1 Mayıs İşçi Bayramı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Aydında bdp gösterisini yaptı yine .

Ayrıca sol tarafın asla birlikte olamıycağını yine gördük herkeste farklı bayrak madem tek amaç kendinizi göstermek adına bayraklar açıp (Kesk vs. neyse artık bilmiyorum) geziğinize toplanın sadece ortak 1 pankart olsun gezin 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Ahh ahh nerede o eski bayramlar. Görüntüleri izledim az önce. Ne doğru düzgün kalabalık var ne de çatışma. Polis her zamanki gibi orantısız müdahale etmiş. Amk 3-5 kişiye o kadar gaz atılır mı, bedavaya mı alınıyor o gazlar? 

@wallaces

Benden sana 10 sevap point knk. Böyle devam et.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Askerleri, kos koca komutanları içeri attılar. Yetmedi teröristleri dağdan davulla zurnayla indirdiler ; Apo'yu çıkartacaklar, teröristlerle anlaşma yapıyorlar.

Buda yetmedi ; devletin insanlara vermesi gereken haklardan olan ulaşım hakkını kısıtlıyorlar ;

Buna rağmen CHP terör örgütü oldu şimdi iyi mi ?

-

Hocalar yapmayın gözünüzü seveyim, kafatası ayrı; beyin niyetine kullanmayın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

saçma salak işler :|

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=vmY8YBkePEw

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

bunlar hep illuminatinin isleri, bknz 1 mayis illuminati'nin kurulus tarihi :) isin girgiri bi yana 

cogunluk halinden memmun olunca azinlik ne kadar haykirsada sesinin kacmasi birde gazlanmasi yanina kar kaliyor , 

isciler kardes patronlar karlesss diyorum nokta .

yan cizdim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı

bunlar hep illuminatinin isleri, bknz 1 mayis illuminati'nin kurulus tarihi :) isin girgiri bi yana 

cogunluk halinden memmun olunca azinlik ne kadar haykirsada sesinin kacmasi birde gazlanmasi yanina kar kaliyor , 

isciler kardes patronlar karlesss diyorum nokta .

:D nick mesaja ters

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Baştan sona saçmalık.Biz bu tür şeyleri kutlamayı bilmiyoruz,devlet de müdahale etmeyi.Körler sağırlar birbirini ağırlar muhabbeti.

Ayrıca bu bdp her bayramı,özel günü kolluyor provoke etmek için.Yine yaptılar.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Askerleri, kos koca komutanları içeri attılar. Yetmedi teröristleri dağdan davulla zurnayla indirdiler ; Apo'yu çıkartacaklar, teröristlerle anlaşma yapıyorlar.

Buda yetmedi ; devletin insanlara vermesi gereken haklardan olan ulaşım hakkını kısıtlıyorlar ;

Buna rağmen CHP terör örgütü oldu şimdi iyi mi ?

-

Hocalar yapmayın gözünüzü seveyim, kafatası ayrı; beyin niyetine kullanmayın.

kafatası çok sert ya :) ceviz kırmakta kullanıyor arkadaşlar...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    • 2008 - Türkiye'de 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı Taksim Meydanı'nda kutlamak isteyen işçi sendikaları ile onlara izin vermeyen yürütme organı arasında yaşanan gerginlik sokaklara yansıdı. Sabah 06:30'dan itibaren Şişli ve çevresinde toplanan gruplara, polisin müdahalesi biber gazı, gaz bombası, cop, panzer, sapan, ve tazyikli boyalı suyla oldu. CHP milletvekili Mehmet Ali Özpolat, sıkılan biber gazı nedeniyle kalp spazmı geçirdi. Pek çok örgüt üyesi olan veya olmayan vatandaş ağır yaralarla hastaneye kaldırıldı, geçici sakatlıklar yaşadı. Gün içinde DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu), insanların ölmesinden korktuğu için, Taksim hedefinden vazgeçti.
    • 2009 - 31 yıl sonra resmi olarak 5 bin kişilik bir grup, DİSK organizasyonuyla Taksim'e çıktı.
    • 2010 - 32 yıl sonra Taksim'de ilk kez izinli olarak 1 Mayıs kutlamaları yapıldı.

uyarı yapıldı inşaat var diye  gidilmeyecekti   zaten akp izin verdi taksimde resmi kutlamalara  2009 2010  bunda art niyet aramamalı.

matematik24.com
Toplam Hit: 10758 Toplam Mesaj: 92