1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez
-
Ocak ayında acemi birlikteydim batıkışlada. hayatımın en zindan günleriydi gerçi manisadan farklı biyerde de olsaydım yine zindan olucaktı, askerlik sonuçta.. hoca bölükte 300 kişiydik bi öksürük tuttu 300ümüzü birden, acısı ömür boyu sürecek galiba o öksürüğün. ben öyle soğuk bi yer görmedim. Saat 12ye kadar güneş almaz Spil dağından dolayı.
eğitimde bize kasmıyolardı çünkü kısa dönemdik, uzun dönemleri kastırdıklarını görmüştüm. yemekleri fena değildi en azından kıbrıstayken manisanın yemeklerini arar olmuştuk..çarşısı iyidir kızları güzeldir. hayırlı olsun sıkma canını.. askerlik sonuçta biraz zahmet çekersin ama geçince de unutur gidersin
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
doguya düşersin hakkari van agrı bitlis muş şırnak gibi
umarım düşmezsin oraya :D
-----------------------------hoca o dusmesse bu dusmesse terörle kım savascak ?
bu arada kurtuluyoz la senden :| artık 15 ay yoksun gercı 9 da olabılır
-
şu anda istabulda askerim.Buraya manisadan gelen arkadaşlar war. tam anlamıyla adamı sikiyolarmış orda.zaten cocuklar bi geldi heryeri yara bere içinde sürünmekten.Hocam kısacası yarra yemişin :(
-
god bunu yazdı:
-----------------------------Ocak ayında acemi birlikteydim batıkışlada. hayatımın en zindan günleriydi gerçi manisadan farklı biyerde de olsaydım yine zindan olucaktı, askerlik sonuçta.. hoca bölükte 300 kişiydik bi öksürük tuttu 300ümüzü birden, acısı ömür boyu sürecek galiba o öksürüğün. ben öyle soğuk bi yer görmedim. Saat 12ye kadar güneş almaz Spil dağından dolayı.
eğitimde bize kasmıyolardı çünkü kısa dönemdik, uzun dönemleri kastırdıklarını görmüştüm. yemekleri fena değildi en azından kıbrıstayken manisanın yemeklerini arar olmuştuk..çarşısı iyidir kızları güzeldir. hayırlı olsun sıkma canını.. askerlik sonuçta biraz zahmet çekersin ama geçince de unutur gidersin
eyw kardeşim saol. manisadan sonra kıbrıssamı gittin. arkadaşta burdur sonra mainsa yaptı. inş usta birlik kıbrıs olur. -
Benimde Manisa / Alaşehir Er Eğitim Ulaştırma Taburu 2. Bölük çıktı, nasıl bi yer acaba bilen var mı :D
-
narkozMRT bunu yazdı:
1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez asker yerleri sevk tarihlari belli oldu. 14 ünde askerim. Manisa Merkezde Askerim. nasıl bir yer acaba bilgisi olan varmı. yada sonra nereye düşerim. Burda Askerliğini Yapanlar Varmı.
-----------------------------Hacı Çükü Dutmuşsun sen ya la Ben de oradaydım sonra gözümü açtım hakkarideyim yok yok şaka
-
yaraaa yedin ustat
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
Benimde Manisa / Alaşehir Er Eğitim Ulaştırma Taburu 2. Bölük çıktı, nasıl bi yer acaba bilen var mı :D
-----------------------------hocam bana geliyorsun :)))
hoca sıkıntın olmasın çarşı izinlerinde görüşürüz
Ben revire muayeneye orda gitmiştim askerle konuşmuştum bana burası kolay ama komutanlar çok baskı yapıyor demişti ...
lan unuttum senin acemilik boyunca çarşı izninde yok :(
ne zaman gelecen tek geleceksen yardımcı olurum
-
Alaşehir güzeldir ama acemilik sonuçta gerçi bir arkadaş vardı Alaşehirden gelen daha acemiliğin ilk günü su basmışlar :D askerlik yapanlar bilir su basmanın ne olduğunu
İzmirlisin demi la narkoz onu unuttum ben İzmirden Batıkışlaya o kadar çok giden oluyorki :) denizli tekirdağ filan düşüyor çoğuda birde kıbrıs var bizim 68 kişi idi bizim takım 60 ı batı taraflarıydı biz 8 kişi doğu :) ama iyikide doğuya gittim dedim ben hep :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Kaç Ay Askerlik Yaptın Sen ?