çünkü babadan zengin ve varlıklı olmadığım için ne olursa olsun büyüyemeyeceğim hep işci olarak kalacağım.. ve bununla gurur duyuyorum.. en azından üreteceğim..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

taksimde olacağız. izin vermeselerde devletin işçiye yaptığı bu inada rağmen orda olacağız...

bazı akp kuklaları çıkıp daha ne istiyorsunuz tatil bile oldu diyecek kadar değersiz kılıbıklaşmışlardır. 1 mayısın tatil olması mecliste kabul edilmesi kimsenin hayrı için yada babasının oğlu olduğu için yapılmadı...HAK kımızdı hakkı aldık. ve inanıyorum ki 2010da taksim bizim olacaktır. 1977 de 36 işçi kardeşimizin ölümsüz değeri vardır. 1877 yılından beri işçi mücadelesinde ölen türk yada yabancı emekçi kardeşlerimiz olmasaydı, bugün kapitalist abd bizi 14 saat çalıştırır hale gelecek kadar insanlıktan çıkmış şahsiyetler olabilirdi..İşçi nin gücünden korkan amerikan uşakları bize yaptığınız bu zülmlerin hesabını fitir fitir hesabını vereceksiniz. HALA 1 MAYIS ın anlamını bilmeyen uşakcı elemanlar size : 12 eylül yakın tarih belgeselini izleyin anlayın 1 Mayısı.. yarın göreceksiniz pkk lılar meydanlarda propaganda yapacaklar...buna karşı önlem sadece şiddet alan hükümetin basiretsiz kaldığını görüyorum. hiç bir zaman çözüm üretemeyen çözümsüzlük idealiyle yola devam eden siyasi hükümetin becereksizliğini göreceğiz yarın...

YAŞASIN 1 MAYIS. KAHROLSUN ABD EMPERYALİZMİ.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

finansbank bile tatil işlem yapmıyoz demişler neden işci bayramı çünkü taksimde kutlanmansın diyen zihniyeti özellikle sayın vali güleri kınıyorum.. taksime küçük diyo yaws arkadaş senin dediğin alanın 5 katı taksim işcilerin güvenliğini sağlayamayız de de anlayalım bizde.. gerçi doğru daha geçen gün herif ortalığı ne hale soktu sizin sorumluğunuzdaki memurların 7si yaralı biri ölü..vatandaşı geçtim kendi güvenliğinizide sağlayamıyosunuz.. şu güzel ülke de ne kadar çok beceriksiz var.. bununda nedeni  belediye gibi heryere insanların sülalelerini sokması kızdım ve saptı biraz yazı..

evet taksimde kutlansın borç harç bende gideceyim.. çünkü babadan zengin ve varlıklı olmadığım için ne olursa olsun büyüyemeyeceğim hep işci olarak kalacağım.. ve bununla gurur duyuyorum.. en azından üreteceğim..

zuhaha puhaha :D öldürenin hiç sucu yok koruyamayana suç buluyo zihniyete baq yaa :D zuhaha puhaha.. :D

1 mayısı kutlayacakların içinde o günkü terörist ibnelerden o kadar çok kişi varki... Adı işçi bayramı.. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Abdullah Çatlı hepinizi tarıyacak :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    dalga geçmeye alay etmeye utanmıyormusun ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    HaYVaN bunu yazdı:
    dalga geçmeye alay etmeye utanmıyormusun ?

Kaygusuz ,Her açtığın konuda ve yazdığın mesjlarda ak partiye ( dolayısıyla ak partililere ) hakaret eden , Başbakana söven birisi olarak burada bunu söylecek en son kişilerden birisin sen. Önce kendi yazılarını bi kontrol et , ondan sonra başkalarına '' utanmıyor musun ? '' diyecek yüzün olsun. Bu arada geçmişte1 Mayısta provakaasyonla insnalar öldürülmedi mi ? Hayvan nın yazdığı kısmen doğru. Geçen gün yapılan baskınlar 1 Mayısı kana bulanması ile ilgili ihbarlarrın , istihbaratın aldığı bilgilerin sonucu değil mi ?  1 yıldan fazla takip ed,ilen terör örgütleri  1 Mayısı kana bulamadan önce etkisizleştirilmeye çalışılmadı mı ?

