1 Nisandan İtibaren Kasko Genel Şartları Değişiyor
-
neler değişiyor bi bilgilendirme çekeyim
- full kasko super kasko fullün fullü gibi tüketiciyi yanıtan kavramlar kalkacak onun yerine dar kasko, geniş kapsamlı kasko, tam kasko gibi kavramlar gelecek
- arabanın durduk yere paslanması eskimesi çürümesi teminat kapsamında olacak
- sigorta şirketi poliçede açıkca eşdeğer parça / orjinal parça karşılayıp karşılamadığını yazacak
- sigorta şirketi kaza esnasında hangi servisde yapılacağını açıkca poliçede yazılacak
- eksik ve aşkın poliçe kavramları tarih olacak (önceki yazılarımda bunların ne olduğunu yazmıştım)
- poliçeler en az 14 punto olacak
- çalınma ve pert durumlarında rayiç bedel üzerinden ogün kü eğerinden ödeme yapılacak
1 nisandan itibaren fiyatlarda artış bekleniyor kasko yaptırmak isten arkadaşlar pmleyebilir
-
Dışardan bakan insan için(mesela ben) tüketici dostu gibi geldi
-
MaviGozluDev bunu yazdı
Hoca yine tüketici sikilecek :D
trafik kazalarında hastane masrafını sigorta şirketleri karşılayacak dendi bütün poliçelere %10 zamladı :D
-
çalınma ve pert durumlarında rayiç bedel üzerinden ogün kü eğerinden ödeme yapılacak.
bu ne salakça bi uygulamadır? adam benden o değere göre para almadı mı arkadaş? her kuşu siktiler sıra leğleye geldi şerefsizim.
-
14 punto olayı gerçekten iyiymiş. Birilerinin bir şeylerle gerçek anlamda ilgilendiğini gördüğüm iyi oldu. :)
-
DJ_Alper bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
Hoca yine tüketici sikilecek :D
trafik kazalarında hastane masrafını sigorta şirketleri karşılayacak dendi bütün poliçelere %10 zamladı :D
alıştık hocam %10 lar koymaz bize :D kaşarlandım artık
-
türkiye dünyanın en ucuza sigorta yapılan ülkelerinden biri.
fazla uzun sürmez.
-
1 nisandan önceki poliçelerin durumu ne olacak ?
-
goldfinger bunu yazdı
1 nisandan önceki poliçelerin durumu ne olacak ?
bende o konuyu merak ediyorum mart gelsin netleşir
ama şu var önceden yapıldığı için anlaşma geriye dönük kapsamaz
mart gelsi bakalımda
-
tüketicinin avantajına olurmu hiç hocam burası Türkiye :=)
linke göz at
http://www.ensonhaber.com/kaskoda-yeni-donem-artik-sartlar-degisti-2013-02-05.html
-
7 yıldır kasgo yaptırıp ortalama 5bin lira para veripde sırf kasgo delinmesin diye sanayide arabasını yaptıran tanıdığım var :D
Alper hoca şimdi arabaya kasgo yaptırmasak ben kaza yapınca seni arasam sen hemen kasgo yapsan diğer günde gidip yaptırsam olmaz mı o iş :D