10 Kasım 2012 İzmir Buluşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Werterg bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

benim doğum günüm lan 10 kasım bi pasta alırız içer kutlarız hacı

içme konusunda sorun yok hacı ama pasta durumunu bilemem para durumlarına bağlı olmadı 1 dankek alır mum dikeriz üstüne :D sora böleriz yeriz :D

tamam hacı ya kendi pastamı alır kendim gelirim tamam :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Werterg bunu yazdı

selam tbt mürüdleri 10 kasımda buluşalım diyorum, hem o gün pasaport heykelde atatürk portresi yapılacak ona katılırız ondan sonrada kararlaştırdığımız bi yere gideriz sardunya's hariç her yer olabilir :D ve büyük ihtimal çekirdek kadroda gelir :) eğer ki o zaman buluşucaksak "Bu 10 Kasım’da, saat 12.00’de, aynı ülküde buluşsun ve dünyanın en büyük Atatürk portresini oluştursun. Aynı özlemi yaşayan; aynı sevgiyi, aynı saygıyı paylaşan 2400 kişiye ihtiyacımız var."  siteden alıntıdır şimdiden söyleyeyim erken vakitte orda olmamız lazım ki zaten
    :):)

< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" /></>

ciddi anlamda çok saçma bir gün alsancak 10 kasım 19 mayıs 29 ekim vs bilimum resmi bayramlarda full kapasite oluyor normal zamanlarda ble 15 kişi gidebileceğin mekan sayısı sınırlı iken bu kadar kalabalık nereye gidebilirsin  heryerin dolu olduğu bir günde ? 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Werterg bunu yazdı

selam tbt mürüdleri 10 kasımda buluşalım diyorum, hem o gün pasaport heykelde atatürk portresi yapılacak ona katılırız ondan sonrada kararlaştırdığımız bi yere gideriz sardunya's hariç her yer olabilir :D ve büyük ihtimal çekirdek kadroda gelir :) eğer ki o zaman buluşucaksak "Bu 10 Kasım’da, saat 12.00’de, aynı ülküde buluşsun ve dünyanın en büyük Atatürk portresini oluştursun. Aynı özlemi yaşayan; aynı sevgiyi, aynı saygıyı paylaşan 2400 kişiye ihtiyacımız var."  siteden alıntıdır şimdiden söyleyeyim erken vakitte orda olmamız lazım ki zaten
    :):)

< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" /></>

ciddi anlamda çok saçma bir gün alsancak 10 kasım 19 mayıs 29 ekim vs bilimum resmi bayramlarda full kapasite oluyor normal zamanlarda ble 15 kişi gidebileceğin mekan sayısı sınırlı iken bu kadar kalabalık nereye gidebilirsin  heryerin dolu olduğu bir günde ? 

olmadı alırız biraları çimlere otururuz içeriz ne olucak oda sorun olmaz yani her zaman yaptığımız iş :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Türkiyem yozlaşıyormu ne .  bir kişide çıkıp Atatürk ün ruhuna Fatiha okuyalım demiyor yahu.

Bu arada fırsat bulursam bende gelicem kardeş. ama kesin söz vermiyim.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı

Türkiyem yozlaşıyormu ne .  bir kişide çıkıp Atatürk ün ruhuna Fatiha okuyalım demiyor yahu.

Bu arada fırsat bulursam bende gelicem kardeş. ama kesin söz vermiyim.

hocam sorun yok zaten atamın izindeyiz her zaman ki bazı kordonda dolaşan fetva verenler olmasa daha güzel olucak ama neyse bana denk gelmezler inş. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

geliyim izmire gelcem  yarin ama şöyle bir durum var ben yollu bilmiyom :D bornovaya gelcem

Break Dance Bboy MaxeL
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

geliyim izmire gelcem  yarin ama şöyle bir durum var ben yollu bilmiyom :D bornovaya gelcem

gel gel olum ben sana tarif ederim ordan alsancağı :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Yolu dert etmeyin lo

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bi aksilik olmazsa gelmeye çalışırım. İnternetim problemli komşudan gizli gizli çekiyorum :) Gsmden haberleşiriz o güne kadar... Birde saati ileri alın amk. O saatte siksen kimse kalkıp gelmez, ileri saatlere alalım ki hem ortam müsait olur hemde mekan sikintisi olmaz...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Bi aksilik olmazsa gelmeye çalışırım. İnternetim problemli komşudan gizli gizli çekiyorum :) Gsmden haberleşiriz o güne kadar... Birde saati ileri alın amk. O saatte siksen kimse kalkıp gelmez, ileri saatlere alalım ki hem ortam müsait olur hemde mekan sikintisi olmaz...

o zaman abi 2-3 gibi buluşalım o gün yani daha güzel olur :)

Toplam Hit: 11596 Toplam Mesaj: 83