1 Nisandan İtibaren Kasko Genel Şartları Değişiyor
-
kafamı sigortalatmak istiyorum :&
-
araba almak bizim ülkede çok anlamsız
2013 model golf 13.000 tl olsun + 16.000tl kdv + 16.000tl ötv = 45.000tl ye alıyorsun, birde bu arabaya ödediğin vergiler yanında dünyanın en pahalı benzini doldurup, yola çıkacaksın ama önce sigorta, kasgo, yılı gelince muane, egsoz pulu, baskım kilometersi geldiği durum, kaza yapttığında felan ağzıma almıyorum, etraf öküz dolu.
ben hergün e-5 cebinde servis bekliyorum, dakikada onlarca araba geciyor, hepsinde bir adam var, yani herkezde para bok gibi. toros, reno brodway felan geçiyor arada 5kişi sıkışmışlar, oda fakirlikten işte. bir araştırma vardı, araç sahibleri günlük zamanın %8 ni araçlarında geçiyor. %8 için araba felan alınmaz.
-
bizim getz var sağı solu her yeri ayrı ayrı vuruk, ben bu arabayı nasıl yaptırırım kasgosu delinmesin diye sağı solu göçük geziyoruz valla, denize yuvarlıcam o olcak
-
glaurung bunu yazdı
bizim getz var sağı solu her yeri ayrı ayrı vuruk, ben bu arabayı nasıl yaptırırım kasgosu delinmesin diye sağı solu göçük geziyoruz valla, denize yuvarlıcam o olcak
kaskonda mutlaka mini onarım vardır deldirmeden yaptırabilirdin
yaptırdığın sigortacın sana bilgilendirme yapmamış anlaşılan :D yazık
-
glaurung bunu yazdı
hocam minisimi kalmış :D
alper benim araba pert olduktan sonra sen anadolu sigortadan kasko ücretinin geri kalanını alabilirsin dedindi. Adamlar o dosya kapandı diyor. pert olmasa olurdu fakat pert olduğu için para verilmez diyorlar.
not: sigortayı alper yapmadı alperle tanışmadan önce başkasına yaptırmıştım. alper sadece yardımcı oldu.
-
NuLL29 bunu yazdıglaurung bunu yazdı
hocam minisimi kalmış :D
alper benim araba pert olduktan sonra sen anadolu sigortadan kasko ücretinin geri kalanını alabilirsin dedindi. Adamlar o dosya kapandı diyor. pert olmasa olurdu fakat pert olduğu için para verilmez diyorlar.
not: sigortayı alper yapmadı alperle tanışmadan önce başkasına yaptırmıştım. alper sadece yardımcı oldu.
parça değişimi olmayan hasarları minionarımda yaptırabilir poliçede 30cm felan yazıyorda sen servisle anlaş tamamdır :D
hoca senin pert olmuştu parayı ödeme yaptılardı arabayımı aldılardı unuttum ben :D tbt de geçen sene takla atan mürid senmiydin
müridlerden günde okadar çok telefon geliyoki herkesi karıştırıyom amk
DJ_Alper tarafından 06/Şub/13 08:45 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı bu mini onarım yaptırdığımız zaman hasar kaydı olarak kayıtlara geçiyomuş. doğrumu?
bide benim aracın trafik sigortası bitmek üzere. bana bi fiyat çıkartabilirmisin?
ne lazımsa mesaj atayım.
sanane tarafından 06/Şub/13 11:52 tarihinde düzenlenmiştir -
benim bi sorum var,
ben diyelim kasko yaptırdım 1 kez kaza yaptım, kaskom bitiyor mu; tekrar yenilemem gerekiyor mu? veya bunun bi sınırı var mı 10 kere kaza yaparsan kaskon yanıyor diye, nasıl birşey bu?
-
nessaj bunu yazdı
benim bi sorum var,
ben diyelim kasko yaptırdım 1 kez kaza yaptım, kaskom bitiyor mu; tekrar yenilemem gerekiyor mu? veya bunun bi sınırı var mı 10 kere kaza yaparsan kaskon yanıyor diye, nasıl birşey bu?
@sanane pm gönderiyorum
minionarım hasar olarak tramere çıkar satacak olursan gel ben hasar kayıt örneği çıkarırım sana :D
hocam poliçe bir anlaşmadır seninle sigorta şirketi arasında 1 yıllık bir anlaşma sen sigortan bitene kadar 5 kerede kaza yapabilirsin
(gerçi 3 den sonra tek taraflı iptal ederler:)
DJ_Alper tarafından 06/Şub/13 12:43 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdınessaj bunu yazdı
benim bi sorum var,
@sanane pm gönderiyorum
minionarım hasar olarak tramere çıkar satacak olursan gel ben hasar kayıt örneği çıkarırım sana :D
hocam poliçe bir anlaşmadır seninle sigorta şirketi arasında 1 yıllık bir anlaşma sen sigortan bitene kadar 5 kerede kaza yapabilirsin
(gerçi 3 den sonra tek taraflı iptal ederler:)
Öyle bişey ederlerse denilecek tek şey kalıyo o üç kağıtçılara.. "Yemedimi Erkeksen devam edelim... :)"
Rizikoya Konmazlarsa o zaman Rizikoya nasıl tadbir olarak durabilirlerki... tek taraflı olarak iptal etme hakları bence yasalda olsa saçmalık...