1 Tb Hd 1080P Ve 720 P Film Dolumu
-
150 tl aldıgın pc de izlemen biraz zor
-
Senin sattığın diskin fiyatı 140 TL arşivle birlikte 200TL 'ye belki alan olur.
-
ben bu konuyu nasıl degiştirecem şimdi 150 fiyat kıralım bakalım o zaman nasıl olacak biri bir yol göstersin
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------
ben bu konuyu nasıl degiştirecem şimdi 150 fiyat kıralım bakalım o zaman nasıl olacak biri bir yol göstersin
-----------------------------Hacı en iyisi biz senin işine karışmayalım. Satabiliyorsan istediğin fiyattan sat.
Ama satamıyorsan sebebi belli. Siz onca şeyi sırf satmak için mi indirdiniz? Valla ben kendi zevkim için indirdim tek başıma 1.5tb. Şöyle bir bakınca para kazanmak için çok yetersiz gördüm yaptıklarınızı.
-
tartışma platformu oldu seyrettim daha önce bu kadarı fazla silecegime satayım dedim alaln alır almayanda konu üzerinde pahalı ucuz diye yorum yapmasın arkadaşlar amma uzadı ilgilenen söler alacagı fiyatı banada uyarsa satarım uymazsa satmam
-
400-500 lira cok hocam..
belki baska forumlarda satabilirsin ama Tahribatta cok zor..Yani tahribatcilar zaten bircogu download eden insanlardir, o yuzden satamazsin sanirim..
genede hayirli isler :)
-
serbest piyasa, biri 50 der diğeri 500.. sende hangisinden istiosan alırsın.
altın değil ya bu fiyatı heryerde aynı olsun.. -
bu fiyata mı arkadasım1 hddi 70 lira dolduran arkadasım var yahu 120 lira verın50 lirada bız yıyelım istediğiniz her şey var dizisinden american naughty hd sine üstelik filmlerin bir çoğu hdd kotu kalıtelı hıc bır sey yok
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------
150 tl aldıgın pc de izlemen biraz zor
-----------------------------onda izlemiycemki indiricem :) sende aynısını yapmıycanmı sadece indiriceksin ? sende izleyebilicekmiyim hepsini?