1 Mayıs İşçi Bayramı
-
zumsuk bunu yazdıRETRET bunu yazdı

Devlet insanların elinden haklarını alacak ; resmen sıkı yönetim ilan edecek ; sonra "insanlara kafa tutma".
Bu iş şuna benziyor ;
Yemek yemeyin ;
aa yedi pezevekler, devlete kafa tuttu bak bölücülere... Olduuu...
Darbecilere laf söylüyorlardı. Bunlar bin kat daha beter.
Yanlız üzerinde CS yazıyo fark ettinizmi :D Counter strike :P
-
Aq aptallarına yasak denıldı ısrarla gıdılıyor amac kutlamak degıl bellı ha zevklıdır orası ayrı bende gıderdım ama oraya gıdıpte yok zarar gordum yok devlet böle şöle dıye sıkayet edecek olan ahmağın tekı olur,ne zevklı aq keske bızde orda olsaydık
-
nedir bu inat anlamıyorum ki ne olmuş insanlar taksime çıksa sene bir gün bayramlarının kutlasalar nedir bu zorbalık
-
Bosluk bunu yazdı
Aq aptallarına yasak denıldı ısrarla gıdılıyor amac kutlamak degıl bellı ha zevklıdır orası ayrı bende gıderdım ama oraya gıdıpte yok zarar gordum yok devlet böle şöle dıye sıkayet edecek olan ahmağın tekı olur,ne zevklı aq keske bızde orda olsaydık
hop çocuk boyundan büyük işlere kalkışma.
-
Bosluk bunu yazdı
sıçmayı yasaklasalar ona da amin diyecek içine sıçacaksın, helal olsun.
-
otobüs var lan birsürü ayak yaptınız gezmeye gidemedik amk.
-
Devlet Taksim'e kimseyi sokmayacağım diye götünü yırtacağına, başka illerden o kadar polis çağıracağına adam gibi taksim'de güvenlik önlemi alsaydı kimseye zarar gelmezdi.
-
Kutengri bunu yazdı
Devlet Taksim'e kimseyi sokmayacağım diye götünü yırtacağına, başka illerden o kadar polis çağıracağına adam gibi taksim'de güvenlik önlemi alsaydı kimseye zarar gelmezdi.
Devlet geçen sene izin vermişti , bu sene orada çalışma var , her yer inşaat alanı , yerlerde provakosyon halinde olay çıkarmak isteyen şerefsizlerin atacağı kaldırım taşları dolu , olası bi provakasyonda oradakiler inşaat alanlarında telef olurlarsa bunun hesabını yine hükümete osrmaya kalkarlar..
mesele sadece kutlamak değil , amaç provakasyon...
kutlamak isteyen kişi inadına Taksime girecemdiye uğraşmaz , mahalle aralarında olay çıkartıp polise taş atmaz...
-
CHP'nin terörün devam etmesini istediğini olaylarla görmüş olduk. Yazıklar olsun.
-
bu sembolik bişey yıllardır taksimde kutlanıyo yine orayı istemeleri gayet doğal bence sırf 1 mayıs kutlanmasın diye bile çalışma başlatmış olabilirlr taksimde örümcek kafa bunlar oğlum herşeyi yaparlar
bide zamanında birilerinin cezaevinde duş alırken sabunu yere düşmüş herhalde nasıl bi kuyruk acısıdır bu amk elinden gelse mütün memleketi içeri atıcaklar