Bu 1 Mayıst a da geçmişteki gibi bir provakasyaon sonucu onlarca işçi öldürülürse illede Taksimde  1 Mayısı kutlayacağız diyenler kına yakacaklar mı ? Bir de Trazan 'ın yazdığı  ;

1 mayısı kutlayacakların içinde o günkü terörist ibnelerden o kadar çok kişi varki... Adı işçi bayramı.. :)

bu cümle yanlıştır diyebilir misiniz ?  Malesef  1 Mayısı suistimal edenlerin sayısı çok.Daha önce Kadıköyde 1 Mayısı kutluyoruz diye etrafa zarar vermişlerdi.O gün dükkanalrının camları kırılanlar ertesi sene silahla bekleyeceğiz demişlerdi.

Şimdi siz 1 Mayısı adam gibi kutlandığını iddia edebilir misiniz ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Isci sinifi icindeki teror orgutu mensuplarini temizleyemedigi surece, halk temelli bir destege hicbir zaman sahip olamayacaktir.Esnafin,iscinin,emeklinin is yerinini camini kirmak , kamu malina zarar vermek nasil emek savunuculugudur.1mayis isci bayrami kutlamalarina bende katilirim heryil ve yillardir degismeyen gercektir, teorik yeterliligi olmayan elemanlar saga sola zarar verir ve polisle catisma baslar...sonra onca guzellikler cimbizlanir sadece kavga dovus medyada yer alir.Sonrada halk derki ,ha bunlar terorist lan.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

1 Mayıs Resmi Tatil Olmuş... Sevindim Valla :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

akp ülkeyi işgale zemin hazırlıyor türünden sözler edince hakaret ediliyor sanırım.elin gavuru peygamberimize küfür edince zorunuza gitmiyor akp nin ülkeyi satıyor dememiz zorunuza gidiyor...bu kadar ümmetçi olmuşsunuz yani partiye karşı...bunuda yeni keşfettim. bir gün akp size ihaneti olduğunda iyi anlarsınız gerçekleri...

BÇalıştığınız işyerinde patron size akp liyseniz iyi davranıyor değilseniz kötü davranıyor durumu geçerli değil dii mi...yada müslüman hristiyan örneği?  Bu bütün işçilerin bayramıdır.. Neden kadıköydeki mitinge Milliyetçi usta bağıra bağıra geldi. yanındaki sosyalist ustada kol kola bağıra bağıra geldi ? Çünkü sermayenin partizanlığı dini  olmaz...

taksimde göreceksiniz ki geçen yıla oranla daha çok kişi katılacak...Yapılan operasyonlar demişsin.. yapılan operasyonlar pkk ya yöneliktir yazdığım postta hükümet eğer 1 mayısta işçilerin bayramını adam gibi kontrol altına alamıyorsa belli bölgeyi kapatıp tamam burada bayramınızı kutlayın...giriş çıkışlarda güvenlik taraması yapılacak tedbirini alamıyorsa ne kadar aciz olduğunun göstergesidir...1977 yılındaki olaylarda Amerikan parmağının oyunuydu. işçi kardeşlerimizi öldürdüler..asıl amacı hükümetin 1 mayısı unutturma yok etmek hafızalardan sildirmektir.

Amerikan mandalığını kabul eden Akp şerfsizdir... tıpkı menderes gibi tıpkı özal gibi... hem müslümanız tavrı takınıyorsunuz. amerikaya karşı küfür ediyorsunuz.. fakat akp nin amerikanın uşağı partisi olduğunu anlayamıyorsunuz sizin için durum bundan ibaret !!!

son not: imf den para alınıyor. bize soruluyor mu ? neden bize ödetiliyor ? vergiye yapılan fahiş zamlarla ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    1 mayıs'ta taksim'e gitmek isteyenler terörist'in teki. Yurt dışına bakın böyle bizim gibi malca eylem yapan varmı. Parklara güzel yerlere gidip aileleriyle geçiniyor bizde ise elinde gerizekalı pankartlar bir yerleri yırtılana dek bağıranlar polise taş atanlar camları tekmeleyenler. Öyle insanlar öldükce acayip zevk alıyorum keşke bu 1 mayısdada gene böyle ölümler yaşansa çok güzel olur
Toplam Hit: 6993 Toplam Mesaj: 70