10 Kasım 2012 İzmir Buluşması
-
selam tbt mürüdleri 10 kasımda buluşalım diyorum, hem o gün pasaport heykelde atatürk portresi yapılacak ona katılırız ondan sonrada kararlaştırdığımız bi yere gideriz sardunya's hariç her yer olabilir :D ve büyük ihtimal çekirdek kadroda gelir :) eğer ki o zaman buluşucaksak "Bu 10 Kasım’da, saat 12.00’de, aynı ülküde buluşsun ve dünyanın en büyük Atatürk portresini oluştursun. Aynı özlemi yaşayan; aynı sevgiyi, aynı saygıyı paylaşan 2400 kişiye ihtiyacımız var." siteden alıntıdır şimdiden söyleyeyim erken vakitte orda olmamız lazım ki zaten
:):)< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />> -
Burayıda alayım lazım olur...
Yarın saat 15:00 da sevinç pastanesinin önünde olucaz gençler :)
Gelenler ...
1 - Werterg(Shawn)
2 - Joe_Black
3 - Noname
4 - Hannibalgan
5 - Karakule
6 - Gerung7 - e2
8 - uz-i
9 - Karakule(gelmeye çalışıcak)
10 - Amele_2(inş. gelicek)
11 - zeybekustasi
12 - Headhunterz
< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" />>Selanikli tarafından 11/Kas/12 12:36 tarihinde düzenlenmiştir -
lan acemi olduğun nasıl belli saat yazsana :D
ayrıca gelecekleri ikinci mesaja yazcan :D
joe_black tarafından 07/Kas/12 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
joe_black bunu yazdı
Ahuahuahu :D
Anasayfada shawn ariyorum, werterg olmus ameke
Cekirdek kadro olarak orda olmaya calisirim, resim olayini anlamadim nasil olacakmis
noname tarafından 07/Kas/12 00:45 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Ahuahuahu :D
Anasayfada shawn ariyorum, werterg olmus ameke
Cekirdek kadro olarak orda olmaya calisirim, resim olayini anlamadim nasil olacakmis
-
Gaza geldim geliyorum... Cuma hatirlat :)
-
benim durum belli değil. malum ctesi.
-
Sensiz olmaz.. Tatil degil mi 10 kassim?
Crack olmuyo mu :/
-
crimeangel bunu yazdı
benim durum belli değil. malum ctesi.
abi bişeyler uydur gel valla ya güzel zaman geçer mis gibin :)
-
benim doğum günüm lan 10 kasım bi pasta alırız içer kutlarız hacı
-
KaRaKuLe bunu yazdı
benim doğum günüm lan 10 kasım bi pasta alırız içer kutlarız hacı
içme konusunda sorun yok hacı ama pasta durumunu bilemem para durumlarına bağlı olmadı 1 dankek alır mum dikeriz üstüne :D sora böleriz yeriz :D