1 Mayıs İşçi Bayramı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Devlet insanların elinden haklarını alacak ; resmen sıkı yönetim ilan edecek ; sonra "insanlara kafa tutma".

Bu iş şuna benziyor ;

Yemek yemeyin ;

aa yedi pezevekler, devlete kafa tuttu bak bölücülere... Olduuu...

Darbecilere laf söylüyorlardı. Bunlar bin kat daha beter.

Yanlız üzerinde CS yazıyo fark ettinizmi :D Counter strike :P

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Aq aptallarına yasak denıldı ısrarla gıdılıyor amac kutlamak degıl bellı ha zevklıdır orası ayrı bende gıderdım ama oraya gıdıpte yok zarar gordum yok devlet böle şöle dıye sıkayet edecek olan ahmağın tekı olur,ne zevklı aq keske bızde orda olsaydık 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

nedir bu inat anlamıyorum ki ne olmuş insanlar taksime çıksa sene bir gün bayramlarının kutlasalar nedir bu zorbalık 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Aq aptallarına yasak denıldı ısrarla gıdılıyor amac kutlamak degıl bellı ha zevklıdır orası ayrı bende gıderdım ama oraya gıdıpte yok zarar gordum yok devlet böle şöle dıye sıkayet edecek olan ahmağın tekı olur,ne zevklı aq keske bızde orda olsaydık 

hop çocuk boyundan büyük işlere kalkışma.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

sıçmayı yasaklasalar ona da amin diyecek içine sıçacaksın, helal olsun.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

otobüs var lan birsürü ayak yaptınız gezmeye gidemedik amk.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Devlet Taksim'e kimseyi sokmayacağım diye götünü yırtacağına, başka illerden o kadar polis çağıracağına adam gibi taksim'de güvenlik önlemi alsaydı kimseye zarar gelmezdi. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı

Devlet Taksim'e kimseyi sokmayacağım diye götünü yırtacağına, başka illerden o kadar polis çağıracağına adam gibi taksim'de güvenlik önlemi alsaydı kimseye zarar gelmezdi. 

Devlet geçen sene izin vermişti , bu sene orada çalışma var , her yer inşaat alanı , yerlerde provakosyon halinde   olay çıkarmak isteyen şerefsizlerin atacağı kaldırım taşları dolu , olası bi provakasyonda  oradakiler inşaat alanlarında telef olurlarsa bunun hesabını  yine hükümete osrmaya kalkarlar..

mesele sadece kutlamak değil , amaç provakasyon...

kutlamak isteyen kişi inadına Taksime girecemdiye uğraşmaz , mahalle aralarında olay çıkartıp polise taş atmaz...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

CHP'nin terörün devam etmesini istediğini olaylarla görmüş olduk. Yazıklar olsun.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bu sembolik bişey yıllardır taksimde kutlanıyo yine orayı istemeleri gayet doğal bence sırf 1 mayıs kutlanmasın diye bile çalışma başlatmış olabilirlr taksimde örümcek kafa bunlar oğlum herşeyi yaparlar

bide zamanında birilerinin cezaevinde duş alırken sabunu yere düşmüş herhalde nasıl bi kuyruk acısıdır bu amk elinden gelse mütün memleketi içeri atıcaklar

Toplam Hit: 10748 Toplam Mesaj: 92