1 Tane R10 Davetiyem Var
-
masuk bunu yazdı
Uzun bir zamandan sonra burada gördüğüm davetiye ile aklıma geldi R10 ve giriş yapayim dedim ancak ban yemişim. Sebebi ne olabilir bileniniz var mıdır ? İmkansıza yakındır süresiz bir şekilde banlanmam :) Yaptiğim birşey olduğunu düşünmüyorum yasak olarak.
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
No reason was specified.Yasaklandığınız süre: sınırsız
1 sene giriş yapmayan hesapları otomatik banlıyorlar hackleyip milleti dolandırmasınlar diye. Desteğe mail at açarlar.
-
mkyb bunu yazdımasuk bunu yazdı
Uzun bir zamandan sonra burada gördüğüm davetiye ile aklıma geldi R10 ve giriş yapayim dedim ancak ban yemişim. Sebebi ne olabilir bileniniz var mıdır ? İmkansıza yakındır süresiz bir şekilde banlanmam :) Yaptiğim birşey olduğunu düşünmüyorum yasak olarak.
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
No reason was specified.Yasaklandığınız süre: sınırsız
1 sene giriş yapmayan hesapları otomatik banlıyorlar hackleyip milleti dolandırmasınlar diye. Desteğe mail at açarlar.
Teşekkürler mkyb , ara ara hatırladıkça giriyordum ama 1 sene oldu mu bilmiyorum :) Bi deniyeyim mesaj atmayı. Sağol tekrar.
-
whoobay bunu yazdı
1 günde aldık cümlesi yazacağınıza adamlara hesap alın da reel bi aksiyon görelim.
Tamamen kendi kafanda basvurularin ise yaramadigi sonucuna varmissin. Sana davetiye geldigini soylemisiz ve reel aksiyon istiyosun. Davetiyeler gelmis baska nasil reel bir aksiyon olabilir???
Mailin iceriginde muhendislik ogrencisi oldugumu ve bildiklerimi yazmistim kendi domainimin mail adresi ile.