1 Mayıs 2009

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------

Öldüresiye dövenin değil ölenlerin anısına taksim alanlarına çıkacakların bayramını kutlarım .

1 Mayıs Neden taksimde isteniyor sorusunada,

zatı muhterem kardeşimiz EmirReiS abimizin bi video payla$ımıyla noktasını yapalım.

http://www.facebook.com/profile.php?id=1121705624&ref=profile#/video/video.php?v=87902579576&oid=50960887102&ref=nf

katılıyorum ...  

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    dalga geçmeye alay etmeye utanmıyormusun ?

Bununla alay edilir işte :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    Abdullah Çatlı hepinizi tarıyacak :D

Ne zaman öyle bişey yaptı ki
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kjhjkjh
    kjhjkjh's avatar
    Dişi
    ComputerWolf bunu yazdı:
    Isci sinifi icindeki teror orgutu mensuplarini temizleyemedigi surece, halk temelli bir destege hicbir zaman sahip olamayacaktir.Esnafin,iscinin,emeklinin is yerinini camini kirmak , kamu malina zarar vermek nasil emek savunuculugudur.1mayis isci bayrami kutlamalarina bende katilirim heryil ve yillardir degismeyen gercektir, teorik yeterliligi olmayan elemanlar saga sola zarar verir ve polisle catisma baslar...sonra onca guzellikler cimbizlanir sadece kavga dovus medyada yer alir.Sonrada halk derki ,ha bunlar terorist lan.
    doğru bir yaklaşım tebrik ederim ComputerWolf
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    1 mayıs'ta taksim'e gitmek isteyenler terörist'in teki. Yurt dışına bakın böyle bizim gibi malca eylem yapan varmı. Parklara güzel yerlere gidip aileleriyle geçiniyor bizde ise elinde gerizekalı pankartlar bir yerleri yırtılana dek bağıranlar polise taş atanlar camları tekmeleyenler. Öyle insanlar öldükce acayip zevk alıyorum keşke bu 1 mayısdada gene böyle ölümler yaşansa çok güzel olur
    http://www.cnnturk.com/2009/turkiye/04/15/disk.1.mayista.taksimde.israrci/522528.0/index.html

yurt dı$ındıda da özgürlüğüne engel olunuyormu insanların?

yurtdışında pankart tutup ta$ımaya gerek varmı?

yurtdışında cam kırmak için insanlara bi sebep çıkartıyorlarmı?

yurtdışında hangi bayramda bir polis bir kadına jobla vurma hakkına sahiptir? erkerkleri has***et .

yurtdışında 1 insan ne kadar değerli?

türkiyede bunlar yok hocam. sen tut terörist de. bütün hakların elinden alınmı$ neredeyde ot gibi gelmi$ ot gibi gidiceksin. kendi safında duran kom$unu kendinden görmeyip lanet etmeye tenezzül ediyorsun. kolunu kopartıp atıyorsun.

sana dieceğim : tel kolla ne yapabiliyorsan yap hoca. sesini duyan olursa tabi !

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    1 mayıs polisin stres attığı gündür.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    1 mayıs'ta taksim'e gitmek isteyenler terörist'in teki. Yurt dışına bakın böyle bizim gibi malca eylem yapan varmı. Parklara güzel yerlere gidip aileleriyle geçiniyor bizde ise elinde gerizekalı pankartlar bir yerleri yırtılana dek bağıranlar polise taş atanlar camları tekmeleyenler. Öyle insanlar öldükce acayip zevk alıyorum keşke bu 1 mayısdada gene böyle ölümler yaşansa çok güzel olur
    HaYVaN bunu yazdı:
    Abdullah Çatlı hepinizi tarıyacak :D

ALLAH IKI ARKADASA DA AKIL FIKIR VERSIN NE DIYEYIM

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Isci sinifi icindeki teror orgutu mensuplarini temizleyemedigi surece, halk temelli bir destege hicbir zaman sahip olamayacaktir.Esnafin,iscinin,emeklinin is yerinini camini kirmak , kamu malina zarar vermek nasil emek savunuculugudur.1mayis isci bayrami kutlamalarina bende katilirim heryil ve yillardir degismeyen gercektir, teorik yeterliligi olmayan elemanlar saga sola zarar verir ve polisle catisma baslar...sonra onca guzellikler cimbizlanir sadece kavga dovus medyada yer alir.Sonrada halk derki ,ha bunlar terorist lan.

