1 Tane R10 Davetiyem Var
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
aga nedir bu r10 olayı, bende üyelik var ama hiç işe yarar bişi bulamıyorum orda, tamamen ticarethane olmuş forum.
DH'de hediye çekleri, kupon, bilet kodu satışı yapan karaborsacı adamları aynen R10'da da görüyorum. Herkes paso piyasa yapıyor içerde zaten. Ben sadece hosting, vps satış konusunda refi sağlam olanlardan alışveriş yapıyorum. 4 senedir üyeyim başka bi işime yaramadı.
-
bordomavi bunu yazdı
arkadaşlar elinde başka r10 a davetiyesi olan var mı 3 4 kez gerekli bilgilerle başvurdum cevap gelmedi ..
2 kere başvurdum başka mail adresleriyle , ikisinede 24 saat içinde gönderdiler hocam.
-
whoobay bunu yazdıbordomavi bunu yazdı
arkadaşlar elinde başka r10 a davetiyesi olan var mı 3 4 kez gerekli bilgilerle başvurdum cevap gelmedi ..
O başvurular işe yaramıyor.
ben yaklasık 2 ay once yolladım 1 gün içinde göndermişlerdi.
-
whoobay bunu yazdıbordomavi bunu yazdı
O başvurular işe yaramıyor.
Bende bu şekilde 1 günde aldım davetiyeyi.
-
1 günde aldık cümlesi yazacağınıza adamlara hesap alın da reel bi aksiyon görelim.
-
Davetiye olsa Hotmail ya da gmail hesabıyla üye olunuyor mu
-
hayır domain uzantılı mail gerekli.
+ kardeşim bende 1 adet var lösev gibi bir kuruma bağışlarsan 30 tl gibi bir tutar dekontu gönderirsen atabilirim eğer alamassan aklınızda olsun..
-
insidae bunu yazdı
hayır domain uzantılı mail gerekli.
+ kardeşim bende 1 adet var lösev gibi bir kuruma bağışlarsan 30 tl gibi bir tutar dekontu gönderirsen atabilirim eğer alamassan aklınızda olsun..
Bende sitemin maili ile kaç kez yolladım ama cevap gelmedi bir türlü
-
domain uzantılı maili nereden alcaz ki? kim satıyo
holü reis bana bi domain uzantılı mail verir mi acaba :D -
Uzun bir zamandan sonra burada gördüğüm davetiye ile aklıma geldi R10 ve giriş yapayim dedim ancak ban yemişim. Sebebi ne olabilir bileniniz var mıdır ? İmkansıza yakındır süresiz bir şekilde banlanmam :) Yaptiğim birşey olduğunu düşünmüyorum yasak olarak.
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
No reason was specified.Yasaklandığınız süre: sınırsız