10 KASIM 2014 - Yüce Önder Mustafa Kemal ATATÜRK‘ Ün Aramızdan Ayrılışının 76.Yılı
-
BEDB1N bunu yazdı
Unutturmaya Çalışsalarda Unutmayacağız Atamızı.
-
İşittim ki, bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla Milli Meclis'e davet etmedim. Herkes kararında hürdür; bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu mukaddes davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. Asker Mustafa Kemal, mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı'na çıkar. Orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunum bitince, bu âciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, mukaddes bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. Ben buna and içtim..!
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
http://www.youtube.com/watch?v=D2NmiLRSiIU
-
Seni hakkedemedik be Atam...
-
Topragi bol olsun huzur icinde yatsin Yuce Onder Ataturk
Absolut tarafından 10/Kas/14 02:16 tarihinde düzenlenmiştir -
-
RockZs bunu yazdı
Bu resim Atatürk e ait değildir
-
Targutay bunu yazdıRockZs bunu yazdı
olsun yine de saygıyla.
-
RockZs bunu yazdıTargutay bunu yazdıRockZs bunu yazdı
olsun yine de saygıyla.
Ve minnetle...
-
ATAM'ızı Rahmetle,özlemle,minnetle anıyoruz. Ne Senin Sevginden Vazgeçeriz nede eserlerinden.
Senin Kurduğun Türkiye Cumhuriyeti'nde gaflet dalalet hıyanet kol gezer olmuş ve sen sustuğun halde hala senin fikir ve düşüncelerinden korkuyorlar,EVLATLARIN Gençliğe Hitabe de belirtiğin gibi Cumhuriyet'in daimi bekçileridir.
∞ATATÜRKİYE∞