Güzel demişsin ellerine sağlık hocam :)

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

zuhaha puhaha :D öldürenin hiç sucu yok koruyamayana suç buluyo zihniyete baq yaa :D zuhaha puhaha.. :D

1 mayısı kutlayacakların içinde o günkü terörist ibnelerden o kadar çok kişi varki... Adı işçi bayramı.. :)

benim yazdığımla senin yazdıklarının hiçbir alakası yok.. boşuna alıntı yapmışsın.. orada yıllarca alınamayan bi güvenlik kordonuna, işgüzarlığa, bunca yıldır yapılan adam kayırmaya, torpile bi serzenişt var.. sanırım algı problemin var hocam.. 

student bunu yazdı:

Bir de Trazan 'ın yazdığı  ;

1 mayısı kutlayacakların içinde o günkü terörist ibnelerden o kadar çok kişi varki... Adı işçi bayramı.. :)

ben böyle bişey yazmadım hocam fakat provake edenler hakkında bende farklı düşünmüyorum.. 

HanDsomE bunu yazdı:

1 mayısta taksime gitmek isteyen terörist dedin ya hocam şimdi merak ettim 1 mayısta taksimde çay içendemi terörist.. eyleme hak aramaya malca diyosun mesela hiç hakkını arayıpta alamadığın oldu mu yoksa yaa zaten kimse alamadı herkes sustu diye bi köşeye oturup oturanlardan mısın? evet yurt dışına bakalım bir tesisat ustası burda aldığı maaşın bilmem kaç katını alıyo sen bundan haberdar mısın? karnı ve gönlü doyan adam neden kıçını başını yırtsın ki.. bir mayısa gidipte polise taş atmayacak bilinçteyim çok şükür mesajını o tavrı takınıp 1 mayısta alanları dolduran zihniyeteyse sözün genelleme yapmadan editlersin sözlerini.. ha sen yine de hepiniz aynısınız deyip beni ve benim gibi hak ve hukuk peşinde olan insanları, bu ülkenin ne şartlar altında alındığı umrunda bile olmayan, boş konuşup ceylan derisi koltuklarda oturan, cebini ve sülalesini doyurmak için bu ülkedeki ahmetin mehmetin çocuğunu pisi pisine dağlarda düşünmeden harcayan ve buna vatan için oldu diyen, bu sırada kendi çocuğuna rapor alıp hayatını gayet şereflice sürdürdüğünü iddaa eden insanlarla karıştırıyosan ben bundan kelli tahribatta seninle hiçbir tartışmaya girmem ve hiçbir mesajına alıntı yapmam bilmiş ol.. öyle insanlar öldükçe zevk alıyosun o video da ölen insanların polise taş ve sopa yağdırmadığınıda bil bil ki birazcık vicdan varsa sende belki sızlar.. bak hocam ComputerWolf un bu güne kadar yaptığı yorumlarda böle cahilce bişey görüyomusun o yukarıda yazılanları bi yere çekmeye çalışmadan yorumlamayı biliyo çünkü.. sözlerimi yanlış anlama ama eleştiri yada genelleme yaparken burada ki insanların karakterini bilmeden yorum yapmak pek hoş değil..

ComputerWolf bunu yazdı:

evet hocam o kadar büyük bi kalabalığı proveke etmek isteyenler hep var nedense.. üzücü olan sözde eğitim almış vatandaşların bile orada gerçekten hakkını arayan insanlara bakış açısı.. olayların böyle olması bi de şundan kaynaklanıyo yaşı küçük, belirli bi olgunluğa erişememiş, eğitimsiz, kolay kandırılabilen gençler bunlar hep toplumda kargaşa neden oluyo sonuç olarak bu insanlar t.c. vatandaşı ve eğitilmeleri şart kimse bu adamları sokakta bulmadı.. bilinç dolu yorumun için teşekkürler hocam.. 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    işçilerin arasına karışmak isteyen marjinal gruplar var bunların amacı bankalara, dükkanlara zarar vermek zaten görüntülerden belli oluyor.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 7004 Toplam Mesaj: 70