1 Mayıs Sıradan İnsanların Bayramı..
-
acaba ordakilerin yüzde kaçı işçi? çoğu macera arayan gençten oluşuyor
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------Yigit
o masum polisler hastane içlerine kadar gaz bombası attı hiç mi bakmadın haberlere?
yerde gazdan etkilenmiş kıza tekme vuruyolardı ordan oraya giderken...
Ne var bu taksimde diyosun bıraksınlar o zaman neden taksime girmelerine izin vermiyolar madem sıradan yer?
Alt tarafı bir bayram kutlanmak istiyorlar göt mü istiyolar bu heriflerden?
-----------------------------sen rahat durursan sana kimse bişey yapmaz ama sen git gösteri yapacam diye esnafın malına canına zarar var adamın onca sene emek verip çalışıp kazandığı arabasını yumrukla moltof atıp yak ondan sonra gel burda kendini masum göster masumiyet bumu?
-
kabuCe bunu yazdı:
-----------------------------Patronlara olan bu düşmanlık neden aq ekmek yedikleri kaba niye sıçarlar, yok burjuva kesimiymiş 1 mayısta işçiler berabermiş.
O kadar sevmiyorsanız iş vereninizi gidin başka iş bulun. E orda da patron var nolcak onu da sevmezsiniz...
Gidin kendi işinizi kurun, noldu patron oldunuz?? nasılmış, şimdi işçi değilsiniz, bayram nolck şimdi??
Bi de işçilikle uzaktan yakından alakası olmayan öğrenciler, entel danteller, bilimum yasadışı örgütlenmeler, bölücüler, anarşistler hepsi 1 mayısta çıkarlar meydana ortalığı velveleye verirler?
Bu mu bayram anlayışınız? Polis de memur ama o da emekci sayılmaz mı? Niye polise saldırısınız? Niye kaldırımları sökersiniz? Emekçilerin emeği değil mi o kaldırımlar? Emekçilerin vergisiyle yapılmadı mı o yollar, kaldırımlar?? Niye emekçinin emeğini piç ederler 1 mayısta??
Velhasıl, 1 mayıs'ta gerçek işçiler çok az görünür. Ön planda hep, işçiyi sömüren, işçinin emeğinden kendi ekmeğine yağ süren anarşistler varrr!!!
( imza: bir işçi)
-----------------------------aynen katılıyorum
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------Yigit
o masum polisler hastane içlerine kadar gaz bombası attı hiç mi bakmadın haberlere?
yerde gazdan etkilenmiş kıza tekme vuruyolardı ordan oraya giderken...
Ne var bu taksimde diyosun bıraksınlar o zaman neden taksime girmelerine izin vermiyolar madem sıradan yer?
Alt tarafı bir bayram kutlanmak istiyorlar göt mü istiyolar bu heriflerden?
-----------------------------sen rahat durursan sana kimse bişey yapmaz ama sen git gösteri yapacam diye esnafın malına canına zarar var adamın onca sene emek verip çalışıp kazandığı arabasını yumrukla moltof atıp yak ondan sonra gel burda kendini masum göster masumiyet bumu?
-----------------------------Ya hocam kim ne derse desin isterse g*tünü yırtsın oraya gidenlerin %50 si devlet düşmanı yada macera arayan insanlar.Bir taşkınlık olsa da sağa sola saldırsak diye düşünüyorlar.Eylem yapmak istedikleri yer İstanbulun en kalabalık bölgelerinden biri.Ailesi var genci var colugu cocugu var hep oralardalar.Millet oraya gittiğinde senin taşkınlıklarını mı çekecek.
-
1 MAYIS TAKSİMDE KUTLANACAK...POLİS BUNA ENGEL OLURSA KARŞILIĞI ANARŞİSTLİĞE GİRECEK...HÜKÜMETİN BUNA Bİ ÇÖZÜM ÜRETEMEYECEK KADAR ACİZ OLDUĞUNU ANLAYIN... 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMIDIR...ULAN ŞU PATRON KUKLASI OLANLARIN YAZDIKLARINI GÖRÜNCE YAZIK DİYORUM YAZIK. GENÇLİK HİZMETÇİ HAKKINI ARAMAYAN GENÇLİK OLMUŞ...TARİHE DÖNÜP NELER OLDUĞUNU BİLMEYEN GENÇLİK VAH VAH...1 MAYIS TÜRKİYE CUMHURİYETİN KURULDUĞU İLK YILLARDADA KUTLANMIŞTIR. (kusura kalmayın bazı anlamayan şahısların ne kadar gerçek durum olduğunu anlaması için büyük yazdım) 1977 de Öldürülen işçi emekçi kardeşlerimizin orada anısı vardır onlar unutulmayacaklardır. çünkü onlar işçi kardeşliğinin ne olduğunu iyi bilirler. haklı davanın ne olduğunu iyi bilirler.
1 MAYIS Taksimde kutlanacak..O VALi akpnin kontrolündeki muaamer güler gıd gıdak desede 1 mayıs taksimde kutlanacak...Buna izin vermezlerse Anlayacaklar ki yine başaramadık diyecekler bu seferde olmadı diyecek Bunların alayı çözümsüz düşünceyle yatıp kalkan şahıslardır...
