1 Mayıs Sıradan İnsanların Bayramı..
-
1 mayısın en büyük özelliği benim doğum günüm olması
-
1 mayısın taksimde olcağını sanmıyorum geçen yılki olaylardan sonra ama inş. taksimde olur..
-
Yigit bunu yazdı:
-----------------------------dur diyen polisede arkadan sopayla saldıran görüntüleride sen izlemedin heralde
eyleme hiç bişey diyen yok
çok özel bi gün
komunistler pkk lılar kendilerine çekmese benimde çok katılmayı istediğim bi gün
sonuçta bende bi işciyim
ama karşıyım aykırı olmaya
yasaksa girme
haberlerde diğer eylemleride izliyorz
sorun çıkarmadan dağıldılar falan
neden 1 mayıs öyle olmuyo ?
http://www.itusozluk.com/gorseller.php/1+may%FDs+2008/10487
buyur hocam burada 1 mayıstan görüntüler var bak bakalım sadece polisler mi suçlu
anca polislere yükleniyonuz valla
biz herşeyi yaparız taksimede gireriz polis bize bişey yapmasın diyonuz
zaten polis ilk önce dur diyo
görüyorum duyuyorum
direk kimseye saldırmıyolar
dur diyo durmuyo
itiyo polisi
sonra arkadan vurmaya falan çalışıyolar
poliste Allah yarattı demez tabi o zaman
verdiğim resimlerde var mesela
kaldırımlar falan param parça
polis yapmadı heralde onu
-----------------------------
hocam hemen hemen aynı şeyi söylüyoruz bende dtp liler yüzünden gitmiyorum 1 mayısa.bak o zaman diyeceksin ki sadece bu heriflerin girmesi engellensin,
provakatörlük için gelenler onlar diğerleri yürüsün onları sokmasınlar sadece taksime diğerleri girsin madem dayak yerken hepsi yiyor..doğru değil mi?
Bu arada polise yüklenirim kardeşim kusura bakma açık söylüyorum polislerin % kaçı adam gibi adam?benim tanıdığım bi çok polis it kpuk eline jop alınca kendini Allah sanan adamlar.Yani adamlar 1 hafta önceden vücut çalışıyordu belki 1 mayısta jop çekeriz diye.Ben burda sadece polise yüklenmek istesem sana sayfa sayfa yazı sunarım "haa gerçekten de bizim poliislere çeki düzen verilmesi lazım"dersin.Belki de diyosundur bilemem...
şimdi sınava gitmem gerekiyor sana video da bulacaktım o bahsettiğim görüntülerle ilgili.İstersen gelince atarım sana görüntüleri.
Hem ben sana o kaldırımları sökenler haklıda demiyorum ama sende bana polisin geçen sene kulandığı yöntemleri savunamazsın.
-
tarihler ve destanlar büyük insanlar için yazılmış,1 mayıs büyük insanları büyük insan yapan halkları için yazılmış..
-
HolyReform bunu yazdı:
hocam hemen hemen aynı şeyi söylüyoruz bende dtp liler yüzünden gitmiyorum 1 mayısa.bak o zaman diyeceksin ki sadece bu heriflerin girmesi engellensin,
provakatörlük için gelenler onlar diğerleri yürüsün onları sokmasınlar sadece taksime diğerleri girsin madem dayak yerken hepsi yiyor..doğru değil mi?
Bu arada polise yüklenirim kardeşim kusura bakma açık söylüyorum polislerin % kaçı adam gibi adam?benim tanıdığım bi çok polis it kpuk eline jop alınca kendini Allah sanan adamlar.Yani adamlar 1 hafta önceden vücut çalışıyordu belki 1 mayısta jop çekeriz diye.Ben burda sadece polise yüklenmek istesem sana sayfa sayfa yazı sunarım "haa gerçekten de bizim poliislere çeki düzen verilmesi lazım"dersin.Belki de diyosundur bilemem...
şimdi sınava gitmem gerekiyor sana video da bulacaktım o bahsettiğim görüntülerle ilgili.İstersen gelince atarım sana görüntüleri.
Hem ben sana o kaldırımları sökenler haklıda demiyorum ama sende bana polisin geçen sene kulandığı yöntemleri savunamazsın.
-----------------------------senin çevrendekiler it kopuk demek ki biraz da çevre meselesi haklısın insanın çevresi nasılsa herkesi öyle sanar
-
Mylitta bunu yazdı:
SmR bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------1 mayıs benim bayramım a.q
bana sıradan diyen adam gelsin yanıma onun taa a.k
1 mayısın da taksim de bedeli ödenmi$tir
isteyen istediği s*ki uydursun
1 mayıs kutlaması her s*k*me rağmen de taksimde olucak
nah taksimde olucak..
görürsün.. (:
bi NAH ! da benden :D izin vermezlr -
ya neden taksim degil neden degil ?? Sorun cikartacak adam caglayandada cikartir erzurumda da cikarir bunlarin niyeti o ruhu dusunceyi kısıtlamak
-
Yine arbede yine kavga yine masum insanların dayak yediğini göreceğiz...
-
Taksim yılbaşlarında tecavüzcülere açık
Taksim polis bayramlarında gövde gösterisine açık
Taksim Futbol maçlarında taraftara açık
Taksim herşeye açık
Taksim işçiye kapalı.
Beğenmeseniz de geliyor işçiler gümbür gümbür hem de.. Mavi işçi tulumlarıyla...
-
1 Mayısta eczanelerde tatil bilginize (: