folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 1 Saat Oyun Oynuyorum Restart Atıyo Ekran Görüntüsü Burda

1 Saat Oyun Oynuyorum Restart Atıyo Ekran Görüntüsü Burda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    zaten orda her şeyi anlatıyorda özeliikle boş alan falan yoksa böle olur. ama windowsların genel hatasıbu amk. bunun için sevmiyorum işte windowsu ama bi kaç def dene olmasa windowsu yeniden yüklemi desem :D

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Sorunu arkadaşlar belirtmiş zaten.Bu oyundan dolayı değil sadece sen gidip miniclipte flash oynarsan uzun süre veya video izlersen de bunlar meydana gelecektir.
    Başıma geldiği için biliyorum bilgisayarındaki tüm dosyaların silinebilir.Problemi kendin hallet veya teknik servise götür ama herhangi birşey yapma bilgisayarında tüm verilerini kaybetme ihtimalin var.Kendimden biliyorum :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sorunu arkadaşlar belirtmiş zaten.Bu oyundan dolayı değil sadece sen gidip miniclipte flash oynarsan uzun süre veya video izlersen de bunlar meydana gelecektir.
    Başıma geldiği için biliyorum bilgisayarındaki tüm dosyaların silinebilir.Problemi kendin hallet veya teknik servise götür ama herhangi birşey yapma bilgisayarında tüm verilerini kaybetme ihtimalin var.Kendimden biliyorum :)

-----------------------------
    sende baya çekmişin abi :D

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    sorun büyük ihtimalle ramlerden kaynaklanıyor , son zamanlarda yeni ram aldın mı pc ye ? aynı sorun bndede olmustu cpu-z programıyla ramlerin frequency lerine bak ramlerin bütün özellikleri aynımı, büyük ihtimal bir farklılık war ve sorun ondan kaynaklanıor..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Arkadaşlar haklısın bir çoğu olabilir kasada overclok da var yok değil ama parçalarım overcloğa açık intel in işlemcisi ve sağlam bi soğutuculu ekran kartım var onlarda overclok var ama bilmiyorum overcloğu düşürürüm bakarım yine oluyormu ...

ram diyen arkadaşlar için bi açıklama ram kontrol programlarıyla denendi ve bakıldı bi sorun yok gözüküyor ramda ...

anakartım biraz kötü ondan olabilirmi bilmiyorum :(  yada hard disk de bi sorun olabilirmi bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa nasıl giderdiğini açık açık yazabilirmi acaba diğer bir isteğimde .....

işlemci ısınıyormu diye sorarsanız sıcaklık kontrol ve ayar için SpeedFan progrmaını kullanıyorum orda 40 dereceyi geçmiyor işlemci çift çekirdekdeki hızları fan tozlarını almama gerek yok daha kirlenmemiştir ...... yeni aldım bilgisayarı çünküü .....

Aslında bu arkadaşımın bilgisayarı ama o bu kadar anlamıyor o yüzden yardım istiyorum onun ağzından yazıyorum ...

sevgi saygılarla :)

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

bndede aynısı oluodu

ram bozulmus

yeni ram taktık duzeldi 

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Symbian
    Symbian's avatar
    Erkek

ram hatası hocam o bendede olmuşdu aynısı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cytotec
    cytotec's avatar
    Erkek
    ram bozuk olabilir bi yenile istersen

İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur. Mevlana
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

sorun belli zaten kardeş kolay gelsinn

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

arkadaşım olay işlemciden kaynaklanıyor olabilir işlemci çok ısındığı zaman makına ya rest. atar yada o mavı ekrancıkar yane sen de oyun oynuyorsun ve oyunun da ıslemcıyı cok kasıyordur.

bu hata ıslemcı ısındıgında meydana gelır.

cozumu ya o oyunu oynamıyacaksın yada bılgısayarına tekrardan guzelce format at...

duzelır merak etme...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 4361 Toplam Mesaj: 26