1 Saat Oyun Oynuyorum Restart Atıyo Ekran Görüntüsü Burda
-
Arkadaşlar bi saat oyun oynuyorum sonra ısınmadan mıdır ram ler mi bozuktur bilmiyorum sorun nedir ekran görüntülerini buraya gönderiyorum yardımcı
olabilirmisinizi.... yardımlarınızı bekliyorum ... google baktım ama çok kayda değer bi şey anlamadım ......

-
dai ekranda neler yapabileceğin yazıyor zaten :S :P
-
aynı problem bendede oluyor özellikle online conuter strike oynarken cok oluyor birisi şöyle bişey söylemişti bilgisayarındaki parçalar birbiriyle çakışıyor vs.. nekadar doru bilemem...
-
cevabı burada:
http://www.google.com.tr/search?q=bir+sorun+algilandi+ve+bilgisayarinizin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a
-
wert eyvallah kardeşim :) de olay senin sandığın gibi bi şey değil :) komplex bi yapı bilgili arkadaşları bekliyorum tabi yardım edebilirlerse
-
Ramden kaynaklanıyo olabılır bır an yada fan fazla ıslevını görmuyordur..
-
hard diskinde sectoründe hata olabilir.Benim başıma gelmişti hd yi değişmştim.Arkadaşından filan bi hd al dene.
-
dostum ramlarında sorun bıde işlemcini fanı çok sallanınca bu hatayı veriyor :D denedim ordan biliyorum ama senin kesin ramlardandır
edit: bide bu hddlerin eskiyse güç birden kesiliyorsa veya boot sector olmuşsa hdd bu hatayı alırsın
-
işlemcin fazla ısınıyo bilgine hataya bakmadan soluyorum cunku bu mavi ekran hatalarından hiç anlamam ama oyundayken reset yiyosan muhtemel işlemcin cok ısınıo overclock yaptıysan kapat ekran kartının ve işlemcinin fanlarını temizle tekrar dene olmassa bakalım baska cozumler dusunuruz
-
işlemci çok ısınırsa mavi ekran vermez,kitler yada res atar.kitlemesi daha büyük ihtimal.Senin karşılaşabilecek olay ekran kartının oyunu kaldırmaması,ekran kartı onboard ise kuzey köprüsünün çok ısınması yada ekran kartının ısınması.tabi bu sadece oyunlarda yapıyorsa,windowsdada ara ara karşılaşıyorsan ramlerinde sorun var.
-
Bencede işlemcinin çok ısınmasından oluyo bilgisayarı sıkışık biyere koyma ve fanları eskiyse yenile.