1 Saat Oyun Oynuyorum Restart Atıyo Ekran Görüntüsü Burda
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım olay işlemciden kaynaklanıyor olabilir işlemci çok ısındığı zaman makına ya rest. atar yada o mavı ekrancıkar yane sen de oyun oynuyorsun ve oyunun da ıslemcıyı cok kasıyordur.
bu hata ıslemcı ısındıgında meydana gelır.
cozumu ya o oyunu oynamıyacaksın yada bılgısayarına tekrardan guzelce format at...
duzelır merak etme...
-----------------------------valla format atmakla olan bi şey değil benim bilgisayarım değil ben zaten oyun oynamıyorum :) ama adam sırf oyun için oldı yani oyun şart oldu ram bi değiştirecem eve bi gelse hıyar :) açacam kasasınıda evde yok manyak :)
ilginize teşekkürler ama burdaki verilen cevaplar herkesin işine yarayacak sağolun ...
-
abi sen bilgisayarını bi formata sok bence
bende de oldu o olay format attım temizlendi
bilgisayar gizli olarak ısınıyomuş diyolardı bende bilgisayarcılar
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
işlemci çok ısınırsa mavi ekran vermez,kitler yada res atar.kitlemesi daha büyük ihtimal.Senin karşılaşabilecek olay ekran kartının oyunu kaldırmaması,ekran kartı onboard ise kuzey köprüsünün çok ısınması yada ekran kartının ısınması.tabi bu sadece oyunlarda yapıyorsa,windowsdada ara ara karşılaşıyorsan ramlerinde sorun var.
-----------------------------Saçma ekran kartıymış : /
CS oynadıktan sonra SXE allta acık kaldığında KO'ya girdiğimde de aynı sorun cıkıyor !
EkranKartı GTX8800 4 fan 2si 16r 2si 8r kasa içi sıcaklık 45derece ustune cıkmıuyor !
Ekran kartının sıcaklığı işe kendi fanı yerine OZ marka fan takmıstım ve o yüzden ekran kartı kasaya oranla daha zor ısınıyor !
OZ 3x 1gb OZ ram kullanıyom bakır soğutmalı :D
Sanırım benim sistem seni tezi çürüttü :D
-
Ramlerini değiştir bişey kalmaz
-
Konu tarihine baktinmi bu usteki postu atarken...
Adam simdi 3. bilgisayari almistir..