1 Tb Hd 1080P Ve 720 P Film Dolumu
-
1 tb full hd hd film disk dahil 500 tl disk hariç 300 tl satıyorum arkadaşlar
filmler geneli tr dir cok az alt yazılı film var görüntü kalitesinden kesinlikle şikayetci olmayacagınızın garantisini veriyorum
artık kafede 6 tb film arşivi doldu yeni disk almam lazım
isteyene mp3 veya klipte yükleyebilirim
eger ilgilenen olursa pm yada konuya mesaj yazabilir
-
markası nedir
2,5" mu
3,5" mu
pahalı
-
SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HDD hdd markası bu arkadaşım filmler 10 gm 20 gb en düşügü 8 gb sabah akşam pc acık zaten 1 bluray filmi 20 tl satıyorlar
hdd dolumuda yapıyorum 300 ytl e divx film degil 1080p filmler hd mekanından indirilmiş cogu film kalitesinde sorun yok
-
çok pahalı diyosun hocam sen ya :S
-
çok pahalı hocam, 1tb hdd 150-200 tl sıfırı , 100 tl da içini doldurmaktan ötürü emeğinin karşılığı desen max 300 bunun fiyatı
-
hocam indirin bir bluray film allah aşkına tamam tahribata özel 400 yaptım sahibinden.com bakın bir bir film 20 liradan satılıyor yav insaf valla bir film 100 part
benide düşün 3 ayda ancak 1 tb doldurursunuz biz iki kişiyiz ancak 2 ayda tamamlıyoruz 7/24 çalışıyor pc
-
50 liraya 1 tb dis dolduran adamlar var ankara dzone prodj fimleri blueraylar ücret aşırı genede hayırlı satışlar
-
50 liraya hdd baglamam valla o ne be nerde emek nerde saygı kalsın gider 170 liraya 1 hdd alırım
-
korsan film indirip sonrada emekten bahsetmiyolarmı acayip deli oluyorum ya :D
-
ayda 90 tl internet faturası ödüyorum
elektrik faturası ayrı bir olay
premium acc ler ayrı
ikincisi madem ben korsan film indirip emekten bahsediyorum telekoma anlat derdini
8 mb baglantı için 90 tl para alıyor bunu internette sorf yapmak içöin almadım ben bir şikayetin varsa
benden aldıgı paradan telekom apımcılara versin
-
Bol satışlarda o fiyatlara zor satarsın,