1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez
-
1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez asker yerleri sevk tarihlari belli oldu. 14 ünde askerim. Manisa Merkezde Askerim. nasıl bir yer acaba bilgisi olan varmı. yada sonra nereye düşerim. Burda Askerliğini Yapanlar Varmı.
-
sorma sorma sorma
-
bende acemiliği yaptım ama ben batıkışlada büyük ihtimal sende ya batıkışla yada doğukışladasın ama uzun ismini unuttum artık hangisi bilmiyorum boktan bir yer :) acemilik içinde ustalık içinde
-
ahanda boku yediğinin resmidir :))
bizim bölükte manisadan gelenler vardı abi nerelisin diyolardı manisada oturuyorum diyordum abi ben manisayı haritadan sildim diyordu :))
Manisalıyım Halim Bambaşka :)
-
bu arada kısa dönem için oraya gidiyorsan alperin dediği gibi resmi olarak boku yedin o 156 gün benim 460 günümden kat kat boktan geçeceğini bilesin :)))
-
sana içerde bakarız :)))
-
böyle durumlarda ne denirki bilmiyrm :) manisaliyim ama suana kadar cok iyi seyler duymadim burda askerlik yapmis arkadaslardan.
-
doguya düşersin hakkari van agrı bitlis muş şırnak gibi
umarım düşmezsin oraya :D
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------konyayada düşebilir benim oraya gelen çok oluyordu ama bir düşerse doğuya gitsem diye dua eder :)
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Obiraz şansa kalmış bizim arkadaşta Manisada acemeliğini yaptı .Usta biliğini İstanbulda Şans işi yani ama Genelde kıbrısa çıkıyor deniyor manisadan.
-
Sen şimdiden RDM likle ilgili araştırmalara başla.