10 Kasım 2012 İzmir Buluşması
-
HannibALgan bunu yazdı
Saat 14.30'da evden çıkabilirim. Çeyrek öküz, bir yayık ayran ve bir tencere bulgur pilavı ile karnımı doyurmam lazım...
tamamdır abim afiyet olsun üstünede bir bomonti iyi gider yanlız hea :D
-
HannibALgan bunu yazdı
Saat 14.30'da evden çıkabilirim. Çeyrek öküz, bir yayık ayran ve bir tencere bulgur pilavı ile karnımı doyurmam lazım...
olm sen gelem lan sktin belamı :D
-
joe_black bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
hannibalgansız bir buluşma düşünemiyorum :)
-
Werterg bunu yazdıjoe_black bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
bulaşıkları yıkayıp çıkıyom ben. 3te gelcez de hiç daha skine takan yok aq inş gelen olur :D
bu arada Gerung ibnesi gelmiyo.
joe_black tarafından 11/Kas/12 13:38 tarihinde düzenlenmiştir -
joe_black bunu yazdıWerterg bunu yazdıjoe_black bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
bulaşıkları yıkayıp çıkıyom ben. 3te gelcez de hiç daha skine takan yok aq inş gelen olur :D
bu arada Gerung ibnesi gelmiyo.
tamam olum gelenler geliyor mis gibi olucak valla foto makinasınıda alıcam yanıma mis gibim :D
-
benden pek umut yok belki ilerleyen saatlerde uğrarım ama sanmıyorum, kardeşimin sınavı varmış matematik çalışacağız :)
-
10 dk sonra çıkıyorum evden sanırım 1 saat sonra sevincin orda olurum. İlk gelen beni arasın lan. Hat kapalı arayamıyorum
-
ben hastayım tabe. toplaşın toplaşın.
-
ee abi yapacak bişey yok xD artık sen resimlerle idare et xD
-
trevestiler sokağı değilde izban yokmuş yav. (: