1 Mayıs 2009

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

MuTReFT bunu yazdı:
    -----------------------------

Gokalp bunu yazdı:
    Stifler bunu yazdı:
    konpicyus bunu yazdı:

Gokalp bunu yazdı:
    Kadinlari tartaklayan, "Yasasin 1 Mayis" narasi atti diye yaka paca, karga tulumba vatandasi tutuklayan, bunlar yetmeyipte yolun onunu kesip 1 Mayis alanlarini iscilere dar eden butun fasist gucleri kiniyorum, ondan sonra deniliyor ki 1 Mayis'ta sol gruplar olay cikariyorlar, zirhli robokop polislere tas firlatiyorlar, siz insanlarin onunu keserseniz, arkadaslarini sebepsiz yere goz altina ve goz hapsine alirsaniz, yaptiklarinizin sonuclarina da katlanmakla yukumlu olursunuz, halk 1 Mayis'ta kimin teror estirdigini ve kimin hakli mucadelesini yaptigini gordu, fazla soze hacet yoktur, kahrolsun teroristler, yasasin isciler.

Öyle işçinin allah belasını versin.. Kaldırım taşlarını söken, polise plastik mermi sıkan, çevredeki dükkanları yağmalayan..

İnsanların önünü kesip, Taksim'de 1 Mayıs kutlayamayız diyen zihniyetinde allah belasını versin.

Konpicyus bir polislerin techizatina donup bak, bir de iscilerin imkanlarina, sence saldirgan taraf hangisi, insanlara kisitlamalar getiren taraf degil mi esas teroru estiren? Butun polisler icin soylemiyorum ama polis cogunu hak ediyor o saldirilarin, unutma ki poliste 'kaldirim' taslariyla karsilik veriyor, ustelik zirh ve kalkani var polisin, ya emekcilerin? Ustlerinde ince bir gomlek ama yurekleri polisinkinden cesur insanlar her biri.

Demek ki hak ediyorlar!

Ne demek lan bu? işçi sıfatı altında terör estirenler'e karşı polisin duruşu az bile.  Nasıl bir mantıkla Militanlara emekçi diyorsun anlamış değilim zaten.

Ve unutma senin malını canını ananı ve bacını koruyan o POLİS!!

gidip nevruzu kendi bayramları yapan teröristlere analarının a. bakar gibi bakan da polis. 

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:

akp ülkeyi işgale zemin hazırlıyor türünden sözler edince hakaret ediliyor sanırım.elin gavuru peygamberimize küfür edince zorunuza gitmiyor akp nin ülkeyi satıyor dememiz zorunuza gidiyor...bu kadar ümmetçi olmuşsunuz yani partiye karşı...bunuda yeni keşfettim. bir gün akp size ihaneti olduğunda iyi anlarsınız gerçekleri...

BÇalıştığınız işyerinde patron size akp liyseniz iyi davranıyor değilseniz kötü davranıyor durumu geçerli değil dii mi...yada müslüman hristiyan örneği?  Bu bütün işçilerin bayramıdır.. Neden kadıköydeki mitinge Milliyetçi usta bağıra bağıra geldi. yanındaki sosyalist ustada kol kola bağıra bağıra geldi ? Çünkü sermayenin partizanlığı dini  olmaz...

taksimde göreceksiniz ki geçen yıla oranla daha çok kişi katılacak...Yapılan operasyonlar demişsin.. yapılan operasyonlar pkk ya yöneliktir yazdığım postta hükümet eğer 1 mayısta işçilerin bayramını adam gibi kontrol altına alamıyorsa belli bölgeyi kapatıp tamam burada bayramınızı kutlayın...giriş çıkışlarda güvenlik taraması yapılacak tedbirini alamıyorsa ne kadar aciz olduğunun göstergesidir...1977 yılındaki olaylarda Amerikan parmağının oyunuydu. işçi kardeşlerimizi öldürdüler..asıl amacı hükümetin 1 mayısı unutturma yok etmek hafızalardan sildirmektir.

Amerikan mandalığını kabul eden Akp şerfsizdir... tıpkı menderes gibi tıpkı özal gibi... hem müslümanız tavrı takınıyorsunuz. amerikaya karşı küfür ediyorsunuz.. fakat akp nin amerikanın uşağı partisi olduğunu anlayamıyorsunuz sizin için durum bundan ibaret !!!

son not: imf den para alınıyor. bize soruluyor mu ? neden bize ödetiliyor ? vergiye yapılan fahiş zamlarla ?

partiye karşı ümmetçilik ne demektir yahu.ilk defa duyuyorum böyle bişey ?

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gokalp
    Gokalp's avatar
    Erkek
    Kadinlarimizi joplayanlar mi namusumuzu koruyor, el insaf bre biraz agir ol, sizin namus kavraminiz alinterini doken isciyi katletmek, patronlari zenginlestiren iscileri darp etmek, yolda gecen yasli vatandaslara biber gazi sikip onlari olume gondermek, iste resmi anlayisimiz budur Turkiye Cumhuriyetinde, iscilere iskence etmek serbest, iscinin nefsi mudaafasiysa suc gorulmekte, uyusturucu ticareti yapan, rusvet alip dagitan polis mi namustan bahsedebilecek, yukaridaki yorumcununda soyledigi gibi DTP'nin toplantilarina goz yuman, "Kurdistan sinirlarini cizdik" diye halka duyuru yapanlari korkulu gozlerle seyreden serseriler mi namustan bahsedebilecek, bence sen uyudugun derin uykudan ve cikardigin horultu seslerinden uzaklas ve artik uyan ve kendine gel.

Zafer ülkü kaynağının çeşmesidir, Zafer gönüllerin birleşmesidir. Gönülleri birleşenler, selam sizlere, Uzaktan dertleşenler, selam sizlere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Stifler bunu yazdı:

gidip nevruzu kendi bayramları yapan teröristlere analarının a. bakar gibi bakan da polis. 

:)) Valla ben baktıklarını görmedim, verilen. izinlerin dışına çıkan her gösteriye Polis müdahale etmiştir. Kalkıpta şimdi konuyu Polis Nevruzculara müdahale etmedi, 1 mayıscılara müdahale ediyor polemiğine çevirmelim.  ;)

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

MuTReFT bunu yazdı:

Stifler bunu yazdı:

:)) Valla ben baktıklarını görmedim, verilen. izinlerin dışına çıkan her gösteriye Polis müdahale etmiştir. Kalkıpta şimdi konuyu Polis Nevruzculara müdahale etmedi, 1 mayıscılara müdahale ediyor polemiğine çevirmelim.  ;)

Gözünü iyi aç birdahaki nevruz'da.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

DİSK-KESK-TMMOB vs...çeşitli kuruluşların arasında olanlara terörist diyemezsiniz. onlar işçi kardeşlerimizdir.Sol kesimi 1978 de susturmaya çalışan derin güçler artık oyununuz bitti...vali güler ile cerrah ikilisinin ne kadar haksız olduğunu ülke vatandaşı anlamıştır. işçi kardeşlerim 31 yıl sonra tekrar kendilerinde güç bulmuş ve bir dirilişin yeniden uyanışını kendilerinde hissetmiştir.

kaldırım taşlarını söken molotof kokteyl atan banka camlarını kıran teröristleri işte asıl bu teröristleri polis direk gözaltına almalıdır..

Bazı akpli şakcılar bu disk başkanı kim oluyor diyordu bakın adamın haklı olduğu tüm kesimlerden aldığı destekledir. türkiş ve hakiş sendika yöneticisi olan 2 şahıs işçi sınıfının gözünden düşmüştür..1978 deki ölen kardeşlerimiz sizlerden utanıyor desem yeridir. bir dahaki sene taksim bizimdir. göreceksiniz. hatta ölen 36 kardeşimiz için anıt bile dikilmelidir...

YAŞASIN 1 MAYIS. 

Grup Yorum - Enternasyonal : http://rapidshare.com/files/227845526/Grup_Yorum_-_Enternasyonal.mp3.html

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek
    TAKSİME GİRİŞE İZİN VERİLDİ KUTLAMALAR DEVAM EDİYOR

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Stifler bunu yazdı:

MuTReFT bunu yazdı:

Stifler bunu yazdı:

Emin ol gözüm iyi açıktır benim ;) Kimselerin göremediği bir çok şeyi görürüm...

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

MuTReFT bunu yazdı:

Stifler bunu yazdı:

MuTReFT bunu yazdı:

Stifler bunu yazdı:

Emin ol gözüm iyi açıktır benim ;) Kimselerin göremediği bir çok şeyi görürüm...

ne mutlu sana

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:
    1 mayıs'ta taksim'e gitmek isteyenler terörist'in teki. Yurt dışına bakın böyle bizim gibi malca eylem yapan varmı. Parklara güzel yerlere gidip aileleriyle geçiniyor bizde ise elinde gerizekalı pankartlar bir yerleri yırtılana dek bağıranlar polise taş atanlar camları tekmeleyenler. Öyle insanlar öldükce acayip zevk alıyorum keşke bu 1 mayısdada gene böyle ölümler yaşansa çok güzel olur
    36 Ölüsünü anmak isteyen işçi topluluğu terorist oluyorsa bende öyleyim.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 6996 Toplam Mesaj: 70