folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez

1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Ocak ayında acemi birlikteydim batıkışlada. hayatımın en zindan günleriydi gerçi manisadan farklı biyerde de olsaydım yine zindan olucaktı, askerlik sonuçta.. hoca bölükte 300 kişiydik bi öksürük tuttu 300ümüzü birden, acısı ömür boyu sürecek galiba o öksürüğün. ben öyle soğuk bi yer görmedim. Saat 12ye kadar güneş almaz Spil dağından dolayı.

eğitimde bize kasmıyolardı çünkü kısa dönemdik, uzun dönemleri kastırdıklarını görmüştüm. yemekleri fena değildi en azından kıbrıstayken manisanın yemeklerini arar olmuştuk..çarşısı iyidir kızları güzeldir. hayırlı olsun sıkma canını.. askerlik sonuçta biraz zahmet çekersin ama geçince de unutur gidersin

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------

doguya düşersin hakkari van agrı bitlis muş şırnak  gibi

umarım düşmezsin oraya :D

hoca  o dusmesse bu dusmesse  terörle  kım   savascak ?

bu arada  kurtuluyoz  la senden :| artık 15 ay yoksun gercı  9 da  olabılır

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

şu anda istabulda askerim.Buraya manisadan gelen arkadaşlar war. tam anlamıyla adamı sikiyolarmış orda.zaten cocuklar bi geldi heryeri yara bere içinde sürünmekten.Hocam kısacası  yarra yemişin :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    god bunu yazdı:

Ocak ayında acemi birlikteydim batıkışlada. hayatımın en zindan günleriydi gerçi manisadan farklı biyerde de olsaydım yine zindan olucaktı, askerlik sonuçta.. hoca bölükte 300 kişiydik bi öksürük tuttu 300ümüzü birden, acısı ömür boyu sürecek galiba o öksürüğün. ben öyle soğuk bi yer görmedim. Saat 12ye kadar güneş almaz Spil dağından dolayı.

eğitimde bize kasmıyolardı çünkü kısa dönemdik, uzun dönemleri kastırdıklarını görmüştüm. yemekleri fena değildi en azından kıbrıstayken manisanın yemeklerini arar olmuştuk..çarşısı iyidir kızları güzeldir. hayırlı olsun sıkma canını.. askerlik sonuçta biraz zahmet çekersin ama geçince de unutur gidersin

eyw kardeşim saol. manisadan sonra kıbrıssamı gittin. arkadaşta burdur sonra mainsa yaptı. inş usta birlik kıbrıs olur.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Benimde Manisa / Alaşehir Er Eğitim Ulaştırma Taburu 2. Bölük çıktı, nasıl bi yer acaba bilen var mı :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:
    1. Piyade Eğitim Tugayı Komuatnlığı - Manisa-Merkez asker yerleri sevk tarihlari belli oldu. 14 ünde askerim. Manisa Merkezde Askerim. nasıl bir yer acaba bilgisi olan varmı. yada sonra nereye düşerim. Burda Askerliğini Yapanlar Varmı.

Hacı Çükü  Dutmuşsun sen  ya la  Ben de oradaydım sonra  gözümü  açtım  hakkarideyim  yok yok  şaka

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

yaraaa yedin ustat

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

Benimde Manisa / Alaşehir Er Eğitim Ulaştırma Taburu 2. Bölük çıktı, nasıl bi yer acaba bilen var mı :D

hocam bana geliyorsun :)))

hoca sıkıntın olmasın çarşı izinlerinde görüşürüz

Ben revire muayeneye orda gitmiştim askerle konuşmuştum bana burası kolay ama komutanlar çok baskı yapıyor demişti ...

lan unuttum senin acemilik boyunca çarşı izninde yok :(

ne zaman gelecen tek geleceksen yardımcı olurum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Alaşehir güzeldir ama acemilik sonuçta gerçi bir arkadaş vardı Alaşehirden gelen daha acemiliğin ilk günü su basmışlar :D askerlik yapanlar bilir su basmanın ne olduğunu

İzmirlisin demi la narkoz onu unuttum ben İzmirden Batıkışlaya o kadar çok giden oluyorki :) denizli tekirdağ filan düşüyor çoğuda birde kıbrıs var bizim 68 kişi idi bizim takım 60 ı batı taraflarıydı biz 8 kişi doğu :) ama iyikide doğuya gittim dedim ben hep :)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Kaç Ay Askerlik Yaptın Sen ?

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 11304 Toplam Mesaj: 47