1 Nisandan İtibaren Kasko Genel Şartları Değişiyor
-
ShockMan bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdınessaj bunu yazdı
benim bi sorum var,
ben diyelim kasko yaptırdım 1 kez kaza yaptım, kaskom bitiyor mu; tekrar yenilemem gerekiyor mu? veya bunun bi sınırı var mı 10 kere kaza yaparsan kaskon yanıyor diye, nasıl birşey bu?
@sanane pm gönderiyorum
minionarım hasar olarak tramere çıkar satacak olursan gel ben hasar kayıt örneği çıkarırım sana :D
hocam poliçe bir anlaşmadır seninle sigorta şirketi arasında 1 yıllık bir anlaşma sen sigortan bitene kadar 5 kerede kaza yapabilirsin
(gerçi 3 den sonra tek taraflı iptal ederler:)
Öyle bişey ederlerse denilecek tek şey kalıyo o üç kağıtçılara.. "Yemedimi Erkeksen devam edelim... :)"
Rizikoya Konmazlarsa o zaman Rizikoya nasıl tadbir olarak durabilirlerki... tek taraflı olarak iptal etme hakları bence yasalda olsa saçmalık...
hoca adam 3 den sonra iptal ediyor tramere bu hasar çokluğundan iptal olarak düşüyor başka bir sigortaya gittiğinde bu araç çok hasar görmüş kasko yapmam diyebiliyor
bu arada iptalden doğan kullanmadığın ayların ücretini ödüyor
-
DJ_Alper bunu yazdıShockMan bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdınessaj bunu yazdı
benim bi sorum var,
ben diyelim kasko yaptırdım 1 kez kaza yaptım, kaskom bitiyor mu; tekrar yenilemem gerekiyor mu? veya bunun bi sınırı var mı 10 kere kaza yaparsan kaskon yanıyor diye, nasıl birşey bu?
@sanane pm gönderiyorum
minionarım hasar olarak tramere çıkar satacak olursan gel ben hasar kayıt örneği çıkarırım sana :D
hocam poliçe bir anlaşmadır seninle sigorta şirketi arasında 1 yıllık bir anlaşma sen sigortan bitene kadar 5 kerede kaza yapabilirsin
(gerçi 3 den sonra tek taraflı iptal ederler:)
Öyle bişey ederlerse denilecek tek şey kalıyo o üç kağıtçılara.. "Yemedimi Erkeksen devam edelim... :)"
Rizikoya Konmazlarsa o zaman Rizikoya nasıl tadbir olarak durabilirlerki... tek taraflı olarak iptal etme hakları bence yasalda olsa saçmalık...
hoca adam 3 den sonra iptal ediyor tramere bu hasar çokluğundan iptal olarak düşüyor başka bir sigortaya gittiğinde bu araç çok hasar görmüş kasko yapmam diyebiliyor
bu arada iptalden doğan kullanmadığın ayların ücretini ödüyor
Anladım o zaman Kazakolik olmamak lazım... Sonuç bu çıkıyor.. Zırt pırt kazaya karışmamak dikkatli olmak gerekiyor. Hem Kendisi için hemde Diğer insanlar için...
-
sigorta şirketi diyorki sen kaza yapmayınca ben indirim yapıyorum ona sis çıkarmıyosunda kaza yapınca zam koyup iptal edince niye ses çıkarıyorsun :D
ama özel durumlar var adam 5 yıllık kasko müşterisidir aynı şirkettedir o sene 5 tane kaza yaptı verimliliğine bakılır ses çıkarılmaz