1 Tb Hd 1080P Ve 720 P Film Dolumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

1 tb full hd hd film disk dahil 500 tl  disk hariç 300 tl satıyorum arkadaşlar

filmler geneli tr dir cok az alt yazılı film var görüntü kalitesinden kesinlikle şikayetci olmayacagınızın garantisini veriyorum

artık kafede 6 tb film arşivi doldu yeni disk almam lazım

isteyene mp3 veya klipte yükleyebilirim

eger ilgilenen olursa pm yada konuya mesaj yazabilir

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

markası nedir

2,5" mu

3,5" mu

pahalı

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HDD hdd markası bu arkadaşım filmler 10 gm 20 gb en düşügü 8 gb sabah akşam pc acık zaten 1 bluray filmi 20 tl satıyorlar 

hdd dolumuda yapıyorum 300 ytl e divx film degil 1080p filmler hd mekanından indirilmiş cogu film kalitesinde sorun yok

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

çok pahalı diyosun hocam sen ya :S

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

çok pahalı hocam, 1tb hdd 150-200 tl sıfırı , 100 tl da içini doldurmaktan ötürü emeğinin karşılığı desen max 300 bunun fiyatı

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

hocam indirin bir bluray film allah aşkına tamam tahribata özel 400 yaptım sahibinden.com bakın bir bir film 20 liradan satılıyor yav insaf valla bir film 100 part

benide düşün 3 ayda ancak 1 tb doldurursunuz biz iki kişiyiz ancak 2 ayda tamamlıyoruz 7/24 çalışıyor pc

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

50 liraya 1 tb dis dolduran adamlar var ankara dzone prodj fimleri blueraylar ücret aşırı genede hayırlı satışlar

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

50 liraya hdd baglamam valla o ne be nerde emek nerde saygı kalsın gider 170 liraya 1 hdd alırım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

korsan film indirip sonrada emekten bahsetmiyolarmı acayip deli oluyorum ya :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

ayda 90 tl internet faturası ödüyorum

elektrik faturası ayrı bir olay

premium acc ler ayrı

ikincisi madem ben korsan film indirip emekten bahsediyorum telekoma anlat derdini

8 mb baglantı için 90 tl para alıyor bunu internette sorf yapmak içöin almadım ben bir şikayetin varsa

benden aldıgı paradan telekom apımcılara versin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bol satışlarda o fiyatlara zor satarsın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 5754 Toplam Mesaj: 30