1 Tane R10 Davetiyem Var
-
Ben domanin alamayacağım MhmdAlmz a ver hocam o zaman
-
TheAvenqer bunu yazdıflybatwin bunu yazdımoustache bunu yazdıhocam ilçeye domain çok lazım davetiyeyi Mhmdalnz verebilirmiyim Mhmdalnz hocam pm ye bakarmısın
Domain reglemeyi koşul olarak sunmadıysa geç kalmadın hocam :D ben hemen yazim diye ver hocam dedim de domain regleyemem maalesef
İlçeye lazım derken ?? Domain ücreti godaddy den alırsan ilk yıl 2.20 tl istersen domaini ben alayım 14 gün sonra transfer ederim goddady hesabına (indirimli aldığın için 14 gün boyunca transfer olmuyor o yüzden )
pm attım -
bende alabilirim hocam.
-
hocam 1 tane vardı onuda TheAvenqer hocama verdim bu konu silinebilir mi moddan ricam
-
cv atın zıbam diye yolluyorlar davetiye :m
-
bir daha r10 avetiyesi vermeyeceğim lösev mösev de olsa
biri paramı aldı script yapacam diye yapmadı kayboldu pezevenk 4-5 kişiye daha aynısını yapmış adamın sülalesini çıkardım babasını aramakla tehdit ettim paramı geri aldım scripttide yaptırdım diğerlerine vermemiş
o değil bir kaç sefer farklı üyeliklerle yapmış bunu yok arkadaş zaten 7-8 kişiye kefil olduysam 3 ü banlı
-
aga nedir bu r10 olayı, bende üyelik var ama hiç işe yarar bişi bulamıyorum orda, tamamen ticarethane olmuş forum.
-
arkadaşlar elinde başka r10 a davetiyesi olan var mı 3 4 kez gerekli bilgilerle başvurdum cevap gelmedi ..
-
bordomavi bunu yazdı
arkadaşlar elinde başka r10 a davetiyesi olan var mı 3 4 kez gerekli bilgilerle başvurdum cevap gelmedi ..
O başvurular işe yaramıyor.
-
Elimde son 1 adet davetiye kaldı 50 liraya ilk gelen alır.