Eğer işçiyi orda bayramına kutlamasına izin vermezsen pkk sempatizanları nasıl ki Nevruzda Asıl TÜRK BAYRAMI olan bayramımızı pkk sempatizanları kutlayıp siyasi olarak kendi yanlısı gösteriyor.Buda öyle oluyor. işte hükümetin buna bir çözüm sunamayacağını görüyoruz. Haaa geçen sene akpli tayyip ne diyordu : AYAKLAR BAŞ OLAMAZ DİYORDU değil mi ? İşçiyi nasıl yerin dibine sokarcasına sözler etmiş hatta 1 günün hesabını yapıp 1 günde ülkenin kaybını açıklamıştı..vahhh vahh Lan 1 yıldır çalışıyoruz 1 günü çok mu gördün bree..ha bakın krizde var zaten işler durgun...
ve aslında bunun tek sebebi Kapitalist Amerikanın İşçi gücünün önünü kapatmasıdır.Eğer işçi güçlenirse biliyorki işçi emperyalizm düşmanıdır.. Gidin rusyaya asyaya insanlar mutlu huzurlu emekçi olduğunun farkına varıp Devletide bunun farkına varıp evet bu işçi bu ülkenin işçisidir bu ülke için üretiyor kazanıyor kazandırıyor. hakkıdır diyorlar. HAK verilmez HAK alınır derler usta.
1 MAYISI taksimde kutlamasına izin vermeyen mhp li bakan ne diyor : Yahu taksim çok kalabalık yer. az kişi olsun diyor. Ne alakaysa (Yaparsın bir toplantı yeri olur biter) akpli bakanda diyor ki yahu bu işçiler varya bu işçiler taksime sırf bu lale leri ezmek koparmak için geliyorlar diyor.. yok ya ne kadar salak bir bakan düşüncesi var bu şahıslarda...1MAYIS ı bayram olarak anayasaya sokuyorlar sokmasına lakin İŞÇİ nin Sendikal haklarını Kıstıklarını halk bilmesin görmesin diye arada ekte maddelere yazıyorlar...SENDİKA terimini dahi ortadan kaldırmayı düşünen bir zihniyet var akp de... nasıl ki çoğu sendika akp hükümetine karşı nasılki akp ye kim karşı gelirse ezeriz düşüncesi ile yaşıyorlar. işte sendikal örgütlenmeyide yok etmektir hedefleri. Biz İşçi olarak her zaman hakkımızı arayacağız.. Elektriğe 1 yılda % 50 doğalgaza % 80 suya % 10 Bütün ihtiyaçlara türlü türlü zamları geçiriyorda bu hükümet neden işçisine % 4 zamla yetinin diyor ??? Aç kalsınlar ölsünler isterse boğazları kurusun mu diyor ?
"Bir yandan batının işçi sınıfı, öte yandan Asya ve Afrika'nın köleleştirilmiş halkları milletler arası sermayenin kendilerini yıkmak ve efendilerine büyük çıkarlar sağlamak için köle durumuna getirilmek istediğini anladığı ve sömürge politikasının işlediği suç Dünya işçilerince kavrandığı gün burjuvazinin gücü sona erecektir."
22 Ekim 1922
Gazi Mustafa Kemal Atatürkha bende 1 mayısta taksimde olacağım. Geliyor işçiler Geliyor emekçiler... Yaşasın 1 MAYIS.
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoca diyorum sana kar$ı yumu$ak bir ithamda bulunuyorum
bunun değerini bil akıllı konu$.
sen bana akıllı konuş diyecek kadar oldun mu bebe ? diğer yazılarını miklemiyorum bu yüzden.
-
SmR bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------hoca diyorum sana kar$ı yumu$ak bir ithamda bulunuyorum
sen bana akıllı konuş diyecek kadar oldun mu bebe ? diğer yazılarını miklemiyorum bu yüzden.
cömezin müritle dalga geçişi vol 2. akıllı ol haddini bil..
-
Mylitta bunu yazdı:
SmR bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
cömezin müritle dalga geçişi vol 2. akıllı ol haddini bil..
çömez mi :F:F hea çömez sen öle bil : )
-
SmR bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------olm daha dünün bokusun lan sen
miklemedeğin yazıyı alıntı yapıp bilmediğin boku niye kurcalamaya çalı$ıyorsun ?
amacın ne ? eğerki amacın birilerini kızdırıp küfür yemek dayak yemek se
bu benim amme hizmetim.
-
hangi konuya mesaj yazsam dangalak dürzü nerde varsa beni bulur
hep tartı$ma çıkar arkada$ım.
la daha post atarsam bu imzamdır miksinler beni :W
smr bu konu altına benim nikimi zikrederek post atarsan senide başta kefilin biggest sonrada tüm tbt ailesi miksin.
bak bu kadar ağır konu$uyorum.
bida post atarsan daha ağır konu$urum