1 Tb Hd 1080P Ve 720 P Film Dolumu
-
haklıısn ama isteyen alırı hdd dahil 400 sahibinden.com a 500 verdim hdd dahil
boyatlayacak birşey degil ya muhakkak satarım
-
hayırlı satışlar ama gerçektende 1 tb hddyi 50 tlye dolduran adam var, ha şimdi o zararmı ediyor? yok hocam oda kazanıyor çünkü arşivi yapmışsın zaten, para verip bluray filmmi aldın sanki? yok çektin internetten satıyosun, emeği sen kendin için verdin indirdin izledin birazda para kazanayım dedin...
fiyatlarda en yüksek verene göre mukayese yapacağına biraz daha bunun orta hallisini araştır ondan sonra ona göre bi fiyat çek dostum, sonuçta bizlerde orta gelirli insanlarız çıkarıp yarım maaş veremeyiz yani 1 tb hdd ye...
-
Hacı tamam 2-3 ay sürüyor bu hdd'yi doldurmak ama derdin satmaksa aynı filmleri farklı disklere kopyalayarak birsürü kişiye satabilirsin. Yani 2 aylık emeğinle bi derya para kazanabilirsin. Dolayısıyla ffiyat yüksek.
Ama yok diyorsan ki ben kişiye özel sadece istediği filmleri indiriyorum ve o şekilde hdd'yi doldurup satıcam, anlarım. O zaman fiyat normal gelir.
Bende de 1.5tb disk var ve full dolu. Bende dizide var oyunda. Bunları doldurmam 4mbit internet ile birkaç ayımı aldıysa da torrent'den indirmek kolay olduğu için tek yaptığım haftada 3 gece makinayı açık bırakmaktı. Şu an 8mbit kullanıyorum.
Eğer sen diyorsan ki piyasanın durumu bu ben bu fiyattan satacağım diye. Bende gireyim piyasaya biraz kızıştırayım ortalığı. Sııfr disk alıp sadece filmleri kopyalayacağım, hem de istediğiniz filmleri seçerek. İsteyene oyun ve dizi full boxset'de kopyalarım. İstediğiniz marka hdd'yi istediğiniz yerden alırım. Faturasıyla vesairesiyle hdd'yi dolrurur yollarım. İiçine koyduğum dosyalar için 1tb'a 100 tl alırım. Zaten tb'lık diskler 150-200 arası olduğuna göre maksimum 250-300tl'ye patlar size bu. Hem hdd'niz de aylarca dwnld yapıp yorulmamış olur. Benimde cebime az para girer. Öğrenci adamım zaten..
Buyrun bi düşünün müridler...
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı tamam 2-3 ay sürüyor bu hdd'yi doldurmak ama derdin satmaksa aynı filmleri farklı disklere kopyalayarak birsürü kişiye satabilirsin. Yani 2 aylık emeğinle bi derya para kazanabilirsin. Dolayısıyla ffiyat yüksek.
Ama yok diyorsan ki ben kişiye özel sadece istediği filmleri indiriyorum ve o şekilde hdd'yi doldurup satıcam, anlarım. O zaman fiyat normal gelir.
Bende de 1.5tb disk var ve full dolu. Bende dizide var oyunda. Bunları doldurmam 4mbit internet ile birkaç ayımı aldıysa da torrent'den indirmek kolay olduğu için tek yaptığım haftada 3 gece makinayı açık bırakmaktı. Şu an 8mbit kullanıyorum.
Eğer sen diyorsan ki piyasanın durumu bu ben bu fiyattan satacağım diye. Bende gireyim piyasaya biraz kızıştırayım ortalığı. Sııfr disk alıp sadece filmleri kopyalayacağım, hem de istediğiniz filmleri seçerek. İsteyene oyun ve dizi full boxset'de kopyalarım. İstediğiniz marka hdd'yi istediğiniz yerden alırım. Faturasıyla vesairesiyle hdd'yi dolrurur yollarım. İiçine koyduğum dosyalar için 1tb'a 100 tl alırım. Zaten tb'lık diskler 150-200 arası olduğuna göre maksimum 250-300tl'ye patlar size bu. Hem hdd'niz de aylarca dwnld yapıp yorulmamış olur. Benimde cebime az para girer. Öğrenci adamım zaten..
Buyrun bi düşünün müridler...
----------------------------
aynen katılıyorum hocam.. bu kadar pahalı satmak cok mantıksız geldı banada sonucta tek bır kısıye satıp bıtmıcek bu ıs kı 150-200 lıra arası 0 dıskler sen dıyorsunkı kendı dıskını 200e satıcam mantıksız hocam bos ısler bunlar 2 gun arastırıp bunu yapmakla olmaz hem rapıt vs fıyatları demıssın.. torrent war ındır ne para ne bırsey sadece upload onuda 100de sınırla tmm ıste.. -
148 liraya seagate taşınabilir disk golddan alındı 2 hafta önce kampanyadan
8 mbite kadar sınırsız kampanyalı internet ayda 15 tl 5 ay boyunca etti 75 tl
Topla 223 lira
geriye kalan 177 lirayla ister hdd alın ister 8mbit'e devam edin size kalmış bişey. -
Ankara'da 50 tl ye 1 tb blueray hdd dolduruyorlar. Ayrıca bende 500 ytl isterim ama istemek önemli değil alan var mı onuda bilemem. Ayrıca korsan birşeyden emek demen çok saçma açıklamanda ayrı saçma. Polemik yaratmak için söylemiyorum ama dediğim gibi zor satarsın o fiyata. Kolay gelsin.
-
tamam söledikleriniz dogru düzgün hangi torrentten 8 mb ile cekiyorsunuz istedigi filmi secerek dolum yapayım kardeşim faturasınıda vereyim istedigi hdd yi max 200 ytl ben ben bunu 50 tl karla mı satayım bu kadar filmi 2 baglantı ve iki kişi indirdik en son nasıl yapalım söleyin o şekilde yapalım 500 olmaz dediniz 400 yaptık oda olmaz diyorsunuz bunu kaca satayım
-
sadece download yapıcak bi pcyi 150 tlye ikinci el falan toplasam... 49 tl bi aylık dsl e versem bide rapid alsam .... :)
-
lalada bunu yazdı:
sadece download yapıcak bi pcyi 150 tlye ikinci el falan toplasam... 49 tl bi aylık dsl e versem bide rapid alsam .... :)
-----------------------------kasmasın rarlı dosyaları cıkarırken ikincisi 150 tl aldıgın pc ile bluray görüntüleri nasıl oynatacaksın onu merak ettim :)
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------kasmasın rarlı dosyaları cıkarırken ikincisi 150 tl aldıgın pc ile bluray görüntüleri nasıl oynatacaksın onu merak ettim :)
-----------------------------300 tl verince filmleri senin pc de izleyebilicekmiyim ?